Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Φοβερή "ευαισθησία" από τον ...φτωχό Εκαλιώτη.!

Ο ...ευαίσθητος Εκαλιώτης "δημοσιογράφος" Μάκης, φιλοξενεί στο gr του μια νέα είδηση (!) ...τριημέρου, βάζοντας την φωτογραφία που βλέπετε, καθώς και τον βαρύγδουπο τίτλο "Ένα μωράκι στο κρατητήριο", που επίσης βλέπετε και διαβάζετε, μαζί με το κείμενο που ακολουθεί:
"...Βρέφος έξι μηνών, και άλλα 4 ανήλικα παιδάκια, ένα από τα οποία είναι άρρωστο, βρίσκονται στα κρατητήρια γιατί οι γονείς τους, Ιρακινής καταγωγής, ήρθαν στη χώρα μας χωρίς τα απαιτούμενα έγγραφα. Οι δύο οικογένειες κρατούνται στην αστυνομική διεύθυνση Άρτας, έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες απέλασής τους. Πρόκειται για 4 ενήλικες και 5 παιδιά, το μεγαλύτερο από τα οποία είναι μόλις 6 ετών. Με σχετική ερώτησή του στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, ο βουλευτής Α’ Πειραιά και Νησιών του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, ζητά την άμεση παρέμβασή του, ώστε να μεταφερθούν οι δύο οικογένειες σε χώρους υποδοχής, όπου τουλάχιστον θα έχουν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης..."
________
gianniotis:
Άκου Έλληνα δημοσιογραφίσκε. Το παγκόσμιο δικονομικό σύστημα σε παρόμοιες περιπτώσεις, αλλά και για άλλα ποινικά αδικήματα, που αφορούν κράτηση γυναικών - μητέρων, προβλέπει να έχουν μαζί τους τα ανήλικα παιδιά, έως ότου διεκπεραιωθεί η υπόθεσή τους.
Τα μωρά παιδιά ρε Έλληνα, στο ...πλεισταριό θα τα βάλουνε ή επάνω στα γραφεία;
Λες, εκεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας, να υπηρετούν άνθρωποι του ...επιπέδου σου και να παρανομούν τόσο ...χοντρά;
Αλλά τι να περιμένει κανείς από σένα, και κάτι συριζαίους τύπου Δρίτσα και ...βάλε!

1 comments:

  1. Μερικοί δεν πρόκειται να αποβάλουν ποτέ την αριστερίζουσα κουλτούρα του κώλου. Ένας από δ΄αυτους είναι και ο συγκεκριμένος δημοσιοκάφρος
    stamat

    ΑπάντησηΔιαγραφή