Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Απολαύστε τους, αλλά μη τολμήσετε να τους συγκρίνετε.!!!


Κάποτε υπήρχαν ήρωες που με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, έρχονταν αντιμέτωποι και πρότασσαν τα στήθη τους μπροστά στους "οπλαρχηγούς" της Χούντας.
Βάλαμε την φωτογραφία των ηρώων στα "αριστερά" μας, για να την βλέπουν τα ανθελληνικά τομάρια της "αντιεξουσιαστικής πτέρυγας".
Και από τα "δεξιά" μας, τα "βλαστάρια" της Κουμουνδούρου σε πλήρη δράση.
Απολαύστε τα και καμαρώστε τα!!!
gianniotis.gr

19 comments:

  1. ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ. ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΣΙΣΤΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας επεξηγείς τα αυτονόητα ανθρωποειδές των 12:12μμ ; Σίγουρα έχει ενδιαφέρον Ολο και κάποια καινούργια μοντέλα ηλεκτρονικών ειδών θα έχουν τοποθετηθεί στις βιτρίνες του κέντρου.Να έχεις όμως υπόψιν σου αλβανοσκοπιανέ μισέλληνα τσόγλανε ,αγωνιστή της κλανιάς οτι έχουμε προετοιμαστεί και σας περιμένουμε. θα περάσετε καλά...................
    ΑΚΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΩΤΗ φορά βλέπω έναν ΦΑΣΙΣΤΑ του ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί τους άλλους ως ΦΑΣΙΣΤΕΣ.


    Απο τα ευτράπελα της ροζ αριστεράς.

    Για μάθε την ΙP της κυρίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ "φίλαθλε" του ΣΥΡΙΖΑ (12:12 μμ).

    Δεν με εκπλήσσει ο τρόπος της παρέμβασής σου.
    Ως ανώνυμος μπήκες στα σχόλια, ως ανώνυμος μου μιλάς, ως ανώνυμος με βρίζεις και ως ανώνυμος με απειλείς.
    Να υποθέσω ότι η ανωνυμία σου, είναι δηλωτική και των στοιχείων ταυτότητός σου;
    Κι' όσο για το "κρύο πιάτο", κάνε ότι νομίζεις, και προ πάντων ότι πει η συνείδησή σου.

    Φιλικά.
    gianniotis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12:12
    παρε φορα απο τα καλυβια και ελα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι μεγάλη απρέπεια από την πλευρά του ανώνυμου, 12.12 να εκφράζεται και να απειλεί κάποιον, επειδή έχει αντίθετες απόψεις περί πατρωτισμού και ηρωισμού. Και βέβαια δεν είναι ηρωισμός να κρύβεσαι πίσω από μια κουκούλα ή τη δυνατότητα της ανωνυμίας, άρα και σιγουριάς και να κάνεις τον ήρωα του καναπέ. Μη βοβάσαι Γιαννιώτη, όσοι θρασύδειλοι βγαίνουν έτσι, είναι σαν τα σκυλιά που γαβγίζουν, αλλά διπλώνουν την ουρά κάτω από τα σκέλια τους μόλις βρουν τα δύσκολα.
    Γερμανοηπειρώτης/Φραγκφούρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ" ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ 1972, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ 1973, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΟΝΑΡΧΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 1974 ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
    Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ "ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ", ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ.
    ΑΝΑΡΤΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ,ΜΗ "ΤΣΙΜΠΑΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν, με οποιοδήποτε πρόσχημα και ταχυδακτυλουργία, δικαιολογείς και δικαιώνεις τους κουκουλοφόρους, ουσιαστικά συγκαλύπτεις το έγκλημα τους:

    ΟΧΙ μόνο των κουκουλοφόρων, αλλά και του καθεστώτος, των «νταβάδων» και των ξένον μυστικών υπηρεσιών που κατασκευάζουν και κινούν τα «τάγματα» καταστροφής, του πλιάτσικου και της φωτιάς....

    Συγκαλύπτεις το έγκλημα που διαπράττεται εναντίον του Ελληνικού λαού εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και των λαϊκών κινημάτων.

    Γίνεσαι αξιοθρήνητος λακές των τρομοκρατικών σχεδιασμών του παρακράτους.

    Παρέχεις το τεκμήριο και το άλλοθι για να σφυρηλατηθούν νέες ακόμα πιο εφιαλτικές κατασταλτικές και διωκτικές αλυσίδες…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε 12.12 ηρέμησε. Καταλαβαίνω γιατί "οργίζεσαι". Διότι δεν αντέχεις την σύγκριση που μπροστά στα μάτια σου αποκαλύπτεται. Τι σχέση μπορεί να έχεις εσύ, ρε λεκέ, με τους αληθινούς αγωνιστές που τίμησαν και την Ελληνική σημαία με τους αγώνες τους.
    Καπηλευτές και καυλωμένα χουλιγκάνια είσαστε.
    Καλά κάνεις και απειλής(!) γιά να ξέρουμε ποιοί είναι οι φασίστες τελικά. Άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι τη χάρη. Και βάζεις και όρια (!)...η μαλακία σου δεν έχει όρια;

    Άντε τώρα γιά "κοινωνικό" αγώνα και shopping therapy σε καμμία βιτρίνα...κρυπτοφασίστα και κρυφοκαπιτάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απολαυστε τη "δημοκρατια" και των "χαιδεμένων" παιδιων της ΚΟυμουνδουρου....και θελουν και να μας κυβερνησουν τρομαρα μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητήρια για την ανάρτηση Γιαννιώτη..
    όσο για τον ανώνυμο (12,12) - μην ανησυχείς και πολύ - όλοι θρασύδειλοι είναι - πάντα με καλλυμένο πρόσωπο, προστατευμένοι από τον όχλο...κανείς τους δεν έχει τα α...α να βγει μπροστά και να πει γιατί διαμαρτύρονται...
    αφού και σχόλια ως ανώνυμος κάνει...τζάμπα μάγκες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. re 12:12 mia pou apeilis to gianioti oti 8a ti faei mia mera, gia sena re vlakako ti exeis na peis?
    8eleis mipos na vre8oume na ta poume gia ton gianioti kalitera?
    egw mazi sou eimai pantos :D
    ela filarako mou na poume gia tous agwnistes tou soros (oups sorry , tou siriza i8ela na pw...) kai na para8esoume tis agwnistikes mas apopseis ...
    vlaka vlaka pou tolmas na grafeis ki olas, alla etsi einai einai wraia i magkia pisw apo to anonimos..
    Savvas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. giannoti,
    μην κολλωνεις πουθενα. Αν θελουν να κανουν τα μαγκακια ας τα κανουν εμεις ειμαστε μαζι σου.

    Οσο για τους αγωνιστες του Συριζα και τον φιλαρακο παραπανω τι θα γινει αν τα παρει ο κοσμακης και μαζευτει εξω απο την κουμουνδουρου. Εεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σιγα μην μασησει ενας Γιαννιωτης απο εναν κουκουλοφλωρο.Γεια σου Πατριδα,συνεχισε ετσι.
    Γιαννιωτης απο Düsseldorf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΣ ΓΙΝΝΙΝΑ Α ΕΘΝΙΚΗ,και οι αριστεροφασιστες του σιριζα να απελαθουν ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. απελαση στους φασιστες του συριζα και στους οικολογους τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι πράγματι αξιοπερίεργο το γεγονός ότι "δημοκρατία" για ορισμένους υπάρχει μόνο για τις δικές τους απόψεις. Είναι τόσο βαθυά "δημοκράτες" κάποιοι, οι οποίοι τυχαίνει να προέρχονται από τον χώρο της αριστεράς,οι οποίοι δεν ανέχονται ότι κάποιος μπορεί να έχει διαφορετική άποψη των πραγμάτων από αυτούς. Αντίθετα όταν με επιχειρήματα προσπαθείς να κάνεις διάλογο μαζί τους, μόλις δουν ότι στριμόχνονται και δεν μπορούν να απαντήσουν, πετούν το παραμυθάκι της "δημοκρατίας", έτσι όπως αυτοί την εννοούν προφανώς, και της ελέυθερης διακίνησης ιδεών, πάλι έτσι όπως την εννοεούν. Συνέλληνες αυτό είναι ένα γεγονός που αποτελεί μάστιγα και στα Ελληνικά Πανεπιστήμια. Αν τολμήσει φοιτητής μέσα σε αμφιθέατρο να πεί γνώμη διαφορετική από τους εκπροσώπους των αριστερών παρατάξεων, στην καλύτερη περίπτωση θα ακούγονται "κοσμιτικά επίθετα" από παντού. Στη χειρότερη θα φύγει "μαύρος". Αυτή είναι η "δημοκρατία" τους κύριοι. Μόνο που πρέπει να γνωρίζουν πως Δημοκρατία έχουμε όταν η ελευθερία του ενός σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αυτό που επικρατεί σήμερα δεν είναι Δημοκρατία. Είναι Φασιστική Αναρχία, καθώς με το "έτσι θέλω" ο καθένας δρα ανεξέλεγκτα χωρίς να υπολογίζει τίποτα και κανέναν. Αυτό δεν είναι Δημοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Ανώνυμος Κουκουλοφλώρος ΣΥΡΙΖΑ
    19 Μάρτιος 2009 12:12 μμ

    Βρε ηλίθιε, όταν δεν φοράς κουκούλα είσαι στο κάθισμα του συνοδηγού της Μαζεράτι του "φτωχού" αριστεριστίσκου Ψαριανού και σκύβεις και του κάνεις πίπες...Πάντως, πάρ' το όλο με φόρα με παρατεταμένο κώλο παλιοαδερφή του ελέους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΣΥ "ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ "ΕΞΩ ΟΙ ΗΠΑ" - "ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ"...ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΘΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΕΠΙΣΗΣ "ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ"
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ, ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ "ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ".
    ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΗΘΕΝ "ΥΠΕΡΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ "ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή