Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Δεν έχουν τελειωμό τα "κατορθώματα" της …"ευγενούς" φυλής των αθιγγάνων.

Έχουμε κατ’ επανάληψιν αναδείξει, μέσω της συλλογής και παρουσιάσεως σχετικών δημοσιευμάτων, τα «κατορθώματα» της «ευγενούς» φυλής των αθιγγάνων, επισημαίνοντας ότι οι αθίγγανοι, ως φυλετική ομάς, αποτελούν ζωντανό εθνολογικό παράδειγμα, ικανό να πείσει και τους πλέον δυσπίστους και εθελοτύφλους, για τα ολέθρια αποτελέσματα που συνεπάγεται η εγκατάσταση ολότελα ξένων φυλετικών ομάδων στους...
κόλπους ευρωπαϊκών κοινωνιών.


Δεν πρέπει να λησμονεί κανείς ότι οι σύγχρονοι αθιγγανικοί πληθυσμοί στην Ευρώπη αποτελούν το αποτέλεσμα ενός μεγάλου, κεντροασιατικής προελεύσεως, μεταναστευτικού κύματος που έπληξε τον ευρωπαϊκό χώρο κατά τα ύστερα μεσαιωνικά χρόνια. Αθιγγανικοί πληθυσμοί διεσπάρησαν τότε σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης (ιδίως δε στα Βαλκάνια), αναπαραγόμενοι έκτοτε και αυξανόμενοι εκρηκτικώς, διατηρώντας, ωστόσο, διαχρονικώς, τον πρωτογενώς ξένο χαρακτήρα και «πολιτισμό» τους. Ξεχωρίζουν δε, όχι μόνον λόγω της φυσικής εμφανίσεως των, της άκρως αποκρουστικής για την αισθητική των Ευρωπαίων, αλλά και για την παγίως ποταπή και χαρακτηριστικώς παρασιτική κοινωνική συμπεριφορά τους, καθιστάμενοι, στις συνειδήσεις των ευρωπαϊκών λαών, συνώνυμοι της απολύτου μιαρότητος, εξ ου προέρχεται και το κοινό σε όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες εθνοτικό τους προσωνύμιο: «τσιγγάνοι» (εκ της ελληνικής λέξεως «αθίγγανος», που υποδηλώνει τον μιαρό, τον κοινωνικώς απόβλητο, αυτόν τον οποίο κανείς δεν πρέπει να αγγίζει, εκ του οποίου το «ατσίγγανος»-«τσιγγάνος»). Το άλλο διαδεδομένο εθνωνύμιό τους: «γύφτος» (gypsy), έχει επίσης ελληνική ετυμολογία, εκ του Αιγύπτιος-(Αι)γύφτιος-Γύφτος, καθ’ ότι η μετακίνηση του μεσαιωνικού αθιγγανικού μεταναστευτικού ρεύματος προς την Ευρώπη, φαίνεται ότι έγινε μέσω δύο κυρίων οδών, μέσω της Μικράς Ασίας αφενός και της Αιγύπτου αφετέρου. Ο νεότερος, «πολιτικώς ορθός», όρος: «Ρομ»-«Ρομά» αποτελεί νεολογισμό που προωθείται συστηματικώς από τα μ.μ.ε. σε μία προσπάθεια να αντικαταστήσει τους «βεβαρυμμένους» σημασιολογικώς όρους «γύφτος» και «αθίγγανος».


Ως φυλετική ομάς, οι αθίγγανοι, πιθανότητα αποτελούν υπολείμματα των κατωτάτων φυλετικών στοιχείων των καστικώς διαρθρωμένων κοινωνιών της ινδικής υποηπείρου, που ξεκίνησαν από τον ευρύτερο χώρο της κεντρικής Ασίας, εξ ου, στη σύγχρονη εποχή (σύμφωνα με ένα εκπληκτικό ιστορικό ανάλογο!), έρχονται – και μας κατακλύζουν – τα, φυλετικώς συναφή με τους αθιγγάνους, στίφη των διαφόρων Πακιστανών, Μπαγκλαντεσιανών, Αφγανών, κλπ, λαθρομεταναστών-λαθροεποίκων που αποτελούν τον κύριο μεταναστευτικό όγκο που βρήκε ευκαιρία να διεισδύει τα τελευταία χρόνια μαζικώς στην Ευρώπη, εκμεταλλευόμενο την συγκυρία του συριακού εμφυλίου και την προδοτική πολιτική «ανοιχτών συνόρων» της κυβερνήσεως των εθνομηδενιστών του Σύριζα.

Τα περιστατικά παραβατικότητος αθιγγάνων είναι καθημερινά και εκπληκτικά. Αν και τα μ.μ.ε., προσπαθούν να εναρμονισθούν με τις, σε παγκόσμιο επίπεδο επιβεβλημένες, επιταγές και προδιαγραφές της «πολιτικής ορθότητος», σύμφωνα με τις οποίες δεν πρέπει να αποκαλύπτεται η καταγωγή των δραστών εγκληματικών ενεργειών (εφόσον μάλιστα, ως συνήθως, συμβαίνει να ανήκουν σε «μειονότητες»…), ώστε τάχα να μην «αναπαράγονται» οι «κοινωνικές προκαταλήψεις» και τα «στερεότυπα», η συχνότης και η ένταση της συνδεομένης με τους αθιγγάνους κοινωνικής παθογενείας είναι τέτοια που είναι αδύνατον να συγκαλυφθεί! Πρόκειται περί μάστιγος ασυλλήπτων διαστάσεων – μία πραγματική κοινωνική γάγγραινα!

Προ τεσάρρων ημερών η ελληνική κοινωνία συγκλονίστηκε στο άκουσμα της είδησης ότι .τρία μικρά κορίτσια 2,5, 1,5 και 5 μηνών (!!!) εγκατελήφθησαν έξω από νοσοκομείο στην Πάτρα. Η είδηση ανακυκλώθηκε στα μ.μ.ε. δίχως να γίνεται καμία αναφορά στην καταγωγή των παιδιών, παρά μόνο είχε σημειωθεί ότι τα παιδιά ήταν «μελαχρινά». Ανεζητούντο οι «γονείς» τους ώσπου μετά από δυο μέρες απεκαλύφθη ότι ήταν μία 20χρονη, «μητέρα» τους, που τα είχε εγκαταλείψει. Για όσους έχουν εξασκηθεί στην κριτική αξιολόγηση των ειδησεογραφικών αναφορών διαβάζοντας, όπως λέγεται, «ανάμεσα στις γραμμές», μπορούσαν να υποψιαστούν εξ αρχής ότι επρόκειτο για μία ακόμη ιστορία που σχετίζεται με την γνωστή «ευπαθή κοινωνική ομάδα». Τελικά κάποια στιγμή «ξέφυγε» η παραδοχή και από τα μ.μ.ε.. Οι «γονείς» ήταν «Αλβανοί Ρομά» (σαν να μη μας έφθαναν οι «ημεδαποί» αθίγγανοι, προσελκύσαμε πλέον και τους αθιγγάνους των βαλκανικών χωρών!).

Το ποιον των αθιγγάνων ιδίως γίνεται αντιληπτό από την αξία που αποδίδουν στα ίδια τα παιδιά τους. «Ρομά» εκ Βουλγαρίας ήταν – ας μη ξεχνούμε – και οι γονείς της «μικρής Άννυς» που τεμαχίστηκε (!) από τον ίδιο τον «πατέρα» της. Ουκ ολίγα είναι άλλωστε τα περιστατικά που αφορούν βιασμούς με δράστες αθιγγάνους και θύματα ακόμα και τα ίδια τα παιδία τους όπως συνέβη προσφάτων στα Άνω Λιόσια, όπου σύμφωνα με την είδηση, ένας αθίγγανος «Έβαλε dvd με πορνό και ασέλγησε στην 10χρονη κόρη του»!!! (δείτε εδώ).

Ωστόσο η εγκατάλειψη των γυφτόπουλων στην Πάτρα και τα παρόμοια περιστατικά δεν είναι παρά δευτερεύοντα, συγκρινόμενα με τα καθημερινά κρούσματα βαριάς εγκληματικότητος που αποδίδονται σε αθιγγάνους, όπως οι αναρίθμητες ληστείες που χρεώνονται στην μεγαλύτερη ίσως εγκληματική συμμορία η οποία εξαρθρώθηκε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, πολυμελή συμμορία που είχε λεία πολλών εκατομμυρίων σε μετρητά και ακόμη περισσοτέρων σε κοσμημάτα και τιμαλφή, η οποία ήταν στελεχωμένη αποκλειστικώς από αθιγγάνους μαφιόζους! Με αφορμή την αποκάλυψη του γιγαντιαίου αυτού αθιγγανικού εγκληματικού δικτύου, κάποια τηλεοπτικά συνεργεία επεχείρησαν να ακολουθήσουν, στο πλαίσιο ρεπορτάζ, τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας (οι άνδρες της οποίας επιχειρούν πάντοτε πάνοπλοι και μόνον με την συνοδεία τεθωρακισμένων οχημάτων!) σε κάποιες από τις σπάνιες επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν εντός των αθιγγανικών καταυλισμών της Αττικής που αποτελούν πραγματικά γκέτο, απροσπέλαστα για τους μη αθιγγάνους, κέντρα εξαγωγής εγκληματικότητος, ομοιάζοντα με τις περίφημες φαβέλες των παρακμιακών μεγαλουπόλεων της Βραζιλίας. Η εικόνες είναι συγκλονιστικές!


Δεν είναι όμως μόνον η βαριά εγκληματικότης αλλά και γενική εισβολή της «ευγενούς» φυλής στον ευρύτερο κοινωνικό χώρο, όπου μιαίνουν και διαταράσσουν τα πάντα. Είναι γνωστό ότι στους αθιγγάνους οφείλεται εν πολλοίς η οικτρά τριτοκοσμική εικόνα και η κατάσταση διαλύσεως που εμφανίζουν τα ελληνικά δημόσια νοσοκομεία. Χωρίς να καταβάλλουν κανενός είδους εισφορά, χωρίς να είναι ασφαλισμένοι, οι αθίγγανοι απολαμβάνουν των υπηρεσιών των δημοσίων νοσοκομείων που, ως εκ της υποβαθμίσεως, συνεπεία της νοσηλείας αθιγγάνων, καθίστανται απαγορευτικά για τους Έλληνες που υπερφορολογούνται για την συντήρηση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Και δεν φτάνει αυτό. Ένεκα του παροιμιώδους θράσους της «φυλής» των αθιγγάνων, είναι επανειλημμένα τα περιστατικά εισβολής αθιγγάνων σε νοσοκομεία, όπου απειλούν ή και ξυλοφορτώνουν γιατρούς και νοσηλευτές και τα κάνουν γυαλιά-καρφιά, οσάκις θεωρούν ότι δε εξυπηρετούνται όπως αυτοί επιθυμούν! Τελευταίο περιστατικό αυτού του είδους που είδε το φως της δημοσιότητος συνέβη στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου ορδή αθιγγάνων επετέθη σε γιατρό θεωρώντας ότι δεν εξυπηρετούσε όπως ήθελαν την μεθυσμένη γυφτοπούλα συγγενή τους που μετέφεραν εκεί για νοσηλεία! (δείτε εδώ).


Ανεφέρθημεν στο πρόβλημα της συγκαλύψεως πολλών αθιγγανικών εγκλημάτων, ή, για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, στην τάση να αναφέρεται ως προέλευση ενός δράστου όχι η καταγωγή του (αθιγγανική εν προκειμένω) αλλά η χώρα υπηκοότητός του, όπως π.χ. στην περίπτωση των της «Αλβανίδας» τσιγγάνας που εγκατέλειψε τα παιδία της στην Πάτρα. Κάτι ανάλογο συνέβη πριν από λίγο καιρό στην Γερμανία. Επρόκειτο για ένα περιστατικό εγκληματικής αλητείας στην πιο ωμή μορφή της. (δείτε εδώ).

Ο δράστης που κλώτσησε αναίτια και απροειδοποίητα, με απίστευτη βαρβαρότητα, μία γυναίκα από τις σκάλες του μετρό, στο Βερολίνο, εκσφενδονίζοντάς την από μεγάλο ύψος στο πάτωμα, παρουσιάστηκε ως «καταγόμενος από την Βουλγαρία», ίσως προκειμένου να αποσιωπηθεί η αθιγγανική του καταγωγή – συνήθης τακτική των μ.μ.ε. στο πνεύμα της «πολιτικής ορθότητος», σύμφωνα με τα κηρύγματα της οποίας ο εξόχως παραβατικός και αντικοινωνικός χαρακτήρ των αθιγγάνων είναι απλώς προϊόν «κοινωνικού αποκλεισμού και περιθωριοποίησής τους» που πρέπει να «αντιμετωπιστούν» με διαδικασίες «κοινωνικής ένταξης και ενσωμάτωσής τους» (οι οποίες, βεβαίως, οσάκις εφαρμόζονται, όπως όλοι γνωρίζουν, δεν φέρνουν απολύτως κανένα αποτέλεσμα…).

Παρατηρώντας κανείς λίγο πιο προσεκτικά την φωτογραφία του δράστου μπορεί να διαπιστώσει ότι δεν επρόκειτο για ακριβώς για Βούλγαρο, αλλά, προφανώς, για αθίγγανο (εκ Βουλγαρίας).

Κάτι παρόμοιο συνέβη προχθές στην Αυστραλία. Ένας παρανοϊκός υπάνθρωπος έπεσε σκοπίμως με το αυτοκίνητό του πάνω σε περαστικούς στο κέντρο της Μελβούρνης, σκοτώνοντας αρκετούς πολίτες και τραυματίζοντας πολλούς περισσότερους. Ο δράστης παρουσιάστηκε από τα μ.μ.ε. ως «Έλληνας» καίτοι, παρατηρώντας το οπτικό υλικό, επρόκειτο εμφανώς για αθίγγανο! (δείτε εδώ).

Αντί επιλόγου, παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό σχόλιο αναγνώστου, από τα πολλά συναφή που εντοπίσαμε στην προέκταση δημοσιευμάτων στον ηλεκτρονικό τύπο, που αφορούν την αθιγγανική παραβατικότητα, σχόλιο που εν πολλοίς αντανακλά την γνώμη και την εικόνα που (ευτυχώς) έχει (ακόμα) ο μέσος Έλληνας, αναφορικώς με τους αθιγγάνους, καίτοι είναι δύσκολο στους περισσοτέρους συμπατριώτες μας να συνειδητοποιήσουν την σημασία και την βαρύτητα του φυλετικού παραγοντός, του κινδύνου δηλαδή που συνιστά η ασύδωτη παρουσία και η πληθυσμιακή γιγάντωση των αθιγγανικών πληθυσμών ως παράγοντος ορεθρίου φυλετικής/βιολογικής αλλοιώσεως, πέραν της, προφανούς σε όλους, εγκληματικής και παρασιτικής των έξεως:

"Τώρα αν μιλήσω και πω τα αυτονόητα θα βρεθεί πάλι κάποιος να με αποκαλέσει “ρατσιστή”. 

Όσους γύφτους ή αθίγγανους ή ρομά ή όπως αλλιώς θέλετε να τους πείτε, έχω δει, ασκούν άπαντες επαγγέλματα για τα οποία δεν διαθέτουν την κατάλληλη άδεια και το βασικότερο, δεν αποδίδουν κανένα φόρο στο κράτος. 

Έδωσε κάποιος γύφτος σε κάποιον από εσάς ποτέ απόδειξη; 

Έχουν από 2-3 ταυτότητες και με τη δικαιολογία του “σκηνίτη” έχουν ξεσκίσει ότι επίδομα προνοιακό κυκλοφορεί. 

Δεν έχουν πληρώσει ποτέ ασφάλιστρα αλλά έχουν κατακλύσει τα νοσοκομεία. 

Έχουν κατακλέψει τους νοικοκυραίους. 

Έχουν αμολήσει τα παιδιά και τις γυναίκες τους σε κάθε δρόμο και σε κάθε γωνία και σχεδόν απαιτούν να τους δώσουν χρήματα και τρόφιμα οι περαστικοί. 

Οι Έλληνες ή οι Γύφτοι είναι τελικά οι αδικημένοι της υπόθεσης; 

Οι Έλληνες ή οι Γύφτοι δέχονται ρατσισμό από την πολιτεία;"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου