Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Αισχρέ πάγκαλε, γεννήθηκε ο γιος του "αντιπαραγωγικού" σμηναγού - ήρωα Σήφη Αναστασάκη

Ο ΗΡΩΑΣ Αναστασάκης  
Προς το "πολιτικό" δίποδο κήτος και ελεεινό έκτρωμα που ακούει στο βοοειδές όνομα "πάγκαλος".
Το αισχρό κήτος
Αισχρέ αντιπρόεδρε της Ελληνικής "κυβέρνησης" και ανδρείκελο του ΔΝΤ πάγκαλε, (κομμένο το κύριος προ πολλού), προς μεγάλη σου λύπη έχω να σου ανακοινώσω ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της σήμερον (Κυριακή των εκβιαστικών εκλογών), η σύζυγος του αδικοχαμένου και ..."αντιπαραγωγικού" σμηναγού - ήρωα Σήφη Αναστασάκη πού έπεσε πάνω στο καθήκον του για την πατρίδα, αλλά και γα να σωθούν κάποια άλλα ανθελληνικά τομάρια και βόδια σαν και σένα, έφερε στον κόσμο τον γιό του, ο ερχομός του οποίου ήρθε σαν λύτρωση για να μαλακώσει, όσο αυτό είναι δυνατόν, τον πόνο που άφησε πίσω του ο άδικος χαμός του ήρωα πατέρα του.
Αισχρέ πάγκαλε...
Θα σου θυμίσω για την ιστορία ότι ο ..."αντιπαραγωγικός" ήρωας Αναστασάκης, κόπανε, υπέκυψε στα τραύματά του τα ξημερώματα της Κυριακής, 29 Αυγούστου, ύστερα από αεροπορικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια άσκησης, σε περιοχή νότια της Κρήτης.
Ο θάνατός του είχε προκαλέσει μεγάλη θλίψη και πόνο στους οικείους του, αλλά και σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό, εκτός από σένα, κόπανε.
Αλήθεια, αποβολή ελέφαντα, θα μπορέσεις ποτέ να κοιτάξεις στα μάτια αυτό το παιδάκι και να του πείς ότι ο πατέρας του ήταν ΗΡΩΑΣ, και όχι ένα πραγματικά "αντιπαραγωγικό" τέρας σαν και του λόγου σου;
Αισχρέ πάγκαλε...

gianniotis
Bookmark and Share

7 comments:

  1. Εβαλε τη κορη του στο δημοσιο η κουραδομηχανη τωρα παει να βαλει και τη γυναικα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει ένα λάθος στη συγκεκριμένη ανάρτηση:

    Ο Πάγκαλος δεν έχει ανάγκη από κανένα Αναστασάκη να τον σώσει από τους Τούρκους, μια και σε μια τέτοια πιθανότητα (μη γένοιτο) θα μας "υπηρετήσει" ως νεο-κοτζαμπάσης, νεμόμενος τα καλά της ουτως ή αλλέως δοτής εξουσίας του. Για να μη συμβεί αυτό μόνο μία είναι η λύση! Σαπωνοποίησις!!! (για να προσφέρει και κάτι, εκτός από τα παραγόμενα από το παχύ του έντερο).

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτος μας αξίζει γιαννιώτη. τέτοιος λαός που είμαστε κάτι τέτοιοι τύποι αλλά και χειρότεροι μας ταιριάζουν. ας τον χαίρονται οι βολεμένοι σύντροφοι του που τα έφαγαν παρέα και μένει τώρα ο λαός στην ψάθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ.Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς ψηφίσαμε τον Πάγκαλο, και τον κάθε ομοιό του, ανεξάρτητα κόμματος...

    Κανείς όμως, - ότι και να ήταν, στην ΝΔ, δεν προσέβαλε [ Πάγκαλος ] ή προσπάθησε [ Βενιζέλος ] να διαλύσει τίς Ενοπλες δυνάμεις....
    Το ερώτημα : Είναι τόσο μ@λ@κ@ες ή απλά είναι ηλίθιοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΟ post ΑΠΟ ΤΟΝ gianniotis!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΗΠΕΙΡΩΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχομαι ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΑΡΑΣ βοδαρος να παθει αυτο που ( δεν θυμαμαι την ιατρικη ορολογια ....απο τα νευρα μου ) εξ'αιτιας της παθησης το παχυ εντερο λειτουργει αναποδα και βγαζει απο το στομα τις κουραδες .
    ΑΛΗΤΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ....ΤΙ ΑΛΛΟ .

    Α Λ Η Τ Η .

    ΑπάντησηΔιαγραφή