Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Ο Τσίπρας, η ανοσία και η ανοησία...

Μπα, μπα, μπα… Καλώς τα παιδιά του ηθικού πλεονεκτήματος. Ακούσατε τον… ηθικό πλεονέκτη Αλέξη Τσίπρα τι είπε για τα εμβόλια; Πρώτον, ότι καθυστέρησαν οι εμβολιασμοί! Προφανώς το παλικάρι δεν έχει ενημερωθεί ότι ένας αριθμός κρατών μελών της ΕΕ δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τους εμβολιασμούς. Όπως για παράδειγμα η… καθυστερημένη Ολλανδία.

Δεύτερον, εγκάλεσε τον Πρωθυπουργό μέσω του Ξανθού αφού δεν κατάφερε να εμβολιάζονται 2 εκατομμύρια (!) πολίτες το μήνα, ή να αναλάβει πρωτοβουλία σε ευρωπαϊκό επίπεδο ώστε να εξασφαλίσει η Ε.Ε. τις πατέντες από τα εμβόλια, ή να προχωρήσει σε διμερείς συμφωνίες και πέρα από το ευρωπαϊκό πλαίσιο με εταιρίες ή με χώρες που παράγουν μαζικά το εμβόλιο.

Προφανώς το παληκάρι έχει καημό μέχρι παρεξηγήσεως. Εμφανώς δεν έχει μάθει ότι, με το να λες αρλούμπες δεν χτίζεται το τείχος ανοσίας. Αντιθέτως μεγαλώνει το τείχος ανοησίας που άρχισε να το χτίζει με τους Βαρουφοκαμμένους και να το συνεχίζει με τους Ξανθοπολάκηδες. Και το ερώτημα είναι:

Δεν τον λυπήθηκε κανένας εκεί στη Κουμουνδούρου ώστε να τον ειδοποιήσει ότι η Ούρσουλα, την ώρα που αμολούσε τις αρλούμπες του περί «διμερών συμφωνιών», με δηλώσεις της έβαζε απαγορευτικό στα κράτη μέλη της ΕΕ να συνάπτουν μονομερώς συμφωνίες με τις φαρμακοβιομηχανίες;

Και το πιο γκροτέσκο: Είναι τόσο μεγάλος ο καημός του… ηθικού πλεονέκτη Αλέξη, ώστε έφθασε στο σημείο ο «διώκτης» της Novartis, του «μεγαλύτερου σκανδάλου από ιδρύσεως ελληνικού κράτους», να ζητάει από τον Μητσοτάκη να αγοράσει απευθείας τα εμβόλια παρακάμπτοντας την ΕΕ!

Δεν παλεύεται το άτομο…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου