Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Οι ..."αρμοί της εξουσίας" !!


Ανατριχίλα προκαλεί η σκέψη στο απευκταίο ενδεχόμενο να ξανακυβερνήσει το κόμμα που θέλει «να ελέγξει τους αρμούς της εξουσίας» και που όπως λένε όσοι εκ των πολιτικών κυνήγησε δρούσε «με αντίληψη συμμορίας».

Το πιο πρόσφατο επεισόδιο που αποκάλυψε τόσο την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ όσο και την συνεχή προσπάθειά του να καταλύσει του θεσμούς είναι τo αποκαλυφθέν από την ιστοσελίδα (iefimerida) ηχητικό ντοκουμέντο του μακαρίτη επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου από το οποίο επιβεβαιώνεται η καταγγελία του ότι είχε εκβιαστεί, προκειμένου να του αποσπάσουν χρήματα.

Η υπόθεση δεν αφορά απλώς έναν αδιανόητο εκβιασμό από λειτουργό της Δικαιοσύνης, γεγονός που προκαλεί δικαιολογημένο τρόμο στην ελληνική κοινωνία, αναλογιζόμενη σε τι χέρια επιόρκων δικαστικών ενδέχεται να πέσει για υποθέσεις της. Ο αποκαλυφθείς εκβιασμός με φερόμενη “πρωταγωνίστρια” τη Βασιλική Θάνου, σύμφωνα με την καταγγελία Βγενόπουλου, συνιστά και την πλέον αδιαμφισβήτητη επιβεβαίωση ενός αδιανόητου για κράτος δικαίου παραδικαστικού κυκλώματος, καθώς η εν λόγω πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου φέρεται, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στο ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το iefimerida.gr, να χειραγωγείτο από τον υπόδικο και με απίθανες παρεμβάσεις σε δικαστικούς, πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Οι παραπάνω ανατριχιαστικές διαπιστώσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν και τις καταγγελίες της πρώην εισαγγελέως Εφετών κ. Τσατάνη για τις ανοίκειες παρεμβάσεις Παπαγελόπουλου στο έργο της, η οποία μάλιστα είχε απειληθεί από αυτόν, κατά τα λεγόμενά της, και με την φράση «για να κάνει Χριστούγεννα με την οικογένειά της»!!

Ασφαλώς και δεν περίμενε ο ελληνικός λαός τέτοιες αποκαλύψεις για να αντιληφθεί ότι το προβαλλόμενο με κάθε ευκαιρία από την «για πρώτη φορά Αριστερά» ηθικό πλεονέκτημα είναι όχι απλώς διάτρητο σαν κασέρι, αλλά κυριολεκτικώς ανύπαρκτο.

Και υπό την έννοια αυτή οι προερχόμενοι από τον συγκεκριμένο χώρο και πρωτίστως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και η παρέα του δεν νομιμοποιούνται να ασκούν κριτική σε ηθικής φύσεως ζητήματα, στα οποία είναι οι ίδιοι ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι. Αυτό που τους συμφέρει πλέον είναι να κρύβονται διότι οι πρωτοβουλίες και η παρουσία τους στο πολιτικό προσκήνιο, απλώς θυμίζουν την διακυβέρνησή τους που όλοι οι Έλληνες θέλουν να ξεχάσουν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου