Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Υπάλληλος βενζινάδικου σκοτώθηκε καταδιώκοντας τον κλέφτη

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής 56χρονος υπάλληλος βενζινάδικου της περιοχής Πλάκας Λιτοχώρου στην προσπάθεια του να πιάσει έναν κλέφτη που έβαλε βενζίνη αξίας εξήντα ευρώ στο αυτοκίνητο του, το οποίο δεν είχε πινακίδες και την κοπάνησε χωρίς να πληρώσει.
Τότε ο υπάλληλος από το φιλότιμό του έβαλε μπρος το δικό του αυτοκίνητο και άρχισε να καταδιώκει τον κλέφτη, ο οποίος είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτατα στην προσπάθεια του να διαφύγει.
Κατά την καταδίωξη όμως κοντά στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου, το αυτοκίτο του υπαλλήλου του βενζινάδικου εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.
Ο κλέφτης κατάφερε τελικά να διαφύγει και αναζητείται από την αστυνομία.
lefteria

1 comments:

  1. ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΕ.ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ κΥΡΙΟ ΒΟΥΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΦΓΑΝΟΝΙΓΗΡΙΑΝΟΚΑΜΕΡΟΥΝΕΖΟΣ,ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΟΣΟ ΕΝΑ ΨΩΦΙΟ ΣΚΥΛΙ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΠΑΤΕΡΙΤΣΑΣ.ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή