Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Άκου αδίστακτε φασίστα...


1ον Δεν είναι όλα προσφυγόπουλα. Για να μην πω ότι το πιο πιθανό είναι να μην είναι σχεδόν κανένα προσφυγόπουλο. Τα ΜΜΕ και το πολιτμπιρο κάνουν την ίδια προπαγάνδα με πέρυσι, όπου έμπαινε όλη η Ασία και όλη η Αφρική, αλλά ήταν όλοι "καημένοι πρόσφυγες".

2ον Αφού δεν είναι όλα προσφυγόπουλα και αφού είναι εδώ τουλάχιστον κανένα χρόνο, τα περισσότερα μαζί με τις οικογένειες τους, μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ και έχουμε αναλάβει διαμονή, διατροφή, περίθαλψη και εκπαίδευση, όλα τζάμπα;

Όλος ο συριζοσυφερτός μαζί με όλη την "αλληλέγγυα" μπόχα ΔΕΝ θέλουν να φύγουν οι πελάτες τους. Όλοι αυτοί επιθυμούν διακαώς να μείνουν οι αλλοδαποί αυτοί εδώ, να έρθουν και άλλοι, γιατί όσο περισσότεροι τόσο μεγαλύτερα τα κέρδη. Η ευαισθησία και ο πόνος δήθεν μου τάχα μου για τα καημένα παιδιά δεν πείθει.

Να βγει κάποιος επιτέλους να ρωτήσει ΠΟΣΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. Πόσες θα γίνουν. Γιατί ψυχανεμίζομαι ότι ο συφερτός τις έχει καταργήσει. Και αποσκοπεί σε μόνιμη εγκατάσταση της πελατείας του.

Το όλο θέμα με τα σχολεία δείχνει απλά το πόσο αδίστακτοι φασίστες είναι. 
Μπροστά στο κέρδος και την ιδεοληψία τους δεν υπολογίζουν ούτε τα μικρά παιδιά. Δώθεν και κείθεν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου