Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Καταστροφολογία... Ο αδύναμος αλέκσις, παίζει το τελευταίο του χαρτί !!


Ευκαιρία για να βγει στα πεζοδρόμια και να ξεκινήσει πάλι το προσφιλές του σπορ της επαναστατικής γυμναστικής και της καταστροφολογίας βρήκε ο Αλέξης Τσίπρας, εκμεταλλευόμενος την άνευ προηγουμένου κακοκαιρία και τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες από την επέλαση της χιονοκαταιγίδας κατά κύριο λόγο στο Λεκανοπέδιο Αττικής.

Την ώρα που το κόμμα του κλυδωνίζεται από ισχυρές αναταράξεις στο εσωτερικό του μετά και από την πρόσφατη κίνηση του ιδίου να ανοίξει θέμα εκλογής Προέδρου από τη βάση, η ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου κήρυξε τον ανένδοτο στην Κυβέρνηση, στον απόηχο των τεκτονικών αναταράξεων της κακοκαιρίας «Ελπίδας».

Φαίνεται πως περνά τους πολίτες για λωτοφάγους και ότι θα μπορέσει με κακοστημένες παραστάσεις να τους αγγίξει συναισθηματικά, όταν χύνει κροκοδείλια δάκρυα για τους πληγέντες από τις επιπτώσεις του χιονιά, επιχειρώντας να εκμεταλλευτεί πολιτικά τις λανθασμένες κινήσεις του κρατικού μηχανισμού.

Βλέποντας τα αποτελέσματα των τελευταίων μετρήσεων και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που καταδεικνύουν την έλλειψη εμπιστοσύνης της ελληνικής κοινωνίας στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα και των συνεργατών του, αλλά και το βαρομετρικό χαμηλό στο οποίο έχει εγκλωβιστεί το κόμμα του, ο αδύναμος αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης φόρεσε ξανά τη φανέλα του λαϊκισμού και της έντασης, μήπως και καταφέρει να επωφεληθεί από το κύμα της δυσαρέσκειας.

Δεν είναι μόνο η πραγματικότητα, αλλά και η εποχή που έχουν ξεπεράσει το σημερινό ΣΥΡΙΖΑ και τις πρακτικές του. Η κοινή γνώμη ζητά υπευθυνότητα και σοβαρότητα έννοιες απαραίτητες για ένα ανθεκτικό πολιτικό Οργανισμό που δεν συνάδουν βέβαια με την τωρινή πραγματικότητα στην Κουμουνδούρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου