Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Δραπέτευσε ανενόχλητος μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού!

Μπήκε στο σκουπιδιάρικο και έφυγε…

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές καθώς ένας αλλοδαπός κρατούμενος κατάφερε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας να αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού, χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς.
Πρόκειται για έναν Μεξικανό, ο οποίος εξέτιε ισόβια ποινή κάθειρξης για εμπορία και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.
Ο άντρας, ανενόχλητος όπως φαίνεται, κατάφερε να δραπετεύσει "τρυπώνοντας" σε ένα απορριμματοφόρο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό και η απόδραση έγινε γνωστή αργότερα κατά την καταμέτρηση των κρατουμένων. Αμέσως σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν οι αρχές προκειμένου να εντοπίσουν τον δραπέτη αλλά και να αντιληφθούν πώς, έστω και με λιγότερο θεαματικό τρόπο από τις αποδράσεις Παλαιοκώστα με το ελικόπτερο, είχαμε μία ακόμα απόδραση από τις πλέον φρουρούμενες φυλακές της χώρας.

1 comments:

  1. TOΥΡΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    «Αν σήμερα μπορούμε και ρωτάμε τον Έλληνα πρωθυπουργό "πότε θα ανοίξουμε το τέμενος στην Αθήνα", αυτό μπορούμε και το πράξουμε χάρις στα βήματα που έχουμε κάνει», είπε.

    Ο κ. Ερντογάν αναφερόμενος στην ανταπόδοση των κινήσεων που κάνει η κυβέρνηση του, όπως η λειτουργία τεμένους στην Αθήνα, είπε ότι αυτό που έχει σημασία είναι «να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά».
    (http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=25040948)

    1. πότε θα ανοίξουME; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?AN NAI ME ΒΑΣΗ ΠΟΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ;AN OXI ME ΠΟΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΑΖΕΣ ΑΤΑΚΤΩΝ;OXI ME BAΣΗ ΤΗ ΛΩΖΑΝΝΗ.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΟΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΩΣ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΡΙΤΟΙ Η ΑΥΤΟΙ ΤΖΑΜΙΑ,ΣΥΜΒΟΛΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗΣ Η ΓΗΓΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ;

    ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΞΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ?ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΕΣ ΙΣΛΑΜΟ-ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΦΟΡΩΝ ΩΣ ΠΟΡΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΑΙΚΙΑΣ?ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΕΠΟΙΚΩΝ(ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑΧΑ) ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΝΕΟΩΘΟΜΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΜΑΣ?

    ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΑΣ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ FRIENDS AND PATRONES?

    2."να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά" ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΩΛΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΠΟΝΤΟ?
    ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ(ΔΗΛΑΔΗ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ),ΓΕΦΥΡΩΜΑΤΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ.

    3.ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ,ΠΑΖΑΡΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΘΥΠΑΡΞΙΑ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟΥ ΩΣ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑΤΑ;

    4.Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ,ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ,ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ...

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή