Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

κ. Παπακωνσταντίνου, μην ορκίζεσαι. Σε πιστεύουμε.!

Υπάρχει και η ..."γλώσσα του σώματος" κ. Παπακωνσταντίνου και αυτή δεν πρόκειται να την διαψεύσεις ποτέ.
Βλέπεις, αυτή μιλάει από μόνη της, όπως ακριβώς και το ύφος της φωτογραφίας σου, κατά την διάρκεια των δηλώσεών σου.
Προσπαθείς να μας πείσεις κ. Παπακωνσταντίνου - έχεις και μεγάλο όνομα κ. εκπρόσωπε - ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ Παπανδρέου και Βενιζέλου.
Ευτυχώς μας το ...ξεκαθάρισες (!) , διότι προσωπικά είχα κάποιες ...αμφιβολίες.
Αμφοβολίες όμως δεν έχω, για το αν θα υπάρξει πιο ψεύτης και πιο συκοφάντης - χωρίς εισαγωγικά - εκπρόσωπος κόμματος και δη ..."κινήματος", απ' όσο εσύ.
Αυτό το έχω εμπεδώσει προ πολλού.!
Τα "σκήπτρα" στον τομέα αυτόν, δεν πρόκειται να σου τα πάρει κανείς, κύριε απευθείας αναθέτη των προμηθειών του ΟΤΕ και ...βάλε.!
Μας λες λοιπόν κ. "εκπρόσωπε", ότι στις εσωτερικές συσκέψεις του ΠΑΣΟΚ, διατυπώνονται διάφορες απόψεις, και ...επιχειρείς να μας πείσεις, ότι η ..."διαφοροποίηση" του Ευάγγελου Βενιζέλου, όσον αφορά στο χειρισμό της προεδρικής εκλογής και της νέας γρίπης, δεν δημιουργεί τριβές στο εσωτερικό του κόμματος.
"...Δεν θυμάμαι περιόδους στην πρόσφατη τουλάχιστον ιστορία του ΠΑΣΟΚ, όπου να υπάρχει η ομογενοποίηση που υπάρχει σήμερα...", δήλωσες, κι' εμείς αυτομάτως ...ανατριχιάσαμε.!
"...Υπάρχουν συγκεκριμένοι ρόλοι και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ κάνουν τη δουλειά τους, με βάση τους ρόλους που τους έχουν ανατεθεί στα όργανα του Κινήματος...", ξαναπρόσθεσες με ...στόμφο.
Συγκεκριμένα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, μας είπες "...ότι δεν υπάρχει ουσιαστική διαφοροποίησή του από τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, καθώς το στέλεχος του κόμματος συμφωνεί (;) με την ανάγκη διεξαγωγής εκλογών το συντομότερο δυνατόν..."
Και ...επανέλαβες τις θέσεις του "κινήματος" με άλλα ...λόγια να αγαπιόμαστε, ότι δηλαδή τα λεγόμενα από πλευράς Βενιζέλου, "...δεν είναι δηλώσεις, αλλά ...τοποθετήσεις μετά από εσωτερικές συζητήσεις σε συσκέψεις που γίνονται μεταξύ των οργάνων του κόμματος..."
Δηλαδή κ. εκπρόσωπε, άλλο πράγμα είναι οι δηλώσεις, και άλλο οι τοποθετήσεις;
Γι' αυτό και σου μιλάω στον ενικό.
Στον πληθυντικό μιλάω μόνο σε ευπρεπείς, ανεξαρτήτως αποχρώσεως κ. συκοφάντη.!
Και που 'σαι. Πάρε και ένα air-condition Siemens. Μπορεί να σε πείραξε και η ζέστη.!

3 comments:

  1. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ (ΜΟΥ) ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΝΑΣ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΖΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ.
    ΣΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε διαφοροποιήθηκε ο Βενιζέλος στο θέμα των εκλογών τον Μάρτιο που δέν το κατάλαβε κανένας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Air-condition δεν έχει άλλα. Τα σήκωσε όλα ο Κυριάκος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή