Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Καλό "πράσινο" ...βόλι Μέγιστε Πρόεδρε της "δημοκρατίας" μας.! (βίντεο)

Κ. παπούλιας
"Στηρίξτε τον (τον Αργύρη και τον Φίλιο λέμε εμείς) Καλλικράτη" είπε σήμερα από τα Γιάννενα ο πρόεδρος της Ελληνικής "δημοκρατίας" Κύριος παπούλιας, απευθυνόμενος προς τους πολίτες.
Ο Κάρολος Παπούλιας συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαίη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Ιωάννινα λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι.
Ο Πρόεδρος της δημοκρατίας δεν έκανε καμία άμεση (έμμεση όμως έκανε) αναφορά στις πολιτικές εξελίξεις που μπορεί να δρομολογηθούν ανάλογα με τα αποτελέσματα των εκλογών, ωστόσο, κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τον (πράσινο) "Καλλικράτη".
"Είναι μία σημαντική ημέρα. Για έναν θεσμό που ενισχύσει τη λαϊκή συμμετοχή. Πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε τον Καλλικράτη. Είναι μία μεταρρύθμιση που έπρεπε να γίνει εδώ και πολύ καιρό αλλά άργησε. Έπρεπε όμως να γίνει" τόνισε ο Πρόεδρος της δημοκρατίας.

Bookmark and Share

6 comments:

  1. ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΗΚΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΟΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΔΙΚΙ. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.
    ΣΟΦΗ Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ¨Αλτσχάιμερ έχει ο άνθρωπος.....¨
    Λίγος, πολύ λίγος τελικά !
    Ρεαλιστικά, ο Σαρτζετάκης, πέρα από τίς ιδιορυθμίες του, ήταν στην ουσία πιό σοβαρός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδω μας διαλυουνε και περιμενουμε απο το γεροντακι μαριονετα να πει κατι καλο... Αντε παπουλη να σου αλαξουνε τις πανες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι κόρες του είναι παντρεμένες στην Γερμανία με Τούρκους. Ο ένας μάλιστα ανήκει στην ευρύτερη δεξαμενή σκέψης εκτός Τουρκίας του Νταβούτογλου. Τι περιμένετε να κάνει το ανθρωπάκι; Εργάζεται για τα εγγόνια του σαν γνήσιος ΠΑΣΟΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεχνάτε οτι ήταν κορυφαίος υπουργός του ΠΑΣΟΚ την περίοδο της μεγάλης δόξας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεχνάτε μόνο οτι σήμερα έχουμε δημοτικές και όχι βουλευτικές εκλογές ή ευρωεκλογές, και οι χειρότεροι δήμαρχοι είναι με διαφορά αυτοί της Νέας Δημοκρατίας όπως παράδειγμα το Γαλάτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή