Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

"Λεφτά υπάρχουν" μόνο για τη διδασκαλία του Κορανίου!

Καμαρώστε την!!!
Νέα πρόκληση από την υπουργό Παιδείας, κυρία Άννα Διαμαντοπούλου!
Με το υπ’ αριθμ. Πρωτ. 2/8243/0020/1.3.2011 έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών και της Γεν. Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής, που υπογράφεται από τον υφυπουργό, κ. Φίλιππο Σαχινίδη, με θέμα:
"Έγκριση πρόσληψης προσωπικού", υπεβλήθη ο προγραμματισμός των προσλήψεων προσωπικού του Υπουργείου Παιδείας για το οικονομικό έτος 2011.
Στον προγραμματισμό αυτό, προβλέπεται, μεταξύ άλλων, η πρόσληψη  250 ιεροδιδασκάλων στις Μουφτείες της Θράκης για τη διδασκαλία του Κορανίου!
Οι προσλήψεις αυτές δεν υπόκεινται στην οικονομική κρίση, κυρία Διαμαντοπούλου;
Ή μήπως οι εκπαιδευτικές σας ευαισθησίες περιορίζονται για κάποιους "ανεξήγητους" λόγους μόνο στους… μουσουλμάνους της Θράκης;
Την ίδια ώρα που βάζετε λουκέτο, ακόμα και σε σχολεία για παιδιά με ειδικές ανάγκες και Έλληνες δάσκαλοι παραμένουν απλήρωτοι, "λεφτά υπάρχουν" μόνο για τους Τούρκους ιεροδιδασκάλους;;
Έκτος αν η διδασκαλία του κορανίου είναι πιο σημαντική από τη διδασκαλία της ελληνικής μας ιστορίας… 
Σας ευχαριστούμε που μας κάνετε, τουλάχιστον, σαφείς τις προτεραιότητες σας, κ. Διαμαντοπούλου!!
Bookmark and Share

1 comments:

  1. Ας μας δώσουν μια απάντηση οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των εκπαιδευτικών. ΣΣΣΣ...κοιμούνται μην τους ενοχλείτε!!! Αυτό τον καιρό ασχολούνται με ποιους ΠΑΣΟΚΟΥΣ θα κάνουν Διευθυντές στα Σχολεία!!! Αλήθεια που είναι η αγωνιστικότητα των συνδικαλισταράδων της ΠΑΣΚ; Που είναι οι καταγγελίες και οι αποφάσεις; Α!!! το ξέχασα με προέδρους αγράμματους, ημιμαθείς,οσφυοκάμπτες και τεμπέληδες τι περιμένετε!!!! Επανάσταση; ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ. ΕΞΩ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή