Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

H ανηθικότητα στην εξουσία

Η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καθημερινά γελοιοποιείται στα μάτια της κοινής γνώμης. Ταυτόχρονα, δεν φαίνεται οι συγκεκριμένοι τύποι να έχουν και σε υπόληψη τον Έλληνα πολίτη, τον οποίο υποτιμούν και γράφουν στις… σόλες των παπουτσιών τους!

Όταν ο ένοικος του Μαξίμου χλευάζει τους πολίτες και διάφορα υπουργικά στελέχη προσπαθούν να φτάσουν την πόλωση στα άκρα μέσα από την απύθμενη χυδαιότητα και ψευδολογία τους, τότε βγαίνει το συμπέρασμα ότι αυτοί οι τύποι που βρίσκονται σήμερα στην εξουσία, δεν έχουν ιερό και όσιο. Δεν φτάνει που προκάλεσαν μια πρωτοφανή οικονομική ζημία, η οποία θα… κυνηγάει τις επόμενες γενιές για δεκαετίες, έχουν μπει πλέον και στη λογική της απροκάλυπτης διαφθοράς και ανηθικότητας.

Οι σημερινοί αχρείοι διαχειριστές της εξουσίας έχουν μετατραπεί σε εμπόρους μίσους και αποτελούν τους πιο χυδαίους υποκριτές που πέρασαν ποτέ από τη χώρα. Οι καθημερινές ισχυρές δόσεις εξευτελισμού που επιφυλάσσει η συγκυβέρνηση σε όσους την ψήφισαν ή την πιστεύουν ακόμη, έχουν μεταφέρει το πεδίο της συζήτησης σε άλλο επίπεδο. Αυτοί που τους ψήφισαν ώστε να φέρουν την… ελπίδα, τώρα αισθάνονται… εξαπατημένοι. Όσοι δεν αισθάνονται εξαπατημένοι βολεύονται ως παράσιτα ή ευθυγραμμίζονται με καταστάσεις ανωμαλίας γιατί προφανώς αυτές τους βολεύουν.

Σήμερα, πολλά από τα… θύματα που ψήφισαν τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης και ειδικά το μεγαλύτερο, δεν μπορούν να κουνάνε το δάκτυλο. Αισθάνονται ότι πλέον δεν μπορούν να απολογούνται για τους πλέον ανήθικους τύπους που πέρασαν ποτέ από τη διακυβέρνηση της χώρας. Αυτοί που κάποτε μιλούσαν για τους… άλλους οι οποίοι κυβερνούσαν 40 χρόνια, μάλλον θα έχουν καταλάβει ότι αποτελεί ύψιστη ανοησία να υπερασπίζονται την πλέον ανήθικη κυβέρνηση. Πολλοί σημερινοί υποκριτές που βολεύτηκαν κατά το παρελθόν κυρίως με το ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια βρήκαν… στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν διολισθήσει σε καταστάσεις απύθμενου θράσους, πρωτοφανούς χυδαιότητας και αρρωστημένης ανηθικότητας.

Η κυβέρνηση εκπροσωπεί το χειρότερο και πιο αρρωστημένο χθες. Δεν έχουν στόχο ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα, αλλά ένα καλύτερο αύριο για τις τσέπες τους και τις ανόητες ή και άρρωστες ιδέες τους. Δεν διαθέτουν τη στοιχειώδη λογική που απαιτούν οι περιστάσεις. Οι άνθρωποι λειτουργούν με όρους διχασμού και μίσους. Αυτό έμαθαν, αυτό ξέρουν, αυτό εφαρμόζουν.

Η παραμονή τους στην εξουσία αποτελεί τον υπέρτατο εξευτελισμό για τη χώρα και το έθνος. Οι ίδιοι προφανώς βρίσκονται στον κόσμο τους και προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα από τα ψέματα και την ανηθικότητα. Στις προσεχείς εκλογές, ο ελληνικός λαός πρέπει να σοβαρευτεί και να τους στείλει στα αζήτητα της Ιστορίας. Φτάνει πια η προσβολή. Φτάνει η ανηθικότητα…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου