Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Πέντε μήνες ρε αλήτες; Είναι δυνατόν;

Πέρασαν ήδη πέντε μήνες από την προφυλάκιση του αρχισυντάκτη του "Ελεύθερου Κόσμου" Δημήτρη Παπαγεωργίου και η πολιτική αλητεία του pasok συνεχίζει να αποφυλακίζει και να απονέμει ...χάρη σε ληστές, φονιάδες, εμπόρους ναρκωτικών και όπλων, βιαστές, παιδεραστές, αναρχικούς, ανθέλληνες και πάσης φύσεως σταλινικά αποβράσματα καταδικασμένα και υπόδικα για κακουργηματικές πράξεις.

Όμως...

Ο προφυλακισμένος με (σκοπίμως) αυτεπαγγέλτως διωκόμενο αδίκημα και κατασκευασμένο κατηγορητήριο της διατάραξης κοινής ειρήνης κατ' άρθρον 189 του Π.Κ. (πλημμέλημα) Δημήτρης Παπαγεωργίου συνεχίζει μέχρι και σήμερα να είναι προφυλακισμένος.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ...σταθούμε (περιληπτικώς) στα στοιχεία του συγκεκριμένου "εγκλήματος" - έστω ότι ετελέσθη - μόνο και μόνο για να καταδείξουμε το μέγεθος της πράσινης πολιτικής αγυρτείας.

Δράστης του "εγκλήματος" μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε.
Ο Δράστης, πρέπει να συμμετάσχει σε δημόσια συνάθροιση πλήθους, δηλαδή συγκεντρώσεως απροσδιορίστου αριθμού ανθρώπων.
Το συναθροισμένο πλήθος, πρέπει να διαπράττει με ενωμένες δυνάμεις, δηλαδή από κοινού, βιοπραγίες εναντίον προσώπων ή πραγμάτων.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ότι στον "εγκληματία - δράστη" θα πρέπει να του αποδοθεί δόλος (πρόθεση).
Διερωτώμεθα:

  • Πόσοι άλλοι "κοινοί θνητοί" βρίσκονται προφυλακισμένοι για το ίδιο αδίκημα;
  • Μόνος του ο Δημήτρης Παπαγεωργίου συμμετείχε σε ...δημόσια συνάθροιση πλήθους;
  • Με ποίους άλλους ...ένωσε τις δυνάμεις του και προέβη σε βιοπραγίες εναντίον προσώπων ή πραγμάτων;

Ακούστε φίλοι...

Πρόκειται για μία καραμπινάτη πολιτική δίωξη - προφυλάκιση ενός δεξιού επαγγελματία δημοσιογράφου. Και η λέξη "δεξιός" στην προκειμένη περίπτωση έχει την σημασία της. Τα γραφόμενα περί ...κουκούλας κ.λ.π. αηδίες, προσωπικά τα ακούω ...βερεσέ.!

"Αφού είναι δεξιός, δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθεί κανένας". Αυτό είναι το σκεπτικό της πράσινης αλητείας και το γνωρίζουν μάλιστα πολύ καλά οι ίδιοι. Ξέρουν επίσης πολύ καλά ότι το "δεξιό" Ελληνικό κόμμα που απαρτίζεται από "μπούφους" (ζητώ συγνώμη από το πτηνό), δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθεί δυναμικά με το συγκεκριμένο πρόβλημα και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να το αντιμετωπίσει με τον αντίστοιχο και νόμιμο πολιτικό... τσαμπουκά.

Εάν βεβαίως είχε επιδειχθεί η ίδια "ευαισθησία" για τα ανθελληνικά και σταλινικά απόβλητα αυτής της χώρας στα κατά καιρούς τρομακτικά επεισόδια εκ μέρους αυτών των βανδάλων, θα είμασταν υποχρεωμένοι να στέλνουμε κάθε ...μέρα κρατούμενους, ακόμη και στις φυλακές της ...Γιούτα, γιατί απλά θα είχαμε ...φρακάρει.

Τέλος πάντων, τα αντανακλαστικά των πραγματικών Ελλήνων αντέδρασαν, με συνέπεια να συγκεντρωθούν ήδη εκατοντάδες υπογραφές συμπαράστασης στον αδίκως έγκλειστο πολιτικό κρατούμενο Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται και ο Ακρίτας Ιεράρχης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέας.

Όσον αφορά τον "άγιο" και ...συμπλέοντα με τις απόψεις της πράσινης ανάπτυξης Δέσποτα Ιωαννίνων, είναι ...σφόδρα απασχολημένος αυτόν τον καιρό με τους νέους υπό ψήφιση κανονισμούς περί των ...οικονομικών της εκκλησίας.

Γιατί τόση σκπιμότης, τόση υποκρισία και τόσος λαϊκισμός;

Εάν στη θέση του Δημήτρη Παπαγεωργίου ήταν προφυλακισμένος ένας ...Τούρκος κατηγορούμενος για κατασκοπεία σε βάρος της χώρας μας, σήμερα θα ...έχαιρε της πλήρους ελευθερίας.!

Σ΄αυτό, πιστεύω πως συμφωνείτε άπαντες.!

9 comments:

  1. Να δημοσιευθούν τα ονόματα των δικαστικών, που αρνούνται, επανειλημένα και πεισματικά, την αποφυλάκισή του.
    Πρέπει να είναι μεγάλα καθάρματα!
    Να τους μάθη ο κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με νόμο του κ. Καστανίδη τον Δεκέμβριο του 2009 για την αποσυμφόρηση των φυλακών, όταν αδίκημα επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι (10) έτη, που σημαίνει ότι μπορεί να αφορά και κακούργημα, δεν προφυλακίζεται.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για την τοποθέτησή σας κύριε Γιαννιώτη. Μα πιο πολύ για την τόλμη σας να αποκαλείτε επώνυμα αλήτες όλα αυτά τα απίθανα πρόσωπα (πολιτικούς και δικαστικούς) που κρατάνε προφυλακισμένον τόσον καιρό έναν άνθρωπο για πολιτικούς λόγους και όχι πράγματικά για το κατασκευασμένο έγκλημα που του φόρτωσαν στην πλάτη.
    Έλενα Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καντε συνεχως αιτησεις αποφυλακισεις για λογους υγειας, οτι δεν ειναι υποπτος φυγης και γενικοτερα οτι ειναι καλο παιδι και προσβαλλετε το νομο ως αντισυνταγματικο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στήν Ελλάδα υπάρχει πολιτικός Μεσαίωνας. Η Δημοκρατία μας είναι πλασματική. Αυτά πληρώνουμε κάθε μέρα (βλ. Ασφαλιστικό, Λαθρομετανάστευση, Οικονομία, Υπερ-δανεισμός της Χώρας, Κατρακύλισμα στην παιδεία κ.λπ.).
    Η φυλάκιση του Δ. Παπαγεωργίου δείχνει τη νοοτροπία της εξουσίας στην Ελλάδα και την φίμωση της διαφορετικής άποψης.
    Η μόνη ελπίδα είναι να ξυπνήσει ο λαός και να καταλάβει τι συμβαίνει.
    Οταν ξυπνήσουμε από τον ύπνο της "Ψεύτικης Δημοκρατίας", τότε μπορεί να σωθούμε.

    Αχιλλέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορει να μας φυλακιζουν,μπορει ακομη να μας αφαιρουν και την ιδια μας την ζωη,την θεληση μας ομως και τον πατριωτισμο μας δεν θα μπορεσουν ποτε να τον λυγισουν.
    ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή