Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Η Ελλάδα δυστυχώς ...εκσυγχρονίζεται.!!!


Μα πως να μην εκσυγχρονισθεί, όταν η πολιτική κουλτούρα προηγείται της ...Ιστορίας;
Ο ..."Έλληνας" βουλευτής του σύγχρονου Συνασπισμού των Αλέξηδων, ακούει στο όνομα Περικλής Κοροβέσης.
Ομολογώ ότι αποτελεί ..."μόλυνση" για το blog, η ανάρτηση της φωτογραφίας του, μέσα από την οποία αποτυπώνεται η ...δημοκρατική και ανθελληνική κουλτούρα του συγκεκριμένου "πολιτικού χώρου".
Ο εικονιζόμενος ...προοδευτικός, αποκάλεσε τις μαθητικές παρελάσεις "Φασιστικό κατάλοιπο".
Λάθος καταλάβατε.!!!
Ο "κύριος" αυτός γεννήθηκε στο Ελληνικό Αργοστόλι το 1941, και όχι στην Αλβανία, στην Τουρκία, ή στα ...Σκόπια.
Απαξιώ να αφιερώσω περισσότερο χρόνο για το "δημοκρατικό" αυτό ...
Game Over...

16 comments:

  1. Καλημέρες πατριωτικές και... ας είναι παλιομοδίτικες! Έτσι τουλάχιστον αισθάνομαι εγώ, όταν ακούω και βλέπω αυτές τις σάχλες των δήθεν προοδευτικών του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ, ΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕς ΜΟΥ!!!

    Τα σέβη μου και τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε GIANNIOTIS πολύ καλά έκανες και έβαλες την δήλωση για να καταλάβει ο κόσμος τι εστί ΣΥΡΙΖΑ και τη Φωτο για φτύσιμο
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διώξε τη φωτογραφία του φίλε gianniotis. Διώξτην γιατί θα την πληρώσει η οθόνη μου. Διώξε τον αλήτη από τη πεντακάθαρη όψη του blog σου.
    Έλενα Παρ-Ηράκλειο Αττ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ, Ή ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ, ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ;
    ΞΕΡΩ, ΞΕΡΩ, ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ....ΟΜΩΣ ΒΟΥΤΗΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ.
    Υ. Γ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1,47
    Χάρισμά σου το εικονιζόμενο ανδρείκελο. Αντί να προβληματιστείς από την ντροπιαστική για την Ελλάδα δήλωση του Κοκοκοροβέση,μας διδάσκεις και ιστορία.

    ΥΓ Και βέβαια η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Δεν είναι κτήμα της τσογλαναρίας του ΣΥριζα και της κάθε μειοψηφίας του 3%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ 2,33 - ΑΠΟ 1,47
    ...."ΜΕΓΑΛΕ" ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμ΄Ελληνόπουλο το΄χω καμάρι νοιώθω στα στήθια μου καρδιά λιοντάρι.

    Είμ΄Ελληνόπουλο κι ως τα στερνά μου θα είναι ελεύθερα ο νους κι η καρδιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "O Aλαβάνος δε μένει σε βίλα. Να και η απόδειξη..."

    "Κάποιοι αισχροί συκοφάντες παρουσιάζουν μιαν χλιδάτη βιλάρα στην Πεντέλη ως το σπίτι του Αλέκου Αλαβάνου. ΑΙΣΧΡΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ!
    Αυτή η βίλα ανήκει σε κάποιον μεγάλο εφοπλιστή ή μεγαλοβιομήχανο, δεν ανήκει στον Αλέκο Αλαβάνο. Ο Αλέκος είναι αριστερός άνθρωπος, υπερασπίζεται τη φτωχολογιά και τους κατατρεγμένους, την εργατική - λαϊκή τάξη και τους λαθρομετανάστες. Πως θα μπορούσε να ζει...
    μέσα σε τέτοια χλιδή? Είναι ποτέ δυνατόν? Θα του επέτρεπε η συνείδηση του να μένει σε τέτοια έπαυλη που χωράει 600ους λαθρομετανάστες πεινασμένους και με βρώμικα ρούχα, χωρίς να φιλοξενεί τουλάχιστον 300ους από αυτούς? Με τι καρδιά θα μπορούσε κάτι τέτοιο?
    Ο άνθρωπος είναι αριστερός λέω, μοιράζει τον ένα από τους δύο χιτώνες του, κομμούνης δηλαδή, από το λατινικό Communis που σημαίνει κοινός, δηλαδή μοιράζομαι τα πάντα με τους συνανθρώπους μου και πεινάω μαζί τους. Αυτό σημαίνει αριστερά, αυτός είναι και ο Αλέκος της αριστεράς, την πραγματικής αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ όπως λέει και ο ίδιος ο Αλέκος.

    Ο Αλέκος δε θα μπορούσε ποτέ να μείνει πουθενά αλλού εκτός από τον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών, που για να δεις Έλληνα πρέπει να έχεις πιάσει το τζόκερ πρώτα. Εκεί μένει, στον Άγιο Παντελεήμονα για να συμπάσχει και να βοηθά τους λαθρομετανάστες συνανθρώπους του, που έχουν την ανάγκη του. Μάλιστα προσπαθεί να βγάλει κάνα φράγκο παραπάνω ζητιανεύοντας για να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους φτωχούς λαθρομετανάστες ..............

    O MANIATIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι απυλωτοιβοθροι του "ευγενους" Κοροβεση, των ομοιων και των ψυχιατρικως παθμενων δεν αποστομονωνται.Απλως εκεκνωνονται.
    ΙΑΣΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λυπηθείτε τον λίγο βρε παιδιά. Αλκοολικός είναι ο άνθρωπος. Αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαζευτηκατε ολα τα φασιστακια
    τα ξεκουδουνα και την πεσατε σεναν ανθρωπο, που βεβαια δεν μπορειτε να του δεσετε ουτε τα κορδονια των παπουτσιων του.
    Οταν ο Κοροβεσης αγωνιζοταν κατα της Χουντας , εστρωνε τον δρόμο σε σενα ΙΑΣΩΝΑ και στους υπολοιπους, για να μπορειτε σημερα να τον λοιδωρειται και μαλιστα, ανωνύμως...
    Οσο για σενα Π. Γιαννακενα που πηρες φορα και το πας για τηλεοπτικός αστερας, θυμισου αυτους που σουδωσαν δουλεια και ψωμί, οταν τοχες αναγκη...
    Τοτε δεν τους θεωρουσες "δηθεν " προδευτικους, και τους προσκυνουσες.
    Ειδες τι μικρος που ειναι ο κοσμος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11.27
    πήρες πολύ φόρα. Θα του τα δέναμε τα κορδόνια μιας και ο ίδιος σαν αλκοολικός δεν μπορεί να δει ούτε τα παπούτσια του. Και αφού εσύ τα βάζεις με τους "ανώνυμους", χαρήκαμε πολύ για την επωνυμία που διάπλατα μας τη χάρισες. Πάρε τον Κοροβέση αγκαζέ γιατί είναι έτοιμος να πέσει από το μεθύσι και βάλτον να κοιμηθεί. Και μόλις ξυπνήσει ας ρίξει καμιά σούρα παραπάνω. Έλεος ρε φιλάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Κοροβεσης σε πειραξε γιατι πεινει
    Αυτα που καταπινει
    ο Αρουλης σου, ο Κωστης σου, ο Νικητας σου, δεν σε ενοχλουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ανωνυμια προκυπτει απο την σταλινικη κομμουνιστικη συμπεριφορα των φασιστοειδων που ανηκουν στα θλιβερα αποκομματα του ψυριζα και του ΚΚ εν ΕΡλλαδι.Οι "δημοκρατικοι" οπαδοι αυτων των σχηματισμων ειναι ετοιμοι να ρημαξουν να βιαιοπραγησουν να κατατσρεψουν.Η ρησι του Βολταιρου γι αυτος ειναι."Διαφωνω με τισ ιδεεσ σου καιμ θα αγωνιστω μεχρι θανατου σου"

    Οσο για τους αγωνες των κουκουεδων εσωτερικου και εξωτερικου
    Ουδεμια υποχρεωσι εχουμε.Ειναι γνωστο τοις πασι οτι τα κομμουνοειδη μονιμως προσπαθουν να να ανατρψουν το εξαστοτε κρατος ειτε αυτο ηταν καποτε των συνταγματαρχων ή τωρα των συνδικαλησταρχων ΄η των κληρονομων των πολιτικων οικογενειων που απο εποχης Κολοκτρωνη νεμομται την εξουσια.'Ή των καναλαρχων και των αλητων που αυτο αποκαλουνται δημοσιογραφοι..ορα καλτσουνακης , το παιδι των ορεων ΄ξ εκεινος ο ψυχοπαθης ο αστρατευτος ο γαρυφαλοπουλος .Δεν αγωνιζονατι δηλαδη για την Δημοκρατια αλλ για την τυραννια που την αποκαλουν"λαικαι"δημοκρατια..Να οπως ειναι στην Βπορειο κορεα που τρωνε γατες ψοφιες ή οπως ηταν η Βουλγαροα που μεναν μπλου τζιν κακαοραμμενο αγοραζες νυχτεσ..


    Συνεπως τι υποχρεωσι να νιωθουμε για αυτους του θλιβερους εκπροσωπους της σταλινικης και προοδευτικιας κοθκουεδιασ

    ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευγε Ιασων
    Προς στιγμη ειχα φοβηθει
    πως εξελιπαν οι πατριωται και οι πιστοι στα διδαγματα της εθνικοφροσυνης.
    Συνεχισε παι μου για να μη βλεπω εφιαλτες στον υπνο μου

    ΑΔ. ΧΙΤΛΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απαντα ο Σταλιν δια στηλων Γιαννωτη
    ************************

    Βρε Αδολφε,

    Καλα εσυ μαζι μας τα εβαλες και με τους σιωνιστες και ολοι τα εχουν μαζι σου.
    Εγω χωρισ τον Γιοζεφ Γκαιμπελσ, μολονοτι εξολοθρευσα 20εκατομμυρια αμτιφρονουντας γεμισα τα στρρτοπεδα γκουλαγκ, εκανα τρελλους τους φυσιολογικους δικασα κατεδικασα οποιον δεν μου αρεσε και δεν εννουσε τα αγαθα του κομμουνιστικου παραδεισου μου, εισεβαλα κατεβαλλα ολη την ανατολικη ευρωπη αφου οι ηλιθιοι οι ευρωπαιοι δεν ειχαν καποιον ηγετη να με σταματηση και ο Ρουσβελτ ηταν του χεριου μου, ελα πεσ μου ω συντροφε Αδολφε Αδελφε μου, πως τοσοι βλαμμενοι εξακολοθουν και με προσκυνουν.

    Αδολφε θα στο εξομολογηθω.Δεν θα ειχα υσηχασει ποτε μου αν ειχα πεισθη για την δυναμι των ανοητων των δογματικων και των ψυχοπαθων.

    Σταλιν ο -Θεουλης ανθρωπων τε και θεων,

    ΑπάντησηΔιαγραφή