Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Για ποιά αθλιότητα μιλάτε κύριε πρόεδρε;

Μόλις σήμερα, ο πρώτος πολίτης της χώρας διαπίστωσε την ποδοσφαιρική αθλιότητα που επικρατεί στις τάξεις της Σούπερ Λίγκα.
Κι' αυτό βεβαίως με αφορμή (υποθέτω) τα πρόσφατα ...μικροεπεισόδια σε βαθμό ...πταίσματος που έλαβαν χώρα μέσα στο κέντρο λήψης των ποδοσφαιρικών αποφάσεων στάδιο - αρένα του Καραΐσκάκη.
Γι' αυτό και σήμερα συναντήθηκε ο ανώτατος Άρχων της χώρας με τον ...μισθοσυντήρητο και υπεράνω πάσης πονηρής υποψίας πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο.
Δεν γνωρίζω σε ποιόν εκ των δύο ανήκει η πρωτοβουλία της συνάντησής τους μέσα στο γυάλινο Προεδρικό Μέγαρο.
"Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την αθλιότητα" είπε ο Κύριος πρόεδρος στον άρχοντα της Σούπερ Λίγκα και τού τόνισε σε ...αυστηρό ύφος: "Χρειάζονται έργα. Όχι μόνο αποφάσεις".
Καλά, εμείς οι Γιαννιώτες τα έχουμε δει και τα δύο από τον κ. Παπούλια. Και τις αποφάσεις του αλλά και τα έργα του κυρίως, ιδίως στις εποχές της πράσινης παντοδυναμίας του.
Όπως ήδη γνωρίζετε άπαντες, μετά τις πρόσφατες ...ταυρομαχίες που έλαβαν χώρα στο κέντρο λήψης αποφάσεων - αρένα του Καραΐσκάκη, η κόκκινη ΠΑΕ, "τιμωρήθηκε" με την "εξοντωτική" ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και κάποια κέρματα ως χρηματικό πρόστιμο.
Γιατί σας τα λέω όλα αυτά;
Μα για να σας πείσω (σώνει και καλά) ότι η δικαιοσύνη - ιδίως η αθλητική - είναι μονίμως χαμηλοβλεπούσα και ουδέποτε ...τυφλή. Διαφορετική όλο και κάτι από τις προαναφερόμενες ταυρομαχίες θα έβλεπε.
Τί διάολο; Ούτε το μούγκρισμα των ...ταύρων της αρένας άκουσε; Να υποθέσω ότι είναι και κουφή;
Τέλος πάντων.!
Ο ποδοσφαιρικός σάκος του μποξ της ΕΠΟ που ακούει στο όνομα "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ" και με αφορμή την είσοδο ΕΝόΣ και μόνο φιλάθλου μειωμένης διανοητικής αντίληψης μέσα στο στάδιο των "ΖΩΣΙΜΑΔΩΝ" Ιωαννίνων κόντρα στον ΟΦΗ του πράσινου νησιού (δείτε σχετικό θέμα), ουδόλως απασχόλησε τον πρώτο πολίτη της χώρας.
Όσο για την ποινή που επέβαλαν τα γιουσουφάκια του Πιλάβιου για την είσοδο ΕΝόΣ και μόνο (επαναλαμβάνω) ...χαλαζοβαρεμένου φιλάθλου στο γήπεδο των Ιωαννίνων, ήταν δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των ποινών και (κρατηθείτε)... 105.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.
Τζάμπα πράγμα δηλαδή.!
Αααα, παρασύρθηκα sorry...
Επανέρχομαι στο θέμα. Ο Πιλάβιος είπε στον πρόεδρο Παπούλια: "Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις, χρειαζόμαστε την συνδρομή της πολιτείας (της ποιάς;) ", ενώ ο Πρόεδρος τον διαβεβαίωσε με πλήρη ειλικρίνεια πως: "Θα την έχετε"...

gianniotis

ΥΓ: Φίλοι ανά την Ελλάδα Γιαννιώτες και μη. Μόλις η ποινή σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννενα κατέστη τελεσίδικη, ο Βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρος  Καλογιάννης, χθες συγκεκριμένα, κατέθεσε σχετική ...επερώτηση στη βουλή.
Μα το Θεό, αυτό το εκτός πραγματικότητος βουλευτικό ...νταηλίκι, δεν μπόρεσα να το καταλάβω.!
Τί διάολο, δεν βρέθηκε ένας νομικός μέσα στο ...κυνοβούλιο και να του πεί: "Περσινά ξινά σταφύλια Σταυράκη μου"
Ας τον ξαναψηφίσουμε λοιπόν, μπας και την επόμενη φορά κινηθεί ...εμπρόθεσμα.
Κύριε φύλαττε τους γνωστικούς, γιατί απ' τους ..."πέρα βρέχει", δεν έχουμε απαιτήσεις.!
Bookmark and Share

2 comments:

  1. Πριν από ένα μήνα περίπου, η αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 επέβαλε στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τις εξής αυστηρές ποινές: α) χρηματικό πρόστιμο εκατόν πέντε χιλιάδων (105.000) ευρώ και β) τη διεξαγωγή δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, για «εκτεταμένα επεισόδια» εντός του αγωνιστικού χώρου στον αγώνα του ΠΑΣ με τον ΟΦΗ. Τα «εκτεταμένα επεισόδια» αφορούσαν την είσοδο «φιλάθλου» στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια του αγώνα, γεγονός κατακριτέο και καταδικαστέο οπωσδήποτε, αλλά μεμονωμένο. Προς έκπληξη όμως αλλά και αγανάκτηση των φιλάθλων η ίδια Επιτροπή επέβαλε στον Ολυμπιακό ποινή μίας μόνον αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 140.000 ευρώ, και μάλιστα με δικαίωμα έφεσης κατά την οποία είναι πιθανό οι ποινές να μειωθούν, για τα μεγάλα επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί του στον πρόσφατο αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τονίζεται ότι οι ποινές επιβλήθηκαν στον Ολυμπιακό διότι, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου Καραϊσκάκη 700 - 800 «φίλαθλοι» οι οποίοι, συνεπικουρούμενοι από τον Πρόεδρο και μέλη της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν απο καιρο ειχες δημοσιευσει μια ανοιχτη επιστολη στον πρωτο πολιτη της χωρας και τα ελεγες ολα.
    Ο Παπουλιας ειναι μερος του συστηματος και συνυπευθυνος.
    Οτι να λεει και οτι κι' αν κανει ειναι εκ του πονηρου, χωρις αντικρυσμα.
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή