Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Η αξιοπερίεργη "αδυναμία" και διάθεση "προσφοράς" προς λαθροταλιμπάν, πληρώνεται ακριβά...

Αρχίζει να βελτιώνεται ο καιρός, άρχισαν αμέσως να πολλαπλασιάζονται και οι καραβιές (που ποτέ δεν είχαν διακοπεί) των Αφρικανών και Ασιατών λαθροεποίκων που, υλοποιώντας τις απειλές τους, προωθούν εκ νέου οι νεο-οθωμανοί στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Ήδη, σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, μόνο τις τελευταίες μέρες αφίχθησαν πάνω από 566 νέοι λαθροεισβολείς στα νησιά!

images (5)Δεδομένου του δυσμενούς κλίματος και της εντάσεως που έχει εσχάτως δημιουργηθεί στις σχέσεις ανάμεσα στη Τουρκία και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, εξ αφορμής της προκλητικής απαιτήσεως του νεο-σουλτάνου Ερντογάν να μεταφέρει στις ευρωπαϊκές πόλεις την προδημοψηφισματική εκστρατεία που διεξάγει το κόμμα του, οργανώνοντας ανοικτές πολιτικές συγκεντρώσεις Τούρκων στις πόλεις της Ευρώπης, προκειμένου να υποστηριχθεί-υπερψηφισθεί και από τα εκατομμύρια των Τούρκων μεταναστών που ζουν εκεί, το επικείμενο δημοψηφίσμα με το οποίο ο Ερντογάν επιδιώκει να αποκτήσει υπερεξουσίες, ως πρόεδρος, αλλάζοντας το τουρκικό σύνταγμα, η εξ ανατολών ροή λαθρομεταναστών αναμένεται να ενταθεί περαιτέρω.

Σε συνάρτηση με την πρόσφατη κρίση στις σχέσεις Τουρκίας-Γερμανίας, Τουρκίας-Ολλανδίας, Τουρκίας-Ελβετίας, κλπ, αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ πολλές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις απηγόρευσαν, ως όφειλαν, τις ομιλίες Τούρκων πολιτικών σε συγκεντρώσεις Τούρκων μεταναστών στις χώρες τους, εδώ, η ψοφοδεής και εθνοπροδοτική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝ(Θ)ΕΛ έσπευσε να δηλώσει προκαταβολικώς, διά του φαιδρού υφυπουργού εξωτερικών (!) Κατρούγκαλου, ότι δεν έχει αντίρρηση να φιλοξενηθούν ομιλίες Τούρκων πολιτικών στην Ελλάδα, διαπράττοντας έτσι ανυπολόγιστη εθνική προδοσία, αφού είναι γνωστή η παγία προσπάθεια ασκήσεως κηδεμονίας της Τουρκίας επί της μουσουλμανικής μειονότητος της Δυτικής Θράκης, την οποία, με την επί δεκαετίες εγκληματική πολιτική του Ελλαδικού κράτους, η Τουρκία έχει εν πολλοίς εκτουρκίσει, λειτουργώντας, διά της σφηκοφωλιάς του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής ως κράτος εν κράτει εντός της ελληνικής επικράτειας που διαμορφώνει χαρακτηριστικά ενός νέου Κοσσυφοπεδίου!

Οι δηλώσεις του ίδιου του Ερντογάν δεν αφήνουν αμφιβολία για την στρατηγική που ακολουθεί στο πλαίσιο της νεο-οθωμανικής ιδεολογίας που έχει υιοθετήσει, αποσκοπούσα στην πληθυσμιακή άλωση της Ευρώπης από το Ισλάμ. Ανέφερε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη ομιλία του απευθυνόμενος στο ακροατήριό του, ότι από τους Τούρκους της Τουρκίας ζητά να κάνουν τουλάχιστον τρία παιδιά, ενώ από Τούρκους που διαμένουν ως μετανάστες στην Ευρώπη ζητάει να κάνουν τουλάχιστον πέντε παιδιά, διότι αυτοί είναι (κατά τον Ερντογάν) το μέλλον της Ευρώπης! Πόσο πιο καθαρά θα μπορούσε να το πει; Στην Ελλάδα, το πρώτο δηλαδή και άμεσο θύμα αυτής της εν εξελίξει της πληθυσμιακής επελάσεως της ισλαμικής αφροασιατικής ανθρωποπλημμυρίδος, ο γηγενής πληθυσμός εξακολουθεί απελπιστικώς να καθεύδει…

Όσον αφορά την συνεχιζόμενη εξ ανατολών λαθρομετανάστευση, πρέπει επίσης να παρατηρήσουμε το εξής: αν λάβουμε υπ’ όψιν ότι η ευρωτουρκική συμφωνία, λόγω της οποίας η μεταναστευτική ροή είχε πρόσκαιρα κάπως κοπάσει (αφίξεις εκατοντάδων αντί χιλιάδων) οδηγείται σε πλήρη κατάρρευση, η λαθροεποικιστική μετανάστευση πρόκειται να ενταθεί και να μαζικοποιηθεί εκ νέου, ενώ από απόψεως αμύνης της χώρας εξακολουθούν να μη λαμβάνονται κανένα ουσιαστικό προληπτικό μέτρο αποτροπής! Απεναντίας, οι εθνικώς επικίνδυνοι διαχειριστές της εξουσίας, φαίνεται ότι μας δουλεύουν κανονικά.

Διότι ενώ επί σειρά εβδομάδων υπάρχουν αναφορές για συνεχείς αφίξεις λαθρομεταναστών, κατά παράδοξο τρόπο, οι επίσημοι αριθμοί που δίδονται από τις υπηρεσίες, σχετικώς με τους μετανάστες που διαβιούν σε διαφόρους καταυλισμούς ανά την επικράτεια, όχι μόνο δεν αυξάνει, όπως θα ήταν αναμενόμενο, αλλά ούτε καν μένει σταθερός – μάλλον δείχνει να μειώνεται! Προφανώς τα στοιχεία που ανακοινώνονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Τα δε αποτελέσματα της αθρόας εισβολής αλλοφύλων τα βιώνει με τρόπο δραματικό ο ελληνικός λαός κάθε μέρα. Διότι δεν περνάει ούτε μία μέρα χωρίς να γίνει γνωστό και κάποιο έγκλημα με δράστες αλλοδαπούς λαθροεποίκους.

Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί το εικονιζόμενο γοριλοειδές από την Νιγηρία (που βεβαίως τα μ.μ.ε. δεν παρουσιάζουν ως «Έλληνα», όπως κάνουν με τον πολυδιαφημισμένο ομοεθνή του μπασκετμπολίστα, Αντετοκούμπο, που έχει καταστεί αιχμή του δόρατος της συστημικής «αντιρατσιστικής» μαζικής πλύσεως εγκεφάλου…). Ο Νιγηριανός αυτός (προσέξτε και την άκρως συμβολική απεικόνιση στο μπλουζάκι που φοράει στην φωτογραφία) λήστευε, αφού πρώτα βασάνιζε με τον πιο απάνθρωπο και κτηνώδη τρόπο, ανήμπορες ηλικιωμένες, για να τους αποσπάσει χρήματα και τιμαλφή με επίκεντρο της εγκληματικής του δράσεως την περιοχή της πολύπαθης Κυψέλης στην Αθήνα. Τουλάχιστον ένα από τα δυστυχή ανυπεράσπιστα θύματά του ήδη υπέκυψε, ενώ πολλά άλλα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, στις πτέρυγες εντατικής νοσοκομείων.

Μεγαλύτερο όμως ενδιαφέρον έχει ένα άλλο έγκλημα που αποδίδεται σε αλλοδαπούς. Αφορά την πρόσφατη φρικτή δολοφονία ενός αρχιμανδρίτη στον Γέρακα Αττικής, την οποία, μετά από μερικές μέρες κατάφερε η αστυνομία να εξιχνιάσει, διαπιστώνοντας ότι δράστες ήταν δύο Πακιστανοί λαθρομετανάστες. Το ενδιαφέρον δεν έγκειται απλώς στο γεγονός ότι δράστες μίας ακόμη δολοφονίας ήταν αλλοδαποί (αυτό είναι σύνηθες, έχει πάψει σχεδόν να αποτελεί είδηση…) αλλά η αποκάλυψη ότι ο αρχιμανδρίτης (Ιερόθεος) είχε σχέσεις μαζί τους και ότι τους είχε υποδεχθεί στο σπίτι του, κατόπιν προηγούμενης επικοινωνίας, προκειμένου να τους βοηθήσει στην διαδικασία νομιμοποιήσεως (!) της παραμονής τους στην Ελλάδα που επεδίωκαν.

Στα διάφορα ρεπορτάζ ανεφέρθη ότι ο Αρχιμανδρίτης συνήθιζε να προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες σε μετανάστες! Ο «αιδεσιμολογιότατος» «ποιμένας», εισέπραξε, καθώς φαίνεται, τα επίχειρα της εθνικώς επιζήμιας «περιθάλψεως» που με περισσή «στοργή» συνήθιζε να προσφέρει στους λαθροεισβολείς της πατρίδας μας. Τόσοι Έλληνες αναξιοπαθούντες τον άφηναν περιέργως ασυγκίνητο, ενώ στους λαθροταλιμπάν, ο (κομψευόμενος) αγρίως δολοφονηθείς αρχιμανδρίτης, φαίνεται ότι είχε μία αξιοπερίεργη «αδυναμία» και διάθεση «προσφοράς»…

Ίσως όμως να ισχύει και αυτό που λέει ό λαός, ότι όλα εδώ πληρώνονται…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου