Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

O... επικήδειος του καθεστώτος!


Και η τελευταία μάσκα έπεσε για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η δήθεν αριστερή ευαισθησία και το λαϊκό έρεισμα πάει περίπατο μετά τα δακρυγόνα που έριξαν στους συνταξιούχους στην Ηρώδου Αττικού. Όπως είχε κάνει κάποτε και ο Σημίτης και από τότε πήρε την κάτω βόλτα. Όταν μια κυβέρνηση φοβάται τους απόμαχους της ζωής τότε δεν έχει η ίδια πολύ ζωή.

Δεν φταίνε οι αστυνομικοί που έριξαν χημικά. Εντολές εκτελούν και αυτές τις δίνει ο αρμόδιος υπουργός κ. Τόσκας. Και είναι αστείο να βγαίνουν οι παπαγάλοι του Μαξίμου και να ανακοινώνουν ότι ο Τσίπρας πήρε τηλέφωνο, τάχαμου οργισμένος τον υπουργό του, και του είπε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

Διαβάστε ανακοίνωση του υπουργείου: 
«Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την περιορισμένη χρήση χημικών κατά τη διάρκεια διαδήλωσης συνταξιούχων σήμερα, 3 Οκτωβρίου 2016, στη συμβολή της λεωφόρου Βασ. Σοφίας με την οδό Ηρώδου Αττικού.
Μετά το σημερινό περιστατικό, δόθηκε εντολή να απαγορευτεί κάθε χρήση δακρυγόνων σε διαδηλώσεις εργαζομένων και συνταξιούχων».
Αν δεν θέλει να ξανασυμβεί ο πρωθυπουργός κάτι τέτοιο τότε ας πάρει τα λεωφορεία των ΜΑΤ που κλείνουν το δρόμο μπροστά από το Μαξίμου. Τολμάει να το κάνει ή μήπως φοβάται ότι κάθε μέρα θα μαζεύονται πολίτες που θα διαμαρτύρονται για την πολιτική του. Ας βγει μπροστά ο Τσίπρας και να εξηγήσει γιατί είπε όλα αυτά τα ψέματα.

«Με φιλοδωρήματα δεν μας ξεγελάτε ντροπή σε σας που τώρα κυβερνάτε», είναι ένα από τα συνθήματα που φώναζαν οι συνταξιούχοι και είναι ακριβώς ο... επικήδειος της κυβέρνησης - καθεστώτος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου