Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Δείτε τον εχθρό κατάματα...

Όχι, δεν είναι αυτό που νομίζετε. Δεν είναι ο κορωνοϊός η μεγάλη απειλή για την κοινωνία μας, αλλά η ανθελληνική συνομοταξία των συριζαίων που δεν διστάζει να κάνει αντιπολίτευση με αφορμή την πρωτοφανή αυτή κομμουνιστική πανδημία που ενέσκηψε και στην χώρα μας... 

Σε κάθε ευκαιρία φροντίζουν και μας το επιβεβαιώνουν με τον πιο άθλιο τρόπο... Οι κάθε λογής απόχρωσης, νοσταλγοί του Στάλιν και άλλων συναφών και ομογάλακτων μιασμάτων (κομμουνιστές, "δημοκράτες αριστεροί", "προοδευτικοί", περιθωριακοί λούμπεν) εξωκοινοβουλευτικοί και μη, δεν διστάζουν να εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο των άλλων... 

Πρώτος και καλύτερος ο σύντροφος Παπαδημούλης που ενώ παραβιάζει προκλητικότατα την υποχρεωτική απομόνωσή του για ένα μικρό χρονικό διάστημα, βρέθηκε να ψωνίζει σε σούπερ μάρκετ γεμίζοντας τρία (3) καρότσια και χρησιμοποιώντας τον συνοδό αστυνομικό του ως αχθοφόρο και θεραπαινίδα... 

Υπεύθυνος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ γράφει:
"Επειδή οι καιροί δεν προσφέρονται για μετωπική αντιπαράθεση και κυρίως γιατί έχω κουραστεί να αντιπαλεύω την ηλιθιότητα, η οποία έχει πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, ένα μόνο έχω να επισημάνω, παραφράζοντας λίγο τον Καραϊσκάκη. Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και "όταν γυρίσω θα τους γ@μήσω".
Άλλος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (ο γνωστός Κούλογλου, υπερασπιστής στο Ευρωκοινοβούλιο του άθλιου καθεστώτος Μαδούρο), βάζει σκίτσο που αναπαριστά έναν φανταστικό διάλογο του Καραϊσκάκη με τον τυπικό Ελληνα φουστανελά:
"Γιώργο Καραϊσκάκη, κόβουν το 50% στους μισθούς!", με τον ήρωα να απαντά: "Μένω σπίτι αλλά όταν γυρίσω θα τους γ@μήσω!".
Από κοντά και το άλλο σύνθημα:
"μετά θα λογαριαστούμε", αναπαράγοντας το παλαιότερο "ή τους τελειώνουμε, ή μας τελειώνουν"...

1 comments:

  1. Η αντίληψη ότι είμαστε περίπου σε διακοπές στο σπίτι, με τα έξοδα πληρωμένα από το κράτος, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

    Τα έχουμε πάει πολύ μέχρι τώρα στη μάχη και πιθανότατα στο τέλος θα την κερδίσουμε, αλλά όχι χωρίς κόστος.
    Εκπονήθηκε πακέτο μέτρων ύψους, μέχρι τώρα, 2,5% του ΑΕΠ έναντι 2% των άλλων χωρών. Όμως, οι δυνατότητες που έχει το κράτος μας, ακόμη και με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν είναι απεριόριστες.
    Κι αυτό διότι:

    Ένα ταμείο με μηδενικά έσοδα που πρέπει να ξοδέψει περισσότερα, δεν είναι βιώσιμο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

    Και η κρίση του κορωνοϊού δεν πρέπει να οδηγήσει σε μια νέα αντίληψη "δεν πληρώνω".

    Ξοδέψαμε πολλά χρόνια για να μπούμε σε μια σειρά, είναι άδικο να τα τινάξουμε όλα στον αέρα.

    Προσοχή:
    Η αριστερά είναι αδίστακτη και ίσως καλλιεργήσει αυτή την τακτική, όπως την εποχή της κρίσης, πριν γίνει κυβέρνηση.

    X

    ΑπάντησηΔιαγραφή