Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Σήμερα, γίνεται τεστ νοημοσύνης…


Στις σημερινές εκλογές καλούμαστε χωρίς περιστροφές να αποδείξουμε στην πράξη ότι δεν είμαστε ηλίθιοι αλλά νοήμονες και υπεύθυνοι πολίτες.

Καλούμαστε να επιλέξουμε τους μορφωμένους, καταρτισμένους, συνετούς και σοβαρούς για να μας εκπροσωπήσουν στην Ευρωβουλή, στις Περιφέρειες, στους Δήμους και στα Δημοτικά Διαμερίσματα της χώρας.

Σήμερα, κόντρα στην υποκρισία που επικρατεί, πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι για το τι διακυβεύεται. Από τη μία ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ, των φασιστών, των αντιευρωπαϊστών και των περιθωριακών και από την άλλη ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας, του Κινήματος Αλλαγής, των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων.

Από τη μία ο κόσμος των «πειραγμένων» εγκεφάλων της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης και από την άλλη, ο κόσμος με όραμα, συγκρότηση και όρεξη για ουσιαστικά δημιουργία.

Αν πάμε και ένα βήμα παραπέρα τόσο στις σημερινές εκλογές όσο και στις εθνικές εκλογές που θα ακολουθήσουν, θα αναμετρηθούν δύο εκ διαμέτρου αντίθετοι κόσμοι. Από τη μία πλευρά έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους αμόρφωτους, αστοιχείωτους, ανισόρροπους, ανεπρόκοπους, άξεστους, διχαστικούς, τυχοδιώκτες και καταστροφείς και από την άλλη πλευρά την Ελλάδα της ελεύθερης αγοράς, των επενδύσεων, των θέσεων εργασίας, της ευνομίας, της ευταξίας, της μόρφωσης, της υπευθυνότητας, της λογικής, της σύνεσης και της παραγωγής.

Για να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό της χώρας πρέπει να αλλάξουν πρώτα απ΄ όλα οι ίδιοι οι πολίτες. Και εδώ έχουμε κατά περίπτωση διαφορετικούς κόσμους. Από τη μία πλευρά τους βολεμένους και τα παράσιτα του Δημοσίου που βρίσκουν στέγη και… θαλπωρή στα αριστερά κόμματα της καταστροφής και από την άλλη οι δημιουργικοί και εργατικοί άνθρωποι που είτε δουλεύουν στο Δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομέα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η σημερινή μάχη όπως και αυτή των εθνικών εκλογών θα είναι μια μάχη ανάμεσα στα… στρατόπεδα της σύνεσης και της ανοησίας.

Σήμερα ξέρουμε πολύ καλά τι θα πράξουν οι βολεμένοι, τα παράσιτα, οι φυλακισμένοι, οι κακοποιοί, οι τεμπέληδες, οι ψευτόμαγκες και οι κουτοπόνηροι. Θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, «ψεκασμένους», αντιευρωπαϊστές, λαμόγια, καιροσκόπους και τυχοδιώκτες.

Θέλουμε όμως να πιστεύουμε ότι η κρίσιμη μάζα των ψηφοφόρων θα ψηφίσει φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις και κόμματα του μέτρου και της σύνεσης. Το ίδιο ισχύει και για τις Ευρωεκλογές αλλά και τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές.

Επιπλέον, στις δημοτικές, ας μην παρασυρθούν πολλοί από τους τυχοδιώκτες που εξελέγησαν Δήμαρχοι ή σύμβουλοι το 2014 με τη σημαία του αντιμνημονιακού αγώνα και της… επανάστασης. Τώρα, σχεδόν όλοι εξ αυτών λένε ότι δεν ξέρουν, δεν είδαν και δεν άκουσαν κανέναν ΣΥΡΙΖΑ!

Ας τους δείξουν οι πολίτες τι σημαίνει κοροϊδία και πώς τιμωρείται πίσω από το παραβάν και μπροστά στην κάλπη…

Σήμερα, ξέρουμε ότι έχουμε ένα σπουδαίο προσκλητήριο. Θα βρεθούμε ενώπιον της ιερής στιγμής όπου μέσα στο παραβάν θα είμαστε εμείς, τα ψηφοδέλτια, το στυλό και το… μυαλό μας!

Η σωστή κίνηση πίσω από το παραβάν, θα δώσει νόημα και αξία στο τελικό αποτέλεσμα όπως αυτό θα καταγραφεί όταν ανοίξουν οι κάλπες. Ξέρουμε ότι πρέπει να καταμετρηθεί η κρίσιμη μάζα των συνετών ψηφοφόρων που θα κάνουν τη διαφορά κόντρα σε αυτούς που θα εξακολουθήσουν να φέρονται ανόητα και να λειτουργούν ως ηλίθιοι.

Γιατί ηλίθιος είναι αυτός ο οποίος θέλει να προκαλέσει κακό στον διπλανό του, αδιαφορώντας αν πάθει το ίδιο και αυτός.

Σήμερα, δίνουμε οριστικό τέλος στην Ελλάδα της αρρώστιας του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για πρώτη φορά από το 2015. Δεν ξέρουμε πόσοι έβαλαν μυαλό. Μένει να δούμε σε κάθε περίπτωση πόσοι είναι οι χρήσιμοι ή πρόθυμοι ηλίθιοι που μπορούν να κάνουν μεγαλύτερο κακό στη χώρα.

Καλό… βόλι και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μία ψήφος μπορεί να σκοτώσει μαζικά…

2 comments:

  1. Τσίπρας και ξερό ψωμί! Όχι μαζί με Γερμανοτσολιάδες που ηδονιζόντουσαν να βάζουν φόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι μαζί με μπουκομαμμάδες μεγαλωμένους με κουάκερ,πρόσκοπους, απόφοιτους του Χάρβαντ, απόγονους κουκουλοφόρων. Τσίπρα ρε.Με το φούσκα βενιζέλο του Μπακατσέλου και τον Γιάπι Σαμαρά... Ρε καλά σας λένε για γουναράδικα, κόσμε της ευταξίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή