Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Θα... κλάψουν μανούλες στις δημοτικές εκλογές

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έχει εκτιμήσει ή αισθάνεται τόσο δυνατός με τους 160 βουλευτές, που του έδωσε ο ελληνικός λαός, και πιστεύει ότι μπορεί να πορευτεί χωρίς κλυδωνισμούς και αντιδράσεις από μια κουρασμένη, εγκλωβισμένη, χρεωμένη, ξεγελασμένη, αλλά και αηδιασμένη ελληνική κοινωνία.
Ήδη, όμως, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας οργανώνονται οι συνδυασμοί αντίδρασης της κοινωνία κατά πρώτο λόγο του παραδοσιακού ΠΑΣΟΚ, και πριν καν ψηφιστεί ο... Καλλικράτης.
Θα γεμίσει η Ελλάδα ΑΝΤΑΡΤΕΣ, κόντρα στα χρίσματα που θα δώσει η Ιπποκράτους.
Θα είναι το πρώτο ηχηρό μήνυμα στο Γιώργο Παπανδρέου και την Κυβέρνηση του από την κοινωνία που μέχρι τώρα έχει πλήρως απογοητεύσει.
Ο κόσμος και όχι μόνο παραδοσιακοί Πασόκοι θα ψηφίσουν τους αντάρτες για να εκφράσουν την δυσφορία τους για την αντιλαϊκή πολιτική, την αλαζονεία και την ανικανότητα της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Θυμηθείτε ότι θα πέσει πολύ… κλάμα!
elora

3 comments:

  1. Είστε αφελείς. Το ΠΑΣΟΚ έχει λάβει τα μέτρα του. 250.000 νέοι ψηφοφόροι μονομιάς , χώρια αυτοί που θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές.

    Χάσατε ρεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θαψηφισουμε ,τους σωστους,οχι κομματικα, αυτο για εθνικες εκλογες, τωρα οι με "παρωπιδες", ας ξεχασουν τιςτακτικες που καναν,τουςδημους τσιφλικιακαποιων που μονο ,να οικονομησουν πανε, οπως αλλου ζουν [πολυτελειες] αλλου βαζουν υποψηφιοτητα....αφηνουν επαγγελμα με εκατομμυρια β, για δημαρχοι, δηλαδη αρπαχτες, Ε!οχι, ξυπνησαμε, πανε αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο Περιστερι, παντως δεν αλλαζουμε.
    Εχουμε πολλα δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή