Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Σιγά την ...είδηση.!

Τί λέτε ρε παιδιά, ανατριχιάσαμε.! Φοβερή είδηση.! Έπρεπε να γίνει πρώτο θέμα στα διεθνή μέσα και ιδίως στο... CNN ή στο BBC.
Συνέφαγαν - λέει - σε γνωστό παραλιακό εστιατόριο ο αντιπρόεδρος της νέας Νέας Δημοκρατίας Κύριος Δημήτρης Αβραμόπουλος συν γυναιξί, μετά του "γνωστού"... δημοσιογράφου Θανάση Λάλα.! (δεξιά φωτο)
Απόλαυσαν - λέει - μεσογειακές λιχουδιές και άλλα πανάκριβα... ζαρζαβατικά, συζήτησαν για ΟΛΑ τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την... διεθνή επικαιρότητα, αλλά και την Ελληνική - παρεπιμπτόντως - πολιτική κατάσταση, η οποία σαφώς και θα διορθωθεί τα μάλλα, όταν - και πάλι - ο Κύριος Αβραμόπουλος ως αντιπρόεδρος πλέον, ξανα-αναλάβει το πόστο της "αποτυχημένης"... Ξενογιαννακοπούλου.!
Κι΄όλα αυτά εν πλήρει... ευδιαθεσία.
Εκείνο δε που κυριάρχησε στην "ανταλλαγή απόψεων και... προβληματισμών", ήταν και η εκικείμενη δημιουργία κόμματος από την Ντόρα Μπακογιάννη.
Ένα πράγμα όμως - ως αφελής - δεν μπορώ να το καταλάβω.! Τί... ζόρι τραβάει ο "αντιπρόεδρος" αλλά και ο Λάλας για το κόμμα της Ντόρας;
Εν μέσω αμοιβαίων και... τζάμπα φιλοφρονήσεων, τού ευχήθηκε - λέει - του Αβραμόπουλου, καλή επιτυχία στα νέα... "αντιπροεδρικά" του καθήκοντα.
Τώρα εμένα, γιατί κάτι μου λέει, ότι τα "γεύματα" και τα "δείπνα" του Αβραμόπουλου γίνονται για το... θεαθήναι;
Λέτε να είμαι επηρεασμένος από το γεύμα Καραμανλή - Αβραμόπουλου με φόντο την Ακρόπολη (φωτο), όταν ο δεύτερος - ως μηδέποτε τον λόγον του κρατήσας -, "υποσχέθηκε" πολιτική στήριξη στον πρώτο;
Και φυσικά αντί στηρίξεως, τού έστειλε "χαιρετίσματα" δια της... διπλωματικής οδού.!
Λέτε;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου