Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Γιατί μισούν τόσο πολύ την Ελλάδα

Το πρόβλημα δεν είναι τα καθημερινά καραγκιοζιλίκια της κυβέρνησης. Δεν είναι αν ο Πάνος Καμμένος παίζει παιχνίδια επιβίωσης σε ένα ιδιότυπο πολιτικό surviror από το οποίο είναι πρώτος προς αποχώρηση.

Δεν είναι ότι τη μία μέρα λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση και την άλλη ότι θα την στηρίξει μέχρι τέλους.

Δεν είναι ότι κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό λέγοντάς του ότι δεν ισχύει η συμφωνία μέχρι να κυρωθεί την ίδια στιγμή που ο Ζάεφ μιλά για «μακεδονικό στρατό», «μακεδονική γλώσσα», «μακεδονική εθνότητα» και δηλώνει περήφανο μέλος του ΝΑΤΟ. Ξεχνώντας βεβαίως ότι κι αυτή η άθλια συμφωνία των Πρεσπών έχει κι έναν προσδιορισμό «Βόρεια». Η πλήρης επιβεβαίωση των τετελεσμένων που έχουν δημιουργηθεί, του πλήρους ξεπουλήματος της Μακεδονίας και χωρίς 30 αργύρια.

Τέλος, δεν είναι ούτε το γεγονός ότι υπουργοί και υφυπουργοί απαξιώνουν τον Τσίπρα και τον Κοτζιά λέγοντας ότι δεν έχει καμιά αξία η υπογραφή τους.

Το χειρότερο όλων είναι ότι μια παρέα αθλίων που κρατιέται με νύχια και με δόντια στην εξουσία κάνει τόσο κακό στη χώρα. Προσβάλλει τους θεσμούς, καταπατά κάθε έννοια δημοκρατικής παράδοσης, δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό, ετοιμάζει η ίδια αποστασίες ενώ κατηγορεί τους άλλους.

Και το ερώτημα είναι γιατί το κάνει αυτό; Γιατί μισεί τόσο πολύ την Ελλάδα;

Η απάντηση είναι απλή. Τη μισούν γιατί είναι αριστεροί. Γιατί μπορεί να είναι εραστές της εξουσίας αλλά είναι ταυτόχρονα και μπαχαλάκηδες του κράτους. Μισούν την κανονικότητα, τις δημοκρατικές διαδικασίες, την πολιτική ορθότητα και κυρίως την κοινωνική ειρήνη. Ξεζουμίζουν την εξουσία και ταυτόχρονα την πολεμούν θέλοντας να την κάνουν σαν τα μούτρα τους.

Θα το δείτε αυτό αύριο στη Βουλή που θα μιλήσουν για την οικονομία. Ο Τσίπρας θα μιλήσει για τη Νοβάρτις, για τη Μαρέβα, για τον Μητσοτάκη, για την Siemens, για τα πληρωμένα πιστόλια του. Θα πει τα πάντα αλλά δεν θα πει για τη Μακεδονία. Δεν θα πει πόσο κόστισε η γραβάτα που φόρεσε και πόσο η γραβάτα που του έδωσε ο Ζάεφ.

Δεν θα πει καν για το υποθηκευμένο μέλλον λόγω της καταστροφής που προκάλεσε.

Τι ειρωνεία; Την ημέρα που «γιορτάζεται» η ντροπή της Δημοκρατίας, το δημοψήφισμα του 2015 που ακόμη και ο Τσίπρας έχει μετανιώσει, στη Βουλή θα στήσει μια ακόμη παράσταση το δίδυμο των πολιτικών κλόουν.

Να φανταστούμε ότι και η Περιστέρα θα κλαίει, όπως κάνει κάθε χρόνο για τα χαμένα αριστερά ιδανικά της;

Καταστρέφουν την πατρίδα μας χωρίς να μας ρωτήσουν. Μέχρι πότε θα το κάνουν αυτό;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου