Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Μη μας τρελαίνεις ρε Χατζηγάκη.! Μοιάζουμε για αμερικανάκια;


Με τη ...ματιά του gaios.!

Κύριε Σαμαρά, αν όντως έχεις προγράψει "όσους πλήγωσαν την παράταξη", θα έχεις προσέξει ότι ο κ. Χατζηγάκης έχει ήδη ξεφτιλίσει οποιαδήποτε έννοια περί ηθικής και νομιμότητας.
Τι τον κοιτάτε; Βαράτε τον.
Όλη την προσπάθεια να εμφανιστεί προς τα έξω μία νέα Νέα Δημοκρατία, απαλλαγμένη από τις νοοτροπίες του χθες, ήρθε ο θεσσαλός "πολιτικός" και την αχρήστευσε με τις κωμικοτραγικές δικαιολογίες του.
Μα ποιοι στην ευχή ψηφίζουν κάτι τέτοιους τύπους;
Διότι, δεν φτάνει που διόρισε τα μισά Τρίκκαλα, την κόρη του, τους συγγενείς και συνεργάτες υπουργών και βουλευτών της ΝΔ, αντί να κρυφτεί στο καβούκι του προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι ...ελέφαντας.!
Ενώ είναι ένας μικρός γαλάζιος σκώληξ.
Έκανε, λέει, διευθυντή της Αγρογής τον σωφέρ του γιατί είχε πολλά προσόντα, ήταν απόφοιτος των ΤΕΙ!
Πόσες εκατοντάδες άνεργοι κάτοχοι διδακτορικών λέτε να φασκέλωσαν την εικόνα του πρώην υπουργού στην τηλεόραση;
Διόρισε και διάφορους άλλους άσχετους με το αντικείμενο της εταιρείας υπαλλήλους που είχαν όμως δύο κοινά χαρακτηριστικά. Είτε ήταν δεδηλωμένοι ψηφοσυλλέκτες του, είτε συγγενείς υπουργών και βουλευτών της παράταξης.
Γι αυτό και η τριμελής επιτροπή έλεγξε 2.000 βιογραφικά μέσα σε 24 ώρες. Απλώς κοιτούσε ποιος πολιτικός πρότεινε την πρόσληψη του κάθε υποψηφίου. Εύκολη δουλειά.
Θα μου πείτε, δεν έκαναν τα ίδια και οι "πράσινοι"; Φυσικά, αλλά μάλλον με μεγαλύτερη διακριτικότητα και όχι τόσον απύθμενο θράσος. Και το πλήρωσαν ακριβά.
Η πλάκα είναι ότι εξέδωσαν οργίλη ανακοίνωση και οι δήθεν αδικημένοι εργαζόμενοι της Αγρογής. Παιδιά αδειάστε τα ντουλάπια και σπίτι γρήγορα και από το πεζοδρόμιο, πριν αρχίσουν τα ρεπορτάζ να γίνονται πιο προσωπικά.
Δεν είναι ντροπή να διεκδικήσετε την επόμενη δουλειά σας χωρίς την υποσημείωση ότι είστε γιος, κόρη, ανίψι, βαφτισιμιός, σωφέρ ή κομματάρχης του τάδε ή του δείνα. Όπως εκατομμύρια συνομήλικοί σας.
Θα μου πείτε, αποκλείεται κάποιοι να είχαν όντως τα προσόντα που απαιτεί η θέση στην εταιρεία; Όχι. Αν όντως υπάρχει ΕΝΑΣ τέτοιος (αποκλείεται νάναι περισσότεροι) του ζητώ συγγνώμη.!

3 comments:

  1. ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ,
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
    ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ....
    ΜΗΝ ΠΑΣΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥΣΤΙΑ , ΑΛΛΑ ..ΤΑΧΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΜΕ ..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Γιαννιώτη,
    Εαν ισχύει το δημοσίευμα της γερμανικής Bild Zeitung για 150 κινητά που χορήγησε σε φίλους του και εκίνοι μας χρέωσαν με τηλεφωνήματα 090.. αξίας κάποιων εκατομμυρίων, αυτό είναι ακόμη μεγαλύτερο σκάνδαλο γιατί δείχνει την ποιότητα του ανδρός και των φίλων του. Δυστυχώς, πολιτικοί άνδρες αυτού του επιπέδου, που τους βρίσκεις σε όλα τα κόμματα, αποφασίζουν για τη ζωή μας.

    Αλέξανδρος Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε Αλέξανδρε.
    Για ποιά ποιότητα κάνεις λόγο;
    Υπάρχει "ποιότητα" στην πολιτική αλητεία;
    Κι' όμως...
    Όπως πολύ καλά επισημαίνεις, αυτά τα ...αγυρτοειδή, αποφασίζουν για τις τύχες τις δικές μας και των παιδιών μας.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή