Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Κύριε Χρυσοχοϊδη...

...προσγειώσου όσο είναι νωρίς.!
Μετά από τόσους μήνες θητείας στο άλλοτε Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και νυν Προστασίας του ...απροστάτευτου Πολίτη, δείχνεις να είσαι εκτός τόπου, χρόνου αλλά και πραγματικότητος (ίσως και ηθελημένα) και συνεχίζεις να παραμένεις θύμα της πολιτικής ...έπαρσης (!) αλλά και των προεκλογικών αφορισμών κατά των προκατόχων σου, όσον αφορά τους τρόπους αντιμετώπισης της παντοειδούς εγκληματικής δράσεως.
Δυστυχώς για σένα, αλλά και ιδιαιτέρως για τη χώρα, οι εποχές πια δεν είναι ίδιες μ' εκείνες της προ δεκαετίας θητείας σου, και της συμπτωματικής εξάρθρωσης της "17Ν", την οποία ως μεγάλη πράγματι επιτυχία "καρπώθηκες" προσωπικώς, παίρνοντας μάλιστα και την μερίδα του λέοντος, ενώ κατά βάθος γνώριζες πως δεν την άξιζες.!
Η κατάσταση όμως σήμερα έχει αλλάξει κατά πολύ, και αν δεν την κοιτάξεις κατά πρόσωπο, η ίδια η πραγματικότητα ως ίλιγγος, θα γιορτάσει την κάθετη πτώση σου, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει.
Κόντρα στα κατασκευασμένα ...ηθικοπλαστικά, θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου ότι η φτωχοποίηση του μεγάλου ποσοστού του πληθυσμού της χώρας θα συνοδευτεί αναπότρεπτα από έκρηξη του τζόγου, της πορνείας και της εγκληματικότητος και φυσικά με την υπάρχουσα κατάσταση, είναι αδύνατον να αντιμετωπισθούν.
Δεν μιλάμε πια για το λεγόμενο "οργανωμένο έγκλημα", ξέπλυμα μαύρου χρήματος και τα τοιαύτα, μιλάμε για το ... "μπουκάρω στο μικρομάγαζο ή σκοτώνω τον συνταξιούχο για ένα πενηντάρικο"...
Κι εδώ έγκειται το δύσκολο της υποθέσεως...
Πως μια αστυνομία απονευρωμένη, πανταχόθεν βαλλόμενη και πιο ... "φτωχή", να αντιδράσει αποτελεσματικά στην δυσμενή πραγματικότητα;
Π.Ν.

2 comments:

  1. Το ατομο αυτο ειναι τοσο ηλιθιος που κατανταει επικινδυνος πλεον για την ασφαλεια των Ελληνων πολιτων και την εδαφικη ακεραιοτητα της χωρας.
    Σε οποιοδηποτε αλλο πολιτισμενο κρατος του κοσμου θα ειχε οδηγηθει ηδη σε ψυχιατρικη κλινικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να δείτε τα χάλια μας δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα στην οδό Ερμού που εάν κοιτάξουμε από το εκκλησάκι της Καπνικαρέας βλέπουμε την πόρτα της βουλής. Σε αυτόν λοιπόν το δρόμο στην πόρτα της βουλής εάν αστυνομικός πάρει έστω μια τσάντα από έναν μαύρο κινδυνεύει να του επιτεθεί ο μαύρος ή ολόκληρη η συμμορία των μαύρων .
    Εάν σε αυτό το δρόμο που βλέπουμε την πόρτα της βουλής η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝΕ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή