Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Προδότες…

"Αν κάποιος σε προδώσει μία φορά, το λάθος είναι δικό του. Αν σε προδώσει δύο φορές, το λάθος είναι δικό σου... Αν συνεχίσει όμως να σε προδίδει... τότε μάλλον πρέπει να είσαι ηλίθιος".

Κάποιοι πολιτικοί είναι αναγκασμένοι, για ανεξήγητους λόγους, να προδίδουν είτε τη χώρα τους είτε τους ψηφοφόρους τους. Εμείς οι Έλληνες σπάσαμε αισίως όλα τα ρεκόρ... Επιλέξαμε εκείνους που η ιδεολογία τους είναι συνυφασμένη με την προδοσία των πάντων. Παρ' όλα αυτά, κάποιοι αρκετοί ακόμα δεν μάθανε, όντας νοσούντες βαρέως εκ του Συνδρόμου της Στοκχόλμης, και επιμένουν στην επιλογή τους!

Πώς είναι, αλήθεια, δυνατόν εδώ στο λίκνο της Δημοκρατίας, στη χώρα που γέννησε και γαλούχησε ήρωες, να μην υπάρχει, έστω και τυπικά, ούτε μία Αρχή που να μπορεί κανείς να προστρέξει για να καταγγείλει έναν προδότη ή μία προδοσία; Και στην ανώτερη βαθμίδα της δικαιοσύνης να καταφέρεις να φτάσεις, να πας για να καταγγείλεις Εθνική Προδοσία, και πάλι στην ίδια κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα καταλήξεις για να αντιληφθείς πως δεν υπάρχει νόημα, μιας και είναι σίγουρο πως μόνοι τους θα αθωώνουν τους εαυτούς τους... Για ποια δικαιοσύνη μιλάμε τότε, για ποια εθνική αξιοπρέπεια αγωνιζόμαστε και ποια ετυμηγορία μπορούμε ν' αναμένουμε, όταν τα πάντα βρίσκονται βυθισμένα στα απόβλητα μιας αριστερής σήψης, που θυμίζουν εποχές που καλύτερα θα ήταν να ξεχνούσαμε;

Δυστυχώς, κάποιοι αρκετοί στον βωμό της θανάτωσης της "κατσίκας του γείτονα", "αγρόν ηγόραζον", τη στιγμή που κάποιοι άλλοι βαφτίζονταν με νταούλια και ζουρνάδες... "κυβερνήτες" της χώρας, έπαιρναν στα χέρια τα πηδάλιά της και έστηναν ολόκληρο το αριστερόστροφο σχέδιο ευνουχισμού, συρρίκνωσης, αλλοίωσης και καταστροφής της Ελλάδας... Κάποιοι γραφικοί αναρχοαυτόνομοι συνονθυλευματίες; 

Οι Τσίπρας/Κοτζιάς και η λοιπή γκουβερνο-αγέλη πρέπει να συλληφθούν από τα όργανα της συντεταγμένης πολιτείας, να προσαχθούν και να καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία. Και μιας και οι ποινές έχουν ταβάνι, να καταδικαστούν στη μέγιστη των ποινών! 

Και η προδοσία της Μακεδονίας να ήταν η μοναδική τους εθνική μειοδοσία; Δυστυχώς για τη χώρα και για εμάς, πέραν της Μακεδονίας, έχουν προϋπάρξει σιωπηρές παραχωρήσεις, αποδοχές και status quo... στα Ίμια και άλλες περιοχές του Αιγαίου, που είναι ο ορισμός της εθνικής μειοδοσίας, μια που αφορούν σε εδαφικές παραχωρήσεις. Ας μην ξεχνάμε βέβαια την οικονομική καταστροφή της χώρας και των Ελλήνων πολιτών στην οποία μας οδήγησαν, καθώς και τα 120 δισ. του 3ου μνημονίου που εντελώς ηλιθιωδώς μας φόρτωσαν στις πλάτες τόσο ημών, ΟΠΑΠ και των επόμενων αρκετών γενεών!...

Ο προδότης στην Αρχαία Ελλάδα, στις πόλεις-κράτη, ήταν τότε το αντίστοιχο του σημερινού εθνοπροδότη, που παρέδιδε μυστικά της χώρας που του είχαν εμπιστευθεί, είτε στρεφόταν κατά της ίδιας του της πατρίδας σε συνεργασία με τους εχθρούς της, για προσωπικό του όφελος! Επιζητούσε με πάθος την αναγνώριση, ακόμα και αν ξεπουλιόταν στον εχθρό για λίγα αργύρια, διότι -κακά τα ψέμματα- προδοσία χωρίς χρήμα και μάλιστα πολύ δεν υφίσταται, ούτε στην Ελληνική Ιστορία, ούτε στην Ευρωπαϊκή, Αμερικανική, ή παγκόσμια!

Τι κι αν το όνομα ενός προδότη στοιχειωνόταν εσαεί και με ανεξίτηλα γράμματα στα χρονοντούλαπα της ιστορίας... Η αρχαία κοινωνία ήταν πάντα αμείλικτη στο θέμα της προδοσίας. Στα μάτια της κοινωνίας, ο προδότης έχανε την ανθρώπινή του υπόσταση... ήταν ένα περιττό σκουπίδι, ένα απόβλητο, ένας αρουραίος βρωμερός, ένα μίασμα, χωρίς ψυχή και ηθικές αναστολές, που αν και γεννήθηκε άνθρωπος, κατάντησε ανθρωπόμορφο έκτρωμα-στοιχειό... με προοπτική για την τύχη του μόνιμα μακάβρια και προκαθορισμένη από τους άγραφους και τους γραπτούς νόμους της αρχαίας κοινωνίας - δεν είχε καμία τύχη σε μια κοινωνία αρίστων και ανδρείων!

Αν είχε όπλα, η κοινωνία τού τα αφαιρούσε για να τα δώσει σε κάποιον με αξίες και αγάπη για την πατρίδα του. Η κατακρεούργηση της υπόστασής του σκοπό είχε να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγήν για μελλοντικούς επίδοξους!

Η ίδια όμως τύχη ανήκε και στους συμπαθούντες αυτούς - τους υποστηρικτές δηλαδή και συνοδοιπόρους, τους οποίους η κοινωνία θεωρούσε εξίσου επικίνδυνους για τη συνοχή της. Εφιάλτης, Πήλιος Γούσης, Ευφήμιος, στους οποίους μπορούμε πια να προσθέσουμε και τους σύγχρονους επίορκους του 20ού και του 21ου αιώνα... φθάνοντας αισίως στο σήμερα, όπου όπως φαίνεται, θα μείνει εκτός διδακτέας ύλης στο μάθημα της Ιστορίας ο ήρωας Μακεδονομάχος Παύλος Μελάς, την ώρα μάλιστα που ο Ζόραν Ζάεφ φέρεται να επιμένει σε μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα.… με τους Συριζαίους να σφυρίζουν αδιάφορα!

Στην πρωτοφανή αυτή αλλοίωση και παραχάραξη της νεότερης ελληνικής Ιστορίας προχωρά η συριζοσκοπιανή επιτροπή, για την επαναχάραξη της ιστορίας, που θα ξεκινήσει από τα σχολικά βιβλία στην Ελλάδα και τα Σκόπια, βάσει της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, επίτευγμα αυτής της πραγματικά ανιστόρητης και εξόχως επικίνδυνης κυβέρνησης ανθρώπων, που όχι μόνο δεν σέβονται την Ελλάδα αλλά τη μισούν και μαζί της και ό,τι τη θυμίζει!...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου