Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Ανόητε ψηφοφόρε...

Οι σημερινοί τύποι που κυβερνούν διακρίνονται για τη γελοιότητα που προσφέρουν επί καθημερινής βάσης τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Πέραν από τις κατά συρροήν… βλακείες που ξεστομίζουν καθημερινά, δεν έχουν στοιχειώδη επίγνωση του μέτρου σοβαρότητας που πρέπει να έχουν τουλάχιστον στα διεθνή φόρα.

Τελευταίο… κρούσμα το «ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης» που κατέθεσαν στους εταίρους-δανειστές. Από τις 75 σελίδες, το μόνο σημείο όπου αναφέρεται η έννοια της «επένδυσης» είναι στο θέμα της… κάνναβης! Τα υπόλοιπα είναι εκθέσεις ιδεών παιδιών του Δημοτικού! Μιλάμε για ανθρώπους που είτε αυτοτρολάρονται είτε η… ιδεολογία τους έχει «κάψει» τον εγκέφαλο!

Επί καθημερινής βάσης ακούμε διάφορους απίστευτους τύπους είτε από το Γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού του Μαξίμου (γέλια!!!), είτε από υπουργούς της κυβέρνησης να διαφημίζουν τις επενδύσεις σε χασίς, να μιλάνε για την αποποινικοποίηση του και άλλα τέτοια. Όχι, ότι δεν αποτελεί η φαρμακευτική κάνναβη ένα πεδίο όπου μπορούν να γίνουν επενδύσεις. Αλλά, όταν βλέπεις ότι αυτοί οι αστείοι τύποι σκέφτονται μόνο την κάνναβη και ταυτόχρονα προβαίνουν σε γελοίες έως ηλίθιες δηλώσεις, τότε είσαι σίγουρος ότι κάτι δεν πάει καλά…

Το «ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (γέλια μέχρι δακρύων…) έγινε αντικείμενο ανάλυσης και ελέγχου από τους δανειστές προκαλώντας θυμηδία και ειρωνεία. Το σχέδιο για το μέλλον της χώρας, ώστε να μην ξαναπέσει στα δίχτυα της χρεοκοπίας είχε γενικολογίες και αναφορά μόνο στο… χασίς! Και όπως λένε οι επιστήμονες αρκεί ένα ηλεκτρεγκεφαλογράφημα για να καταλάβεις ποιος είναι ο φυσιολογικός εγκέφαλος και ποιος είναι ο… πειραγμένος!

Με τόσες δεκάδες μεγάλες επενδύσεις, (Ελληνικό, Σκουριές, κ.ά. ) θα έπρεπε να υπάρχει οργασμός ανάπτυξης στην Ελλάδα. Όμως, οι άνθρωποι δεν το έχουν. Είναι αντίθετο ως προς το DNA τους. Δεν θέλουν και δεν μπορούν. Το μόνο που ήξεραν είναι να αράζουν σαν τους κηφήνες, να κλείνουν πεζοδρόμια, να καθοδηγούν περιθωριακούς και «μπαχαλάκηδες» ή να μπεκρουλιάζουν σε ουζερί και ταβερνεία. Από την αδυναμία τους δε στο… χόρτο, κάνουμε και πολλές άλλες σκέψεις!

Τα έργα και οι ημέρες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μας αποδεικνύουν καθημερινά ότι οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν καν να ταΐσουν τα… περιστέρια του Εθνικού Κήπου ή να… δέσουν τα κορδόνια τους. Τι ανάπτυξη λοιπόν ζητάμε και εμείς από δαύτους; Οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν τη μεγάλη φύρα της σύγχρονης ιστορίας της χώρας. Οι πιο ακατάλληλοι στην πιο κρίσιμη στιγμή. Ούτε να μας είχαν μουτζώσει!

Τους έχουν πάρει στο… ψιλό όλοι. Τους τρολάρουν με τα επενδυτικά τους σχέδια στο… χασίσι! Μακάρι να έβλεπαν όλες τις επενδύσεις σαν το… χασίς! Θα πλέαμε όλοι σε πελάγη ευτυχίας για πραγματικούς και ουσιαστικούς λόγους και όχι από τις παρενέργειες του… χόρτου στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Προς το παρόν βλέπουμε όλον αυτόν τον θίασο σκιών να πουλάει… φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες και να βρίσκεται στον κόσμο του! Ανόητε ψηφοφόρε τους, τι έκανες… Έβγαλες τα μάτια με τα ίδια σου τα χέρια!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου