Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Πείτε επιτέλους την αλήθεια... Πού είναι οι νεκροί σας;

Όχι, δεν πρόκειται να ασχοληθώ με αθλιότητες κ.λ.π. "επετείους" που κατασκεύασαν τα αριστερά απολιθώματα της σταλινικής συνομοταξίας.

Όχι, δεν πρόκειται να μπερδέψω τις Εθνικές γιορτές της 25ης Μαρτίου και 28ης Οκτωβρίου και να τις ταυτίσω με το πατριδοκάπηλο και διχαστικό κατασκεύασμα των ερυθρών αποχρώσεων.

Πάνω στην κακογουστιά της χάλκινης και ασώματης μοσχαροκεφαλής του Σβορώνου, παίζεται τα τελευταία 40+ χρόνια μια παράσταση προς ηλιθίους και με πανάκριβο αντίτιμο για τους θιασώτες αυτής.

Η made in κκε & λοιπών "προοδευτικών" δυνάμεων παράσταση που οι διοργανωτές της αποκαλούν "επέτειο" (!), συνεχίζει να παίζει μέχρι και σήμερα, ελέω παραπληροφορημένου και εγκεφαλικά βλαμμένου φιλοθεάμονος Ελληνικού κοινού.

Σήμερα, όπως και κάθε χρόνο, όλοι αυτοί που εξαγόρασαν πανάκριβα το τεθλιμμένο και δακρύβρεχτο πλην υποκριτικά κατασκευασμένο σενάριο της νεοελληνικής ξεφτίλας των "προοδευτικών" δυνάμεων, στέλνουν τα μικρά παιδάκια για να εναποθέσουν κόκκινα γαρύφαλλα πάνω στην χάλκινη μοσχαροκεφαλή, ποτίζοντάς το με το δηλητήριο της απύθμενης υποκρισίας και ψευτιάς.

Όλοι αυτοί οι θιασώτες, οι παραγωγοί, και οι "προοδευτικοί" πρωταγωνιστές της ίδρυσης και λειτουργίας της πλέον κερδοφόρας Ελληνικής επιχείρησης "Πολυτεχνείο Α.Ε." που κόπτονται για τους δήθεν νεκρούς του Πολυτεχνείου, θα πρέπει, επιτέλους, έστω και τώρα, να βρουν τη δύναμη ώστε να πουν όλη την αλήθεια σ' αυτά τα ανέκφραστα μάτια του μικρού παιδιού που το χρησιμοποιούν κατά κόρον ως ντεκόρ ενός ηλίθιου, διχαστικού και άκρως ανθελληνικού σεναρίου.

Απευθύνομαι σε σας. Στους πατριδοκάπηλους πολιτικάντηδες - κυρίως των ερυθρών αποχρώσεων -, τους "δημοσιογραφικούς" αστέρες και τις κάθε λογής τηλεπερσόνες.

Απευθύνομαι σε σας. Στους εκφραστές μιας άλλης κεκαλυμμένης, εξευγενισμένης και πιο επικίνδυνης χούντας, που δεν πρόκειται να καταρρεύσει ποτέ.!.

Και σας ρωτώ:

Είχε σχέση η πτώση της ..."χούντας" με την δήθεν "εξέγερση" της 17ης Νοεμβρίου;
Πόσοι είναι οι ..."νεκροί" του Πολυτεχνείου;
Ποιά είναι τα ονόματά τους;
Με ποιό τρόπο σκοτώθηκαν;
Πού είναι οι τάφοι τους;
Γιατί κατασκευάσατε τον μύθο της Νεοζηλανδής Νάνσυ Κρίντλαντ και την "βαπτίσατε" Ηλένια Ασημακοπούλου, παρουσιάζοντάς την ως ..."νεκρή" του Πολυτεχνείου Α.Ε.;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου