Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Καλό Ταξίδι Στρατηγέ!

Ο Στυλιανός Παττακός απεβίωσε σε ηλικία 104 ετών. Αποφυλακίστηκε από τα δεσμά της Ελληνικής Δημοκρατίας του Μπανανιστάν. Το τι ακολούθησε της γνωστοποίησης του θανάτου του, υποδεικνύει την παρακμή στην οποία έχουμε περιπέσει ως λαός και Έθνος.

Όλοι οι νεκρόφιλοι της "Αριστεράς" και της "Πρόοδου" έτρεξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αφήσουν τον δημοκρατικό εμετό τους και τις κατάρες που θα συνοδεύουν τον Ταξίαρχο Παττακό στην αιωνιότητα. Έτσι νομίζουν δηλαδή.

Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική ως προς τα συμπεράσματα που μπορούμε να εξάγουμε και για τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους. Έχουμε να κάνουμε με ανθρωπάκια.

Ανθρωπάκια που περίμεναν μια μέρα για να πουλήσουν την αριστεροφροσύνη και τις αντιχουντικές τους ονειρώξεις με αυτόν τον τρόπο.

Φοβισμένα, δειλά ανθρωπάκια που φοβόντουσαν έναν γέροντα 104 ετών, που όταν μεσουρανούσε τα 6,5 χρόνια που διοικούσε την Ελλάδα αυτοί και οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι έτρεχαν να του γλείφουν τις μπότες και να "τσιμπάνε" τις επιταγές από το Α2 γραφείο.

Ανθρωπάκια που τον υπόλοιπο καιρό το παίζουν "δημοκράτες" πίσω από τις μάσκες τους, φοβούμενοι να εκφραστούν μπροστά σε κόσμο.

Ανθρωπάκια που όταν τους αναφέρεις τα εγκλήματα της Σουλτάνας (κατά κόσμο Άρη Βελουχιώτη) σφυρίζουν αδιάφορα, παραβλέποντας ότι αυτό το κάθαρμα έσφαξε συμπατριώτες μας μετά από βασανισμούς και βιασμούς.

Ανθρωπάκια που έχουν άγνοια της ιστορία μας, λησμονώντας ότι η Κύπρος εχάθη επί ψευτοεθνάρχη Καραμανλή και όχι από την επταετία.

Ανθρωπάκια διότι παραβλέπουν την οικονομική άνθηση που είχε επί ημερών του η πατρίδα σε όλους τους τομείς.

Ανθρωπάκια που όταν δουν κάποιον στο δρόμο πεσμένο αλλάζουν μεριά και λακίζουν,αντί να τρέξουν να τον βοηθήσουν. Ενίοτε τον κατηγορούν και μετά θάνατον.

Όπως έγραψε και ένας φίλος, έζησε αρκετά ώστε να δει την δικαίωση.! Να δει τους Έλληνες να παρακαλάνε μάταια για έναν όμοιόν του. Για έναν άνθρωπο που πέθανε πάμπτωχος, ενώ κατά την διακυβέρνησή του η χώρα γνώρισε άνθηση που δεν είχε γνωρίσει ποτέ.

Στον αντίποδα, βλέπεις τα καθάρματα τους πολιτικάντηδες να πλουτίζουν εν μέσω οικονομικής ύφεσης και πλέον οι συγκρίσεις έρχονται στο μυαλό μας αναπόφευκτα.

Ας ελπίσουμε πως δεν είναι πλέον αργά για την πατρίδα μας και θα βρεθεί η λύση για να βγούμε από τα σκατά στα οποία έχουμε χωθεί μέχρι τον λαιμό.

Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση Στρατηγέ.!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου