Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Θα μισώ μέχρι να πεθάνω. (επαναφορά του θέματος)

Επαναφέρουμε το συγκεκριμένο θέμα στην αρχική ροή των θεμάτων, γιατί η διαφορετικότητα των απόψεων των σχολιαστών, δημιούργησε πολλά και ανάμικτα συναισθήματα, μεταξύ των οποίων και οργής.
-------------------------------------
Λάβαμε το παρακάτω email, το οποίο μας γέμισε πόνο. Μας ζητήθηκε να το δημοσιεύσουμε αυτούσιο, χωρίς καμία δική μας παρέμβαση. Προέρχεται από μια αγανακτισμένη κυρία, τα στοιχεία της οποίας βρίσκονται στη διάθεσή μας.

"...Αγαπητέ συντοπίτη κ. Γιαννιώτη. Αν αφαιρέσεις κάτι από το γράμμα μαου αυτό προτιμώ καλύτερα να το πετάξεις. Ξέρω ότι ασχολήθηκες πάρα πολύ με τα ναρκωτικά και λαβαίνω το θάρος να σου γράψω μερικά πράγματα. Πιστεύω ότι έχεις ένα μπλόκ πολύ σεβαστό για τον αναγνώστη αλλά και επειδή παρουσιάζεις τα θέματα σού με ευαισθησία. Έχω τρία παιδιά αγόρια τα οποία υπηρέτησαν την πατρίδα τους χωρίς καμία μέρα φυλακή. Ο μεγάλος μου γιός είναι στα ναρκωτικά. Ο μεσέος είναι άνεργος και ο μικρότερος έχει λίγο καιρό που απολύθηκε από το στρατό. Όλοι συνηρούμαστε από τη σύνταξη του λατρεμένου και συχωρεμένου άντρα μου. Εγώ μόνο εργάζομαι σε μια πτηνοτροφική μονάδα ως εργάτρια και μετακινούμε με ένα αυτοκινητάκι 25 χρόντων. Χτύπησα πόρτες πολλές και δεν με βοήθησε κανείς. Ούτε και για το μεγάλο παιδί μου που είναι πάνω από δέκα χρόνια στην ηρωίνη. Δε ζητάω είκτο από κανέναν. Με μίσος και με μεγάλη οργή παρακολουθώ τη στάση που κρατάνε τα αριστερά κόματα απέναντι στους λαθρομετανάστες Πακιστανούς Αφγανούς Ινδούς και άλλους σε σημείο που κάνουν συναυλίες και πορείες για χατήρι τους και για τα δικά μου ταπαιδιά δεν καταδέχονται να τους δίνουν ούτε μια τσίχλα πατημένη. Δεν τολμάω να σταματήσω σε φανάρι και έρχονται με τα σφουγάρια να καθαρίσουν το παμπρίζ για να τους δώσω έστω ένα μικρό φιλοδώρημα. Δεν ανοίγω ούτε το τζάμι μου. Τους μίσησα και αυτούς εξαιτίας των αριστερών. Σκέπτομαι ότι αυτούς κάποιοι τους υποστηρίζουν ενώ τα δικά μου παιδιά που υπηρέτησαν την πατρίδα είναι παραπεταμένα. Θα μισώ τους αριστερούς για αυτή τη στάση τους μέχρι να πεθάνω. Και μακάρι να παθάνουν πρώτα αυτοί και μετά εγώ. Τους μισώ Γιαννιώτη και ορκίζομαι για αυτό. Μαζί με αυτούς θα μισώ μέχρι να πεθάνω και τους πολιτικούς του σήμερα και του χθές γιατί προτίμησαν να προσλάβουν στις εργασίες τους ξένους αφήνοντας τα τρία παλληκάρια μου στη φτώχει και στα ναρκωτικά. Ούτε και με νιάζει πως θα με χαρακτηρίσεις ρατσίστρια και όπως α΄λιώς θέλεις. Θα τους μισώ μέχρι να πεθάνω. Η γούνα μου είναι καμένη. Σκέπτομαι να ακολουθήσω τον συχωρεμένο τον άντρα μου. Δεν μπορώ να ζήσω μέσα σε ένα απέραντο μίσος. Συγνώμη για αυτά. Θέλω να τα διαβάσουν έστω λίγοι άνθρωποι. Ξυπνώ και κοιμάμαι με μίσος για αυτούς που με κατάντησαν έτσι μα πιο πολύ τα παιδιά μου. Θα περιμένω να τα δω γραμμένα στο μπλόκ σου. Σε ευχαριστώ. Γεωργία Ντ. ..."

27 comments:

  1. Θέλω να πιστεύω ότι γρήγορα θα ξυπνήσουμε σαν Έλληνες και θα πετάξουμε όλα αυτά τα σκουπίδια έξω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ giannioti εκτύπωσε καταρχήν το φυλλάδιο για τις παροχές στους τρίτεκνους και δώστο στην κυρία.
    Δυστυχώς και στα βουλευτικά γραφεία δεν γνωρίζουν ποιά είναι τα μέτρα.
    http://www.theophilos.gr/docs/odigos2006.pdf

    Ίσως η ίδια ή κάποιο από τα παιδιά της πετύχει διορισμό στο δημόσιο.
    Κρίσιμες ηλικίες είναι:
    Αν έχει σπουδάσει τα 25 χρόνια.
    Αν δεν έχει σπουδάσει τα 23 χρόνια.
    Για την ίδια δεν υπάρχει όριο ηλικίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε 4:07 μμ.
    Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι τοπικός "επιφανής" ζήτησε τα στοιχεία της κυρίας.
    Και το "επιφανής", το λέω και το εννοώ.!
    Εκφράζω πλήρη βεβαιότητα ότι μέρος του προβλήματος θα λυθεί σίγουρα.
    Σ' ευχαριστώ για την παρέμβαση.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή είδηση η παραπάνω φίλε giannioti.
    Ο σύνδεσμος που πήρα το αρχείο
    http://www.theophilos.gr/
    είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που βοηθάει στο δημογραφικό της χώρας.
    Βοηθάει τις υπερπολύτεκνες οικογένειες να μείνουν στις περιοχές τους. Παρέχει κι εκπαίδευση σε βιολογικές καλλιέργειες.
    Μπορείς αν θέλειις να βάλεις μόνιμο σύνδεσμο στη σελίδα σου όπως έχει βάλει και η

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/
    Όσο μπορούμε ας βοηθήσουμε κι εμείς. Εγώ προσωπικά είμαι μέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για την δημοσίευση. Η κυρία Γεωργία είναι μια πραγματική αγωνίστρια της ζωής. Της εύχομαι ολοψύχως να της έρθουν τα πράγματα όπως τα θέλει και κυρίως για τον μεγάλο της γιο να ξεφύγει από τον θάνατο που σέρνει διαρκώς κοντά του. Θέλει δύναμη και κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 0,9.

    ΤΡΙΑ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ...

    Τίποτα άλλο δε θέλω να σχολιάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πρεπει να ειμαστε υπερηφανοι για το μισος μας εναντιον του καθεστωτος, εναντιον του καρκινου της αριστερας και εναντιον των 4 εκ. λαθροεποικιστων.

    ζητω το ιερο μισος του ελληνικου λαου!!!!
    λυσσασμενο μισος εναντιον ολων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγραψα ενα σχολιο στο deltio11.

    εσεις οι Γιαννιωτες βοηθηστε την κυρια οσο μπορειτε.
    αυτα τα φαινομενα θα αυξανονται δυστυχως.

    η πολιτικη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δημιουργησε 2 εκατομμυρια φτωχους στην ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Ίσως η ίδια ή κάποιο από τα παιδιά της πετύχει διορισμό στο δημόσιο.
    Κρίσιμες ηλικίες είναι:
    Αν έχει σπουδάσει τα 25 χρόνια.
    Αν δεν έχει σπουδάσει τα 23 χρόνια.
    Για την ίδια δεν υπάρχει όριο ηλικίας."


    Επειδή το έχω ψάξει το θέμα ο νόμος είναι μια σκέτη κοροϊδία! Ενώ δίνει στους πολύτεκνους το δικαίωμα να το έχουν εφ όρου ζωής, ο τρίτεκτος για την ακρίβεια το 1ο παιδί, θα πρέπει να περάσει με την μια σε κάποιο ΤΕΙ/ΑΕΙ (18), να τελειώσει ακριβώς στα 4 χρόνια (22), πράγμα δύσκολο, να πάει στρατό (23) και στην καλύτερη έχει 2 χρόνια (κανονικά είναι πολύ μικρότερος ο χρόνος) για να κάνει τα χαρτιά του σε προκήρυξη μήπως και τον πάρουν με το "ευεργέτημα" του τρίτεκνου!!! Με το που περάσει τα 25 χάνει και αυτός και τα μικρότερα του αδέλφια το δικαίωμα του τρίτεκνου για να κάνουν τα χαρτιά τους σε διαγωνισμούς μέσω ΑΣΕΠ... ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τους πολύτεκνους! Μας δουλεύει εμάς τους τρίτεκνους στα μούτρα η κυβέρνηση που στις εξαγγελίες της μιλούσε για εξίσωση... θα έπρεπε να ντρέπονται που έβγαλαν αυτόν τον νόμο κοροϊδία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. An eixe kai h mana mou tis idies idees kai ego sta narkotika tha eixa pesei..

    Se authn thn xora panta kapoios allos ftaiei ektos apo emas tous idious...

    Lypamai gia ta provlhmata ths kyrias alla na kserei oti se opoio kentro apotoksinoshs kai na paei ton gio ths ta prota mathimata tha einai gia authn kai oxi gia to paidi ths giati sigoura apo thn oikogeneia ksekina to provlhma...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι εσείς οι ημιμαθείς φασιστοκρετίνοι, που θεωρείται οτι μολύνεται το υπέροχο έθνος σας από τον οποιδήποτε αλλοδαπό. Που ξέρετε μόνο να κτηγορείται τους οποιουσδήποτε κάνουν μια πορεία στον δρόμο, ενώ αλλοι σας κυβερνάνε τόσα χρόνια τους οποίους εσείς οι ίδοι πάτε και ψηφίζετε. Που δεν πέρνετε την τύχη στα χέρια σας και που ζείτε μέσα στο μίσος και ψάχνετε για ένοχους μακριά απο τον ίδιο σας τον εαυτό. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε και να κάνετε κάτι για την ζωή σας παρά να αρνήστε την πραγματικότητα στην οποία ζείτε και την οποία ΕΣΕΙΣ δημιουργήσατε. Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kalispera sas..

    Lupamai apo ta bathi tis psixis mou gia ton ratsismo pou diakrini tous anthropous autis tis xoras! Kai sas milo os ellinas me goneis kai pappoudes metanastes stin germania! Safos, an den exeis zisei sto petsi sou ton ratsismo den mporeis na katalabeis poso tromaktikos, adikos kai, propanton, apantropos einai..
    Den tha sxoliaso katholou ta legomena tis kurias me ta tria paidia pou upiretisan tin patrida tous kai o enas kateliksa sta narkotika, oute safos, tha sxoliaso tin euthuni tis manas! Tha anarotitho mono, giati oi anthropoi autis tis xoras kateksakolouthisi tous ftaiei i politiki, to kratos, ta megala kefalia kai i kuria Koula i kommotria? Anarotiemai poios tous psifise autous pou katigoroun? Kai teleiono legontas 2 pragmata. To proto einai pos sixainomai pragmatika tous politikous tis elladas kai tin kratiki mixani (gia na mi pareksigitho) kai to deutero, pos to psari bromaei apo to kefali. As anarotithoume OLOI mas loipon gia to poso megali kai pia euthuni exoume emeis gia autin tin katastasi!!

    Euxaristo polu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι λαθρομεταναστες δεν φταινε, φταινε τα καθαρματα που κανουν πλατες στην λαθρομεταναστευση και στην συνεχεια το παιζουνε πονοψυχακηδες για να καλυψουν την βρωμια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ουδεν σχόλιο....και επειδή μπορώ να καταλάβω την Κυρία η οποία ειναι μια απο τις σύγχρονες ηρωίδες της ζωής για εμένα οπως ακριβώς ειναι και η μητέρα μου , θα ήθελα ο κόσμος του Γραικυλιστάν να αφυπνιστεί και να κοιτάξει και λιγο γύρω του...Υπαρχει τόσος πόνος που περισσεύει πια....Ξυπνήστε πριν να ειναι αργά.....

    Και εαν ειναι η κυρία και η κάθε κυρία να μισεί κάποιον, αυτός θα έπρεπε να είναι ο ίδιος ο Έλληνας και οχι οι μετανάστες....Έλληνες και Ελληνικά "χερια" δημιούργησαν το σήμερα που βιώνουμε ολοι μας....Όχι οι Μετανάστες...Οι κυβερνήσεις μας αλήθεια δεν άνοιξαν τα σύνορα ; Οι κυβερνήσεις μας δεν έδωσαν και δίνουν ιθαγένεια ; Έλληνες μεσα στο κωλοχανείο της Βουλής δεν Ελληνοποιούν ; Έλληνες μεσα στο κωλοχανείο δεν δημιούργησαν με το έτσι θέλω την πολυπολυτισμική χαβούζα που ζούμε ; ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ; Οπότε το μίσος προς οπουδήποτε αλλού ειναι άκρως λάθος και άκρως απαράδεκτο....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι επιλογές είναι δύο: ή θα οικοδομήσουμε μία κοινωνία που όλοι οι άνθρωποι θα έχουν ίσες ευκαιρίες, δυνατότητες και δικαιώματα όπως οραματίζεται η αριστερά, ή θα οικοδομήσουμε μία κοινωνία χωρισμένη σε "εμάς" και τους "άλλους" και κάθε φορά ο καθένας μας θα καθορίζει αυθαίρετα ποιοί είμαστε "εμείς" και ποιοί είναι οι "άλλοι". Θλίβομαι όταν ένας άνθρωπος με προβλήματα όπως η κυρία επιλέγει την δεύτερη εκδοχή, θεωρώντας ότι τα παιδιά της είναι παραπεταμένα στους "άλλους" ενώ ανοίκουν στους "εμείς" επειδή "υπηρέτησαν". Αν είχε κόρες με τα ίδια προβλήματα (που δεν "υπηρέτησαν") τότε δικαίως θα ανήκαν στους αποδιοπομπαίους "άλλους"; Και φυσικά θα μισεί την αριστερά, διότι ο αγώνας της αριστεράς δεν είναι να εντάξει τα παιδιά της στους "εμείς" όπως εκείνη επιθυμεί, κρατώντας για τους "άλλους" τον σταυρό του μαρτυρίου, αλλά η οικοδόμηση μίας κοινωνίας χωρίς "εμάς" ή τους "άλλους" για θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εχουμε μπροστα μας τις κυβερνησεις που φταινε για την φτωχια σε ολον τον πλανητη...Εχουμε μπροστα μας τοσους ανθρωπους που τους συμφερουν ανοιχτα συνορα για αυτους και τις επιχειρησεις τους,αλλα δεν θελουν ανοιχτα συνορα για την ανθρωπια και την αλληλεγγυη μεταξυ των λαων...Τοσα λεφτα χαλιουντα σε στρατιωτικους εξοπλισμους,και η ακροδεξια πανηγυριζει γι αυτο...Κατα τ αλα νοιαζεται για την φτωχια των ανθρωπων...Ρε εχετε μπροστα σας τοσους εχθρους και σας φταινε οι ξενοι?Δεν ντρεπεστε λιγο?Σας εχουν πλασαρει τον ευκολο αντιπαλο για να παιζουν αυτοι ησυχοι το παιχνιδακι τους και εσεις το τρωτε...Και δημοσιευετε mail μιας αποτυχημενης μανας,με 3 παιδια τα οποια δεν στεριωνουν πουθενα,εκ των οποιων το ενα πρεζακι...Το μονο παρασημο ειναι οτιπηγανε στρατο?Ευγε...Μαλλον γινανε πιο ζωα αποτι ειναι....Ξυπνατε ρεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. H syntopitisa mas exei apolyto dikio.
    Se ayton ton topo to karkinwma ths aristeras douleuei yper twn ksenwn kai enantion twn ellhnwn.
    O ksenos synagwnizetai ta paidia ths syntopitisas mas gia tis theseis aneidikeytwn ergazomenwn.
    Kai h aristera paleyei gia na diaiwnistei ayth h katastash.

    Agaphte Giannioti,na epanelthete sto thema kai na mas enhmerwsete gia thn ekseliksh tou.
    Na kanoume oti mporoume gia na voithisoume thn Ellhnida kai Gianniotisa mhtera kai ta paidia ths.

    O Theos na sas exei kala kai esas kai ta paidia sas perhfanh Gianniotisa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μπουρδες και μαρξιστικες αρλουμπες.
    δε φταινε λεει οι ξενοι φταινε οι ελληνες....
    ναι υπο την ενοια οτι δεχτηκαν αδιαμαρτυρητα 4 εκ. ξενους στη χωρα τους,και δεν εκαναν μαζικες σφαγες και πογκρομ εναντιον τους.
    τοτε οι καρκινοαριστεροι,τα τσιρακια της νεας ταξης και του καπιταλισμου δεν θα τολμουσαν να φερουν 4 εκ.ξενους εδω,αφου θα βρισκονταν 2 μετρα κατω απο τη γη,και θα ειχε φτιαχτει επιτελους εθνικο κρατος...
    ο ελληνικος λαος πρεπει να παρει τα οπλα και να σκοτωνει καθε ξενο και καθε καρκινοαριστερο που βρισκει μπροστα του.
    μονο ετσι θα δοθει οριστικη λυση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς το ερπετό 2:57 μμ.

    Δεν συνηθίζω να διαγράφω σχόλια, αλλά ούτε και να παρεμβαίνω σ' αυτά.
    Στην περίπτωσή σου όμως, θα μου ήταν πιο ευχάριστο να στο διαγράψω, παρά να ασχοληθώ μαζί σου, γι' αυτό και το αφήνω στην κοινή θέα, για να το "απολαύσουν" οι φίλοι επισκέπτες, αλλά και για να βγάλουν συμπεράσματα για την ποιήτητα του ήθους και του χαρακτήρα σου.
    Δεν με νοιάζουν οι ιδέες σου, αλλά ούτε και η θέση που παίρνεις απέναντι στο πρόβλημα της Κυρίας Γεωργίας
    Όμως, το να αποκαλείς "πρεζάκι" ένα "άρρωστο" παιδί που πολεμάει με νύχια και με δόντια για να κρατηθεί στη ζωή, αυτό είναι πέρα και από κάθε ανθρώπινη φαντασία, για την οποία είμαι σίγουρος ότι δεν διαθέτεις.
    Σ' αυτό το blog δεν έπρεπε να έρθεις και να ...ξεράσεις, ειδικά επάνω σε θέμα που έχει να κάνει και με ναρκωτικά.
    Άλλο σχόλιό σου δεν θα δεχθώ.
    Μακάρι να ήσουν ζώο, για να μπορέσω να σε συμπαθήσω.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ..Πάντως και με όλο τον σεβασμό στην αριστερά, θα ήθελα να μου απαντήσει στην εξής ερώτηση: Ολα αυτά τα χρόνια της λαθρομεταναστευσης ο μεγάλος χαμένος είναι οι κατακτήσεις των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα. Ποιος τολμάει να μιλήσει για απεργία σε ιδιωτική επιχείρηση σήμερα, ή να απαιτήσει καλύτερες συνθήκες κλπ κλπ. Τι έκανες λοιπόν κ. Αριστερά, στα πέτρινα αυτά χρόνια της κατεδάφισης των κατακτήσεων της εργατιάς; Οταν άρχισαν να μπαίνουν στην χώρα τα μπουλούκια των λαθρομεταναστών, ήταν ηλίου φαεινότερο το επακόλουθο για την ελληνική εργατιά. ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ε??????? ανυπάκουοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Ίσως η ίδια ή κάποιο από τα παιδιά της πετύχει διορισμό στο δημόσιο.
    Κρίσιμες ηλικίες είναι:
    Αν έχει σπουδάσει τα 25 χρόνια.
    Αν δεν έχει σπουδάσει τα 23 χρόνια.
    Για την ίδια δεν υπάρχει όριο ηλικίας."

    Φίλε 3:12 δεν έχεις ψάξει τίποτε
    κρίσιμες ηλικίες είναι τα 23 και τα 25 χρόνια.
    Το 10% των διορισμών γίνεται από λίστα τριτέκνων. Δηλαδή ξεχωριστή λίστα.
    Ή μητέρα των τριών παιδιών μπορεί να διορισθεί μέχρι τα 65 χρόνια της.Πάλι από ξεχωριστή λίστα.
    Οπότε μην παραπληροφορείς μία κυρία που αγωνίζεται στη ζωή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Me lyph mou vlepo oti epiveveonoume tous xarakthrismous "ratsistes", "fasistes" klp epitheta pou mas episynaptoun oi ksenoi ta teleutaia xronia kai tha exei os synepeia na xasoume polles ethnikes maxes..

    Eutyxos pou yparxoun kai kapoioi Ellhnes pou kratane ta prosxhmata, an kai gia kapoious allous autoi den einai Ellhnes, einai karkinomata, miasmata klp fasistikous xarakthrismous pou mas kanoun perhfanous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ειμαστε ολοι φασιστες!!!!!
    ειμαστε ολοι ρατσιστες!!!!
    γουστο μας και καπελο μας. δεν απολογουμαστε στα σταλινικα αποβρασματα και στον καρκινο της αριστερας και προοδου.
    ζητω οι ενδοξοι και τιμιοι φασιστες!!!
    τσακιστε ολους τους ξενους λαθροεποικιστες εισβολεις!!!
    τσακιστε ολους τους σχιζοφρενεις σοβιετ εγκληματιες, ολους τους ψυχοπαθεις αναρχομπολσεβικους δολοφονους!!!
    η αυτοι η εμεις οι ελληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 1.Ρατσισμός είναι η φασιστική επιβολή στον ελληνικό λαό να γίνει ξένος στον τόπο του.

    2.Φυσιολογική είναι η αντίδραση μιας μάνας που μεγάλωσε 3 παιδιά δίχως βοήθεια από τις κρατικές υπηρεσίες υπό αντίξοες συνθήκες.

    3.Αυτοί που άφησαν τόσα εκατομύρια λαθρομετανάστες να έρθουν στη πατρίδα μας και να προκαλέσουν σωρεία προβλημάτων δεν είναι Έλληνες. Είναι γραικύλοι. Ανάξιοι να λέγονται Έλληνες. Αυτοί σε συνεργασία με τους επαγγελματίες αντιρατσιστές, τους εθνοφοβικούς της αριστεράς έχουν κάτσει στο σβέρκο μας εδώ και δεκαετίες και ο ελληνικός λαός που βεβαίως έχει τις ευθύνες του γιατί τους ψηφίζει και τους ανέχεται είναι υπεύθυνοι γι αυτή τη κατάντια.

    Οι δε λαθρομετανάστες είναι το μέσο για να αλωθεί το ελληνικό Έθνος.

    Εγώ προσωπικά δεν μισώ κανένα τους.
    Έχω περάσει αυτό το στάδιο.
    Όλοι αυτοί είναι πιόνια.
    Και όλοι αυτοί θα πάρουν την απάντηση που τους πρέπει όταν θα έρθει η ώρα.
    Σε αντίθετη περίπτωση...
    Αποχαιρέτα την Ελλάδα που χάνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 2:46 δεξιά κυβέρνηση έχουμε που μέσα σε 5 χρόνια έχει μαζέψει στην Ελλάδα υπερδεκαπλάσιους λαθρομετανάστες απο όσο οι σοσιαλιστές τα προηγούμενα 20.
    Τί σόι δεξιοί είμαστε άν δεχόμαστε να μας κυβερνάνε τέτοιοι άνθρωποι?
    Κάνω πρόταση όλοι οι δεξιοί να στραφούν στον ΛΑΟΣ να το κάνουμε πρώτο κόμμα στον χώρο της δεξιάς δέν υπάρχει καμιά άλλη λύση.
    ΚΑΝΤΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΟΙ ΛΑΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αφου της ευχηθώ καλό κουράγιο, θέλω να της πω κάτι. Μισεί τους μετανάστες, τους λαθρομετανάστες, τους πολιτικούς, τα διάφορα ερπετά του συστήματος που αναρριχήθηκαν με διάφορους τρόπους κ.τ.λ. Δεκτά όλα. Εκδικήσου λοιπόν. Ενα πράγμα τους ενδιαφέρει. Η επανεκλογή τους. Τίποτε άλλο. Εκεί πατησέ τους. Στείλε τον δικομματισμό στο πουθενά. Κανείς αυτοδυναμία. Να ζαλιστούν, να παραμιλάνε. Και πανω απ` όλα να τους φυτευτεί για πάντα ένα συναίσθημα το οποίο πρέπει να πηγαίνει μαζί με την εξουσία. Ο φόβος και ο σεβασμός στον ψηφοφόρο!! Πώς να σε σεβαστούν όταν σε τσακίζουν δεκαετίες ολόκληρες και μια ημέρα πρίν τις εκλογές σου παίρνουν την ψήφο με ένα τάξιμο και μία χειραψία. Πάρε απόφαση ότι δεν έχεις να περιμένεις τίποτα απ` αυτούς και τσακισέ τους.
    Spirosk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συγνωμη αλλα για τι ανεργια μιλαμε? Οταν κανένας Ελληνας δεν καταδεχεται να δουλεψει σε οικοδομή, σουπερμαρκετ κτλ ως ανειδικευτος και στη συνέχεια κλαιγεται οτι δε βρίσκει δουλειά τι σου φταίνε οι ξένοι? Οταν αντι να πηγαίνεις στο σχολείο και να προσπαθησεις να βγάλεις μια σχολη ή να μαθεις μια δεξιότητα αλητεύεις και αρχίζεις τα ναρκώτικα σου φταίνε οι ξένοι και οι αριστεροί αν δεν βρισκεις δουλεια? Μην τρελαθουμε τόσα παιδια δουλευουν σε καφετεριες η μοιράζουν φυλλαδια προκειμένου να βγάλουν ένα μεροκάματο και οι 3 μαντραχαλοι δε μπορουν να βρουν δουλεια? Εγω πτυχιο ΑΕΙ εχω και αναγκαζομαι να δουλευω part time με βασικο μισθο & αυτοι δεν καταδεχονται να πανε σε καμια οικοδομη? Αντε πια γιατι μαθαμε να φορτωνουμε την τεμπελια μας στους άλλους... Και να πειτε στην κυρια οτι τα ναρκώτικασ δεν ειναι καραμέλες να τα αγοραζεις με τοση ευκολια-οταν ο γιος της αρχιζε τισ κακες παρεες που ηταν? το ξέρω οτι γινομαι σκληρη αλλά αν δεν εχεις προσπαθησει στη ζωή σου για ενα αξιοπρεπες μέλλον τι απαιτησεις μπορεις να χει? Εμεις οταν διαβάζαμε και δουλευαμε βλακες ήμασταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή