Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Πόσο "γύφτος" κατάντησες ρε Καστανίδη;

Χωρίς καμία ρατσιστική διάθεση έναντι των πραγματικών γύφτων - φίλων μας, ο Μέγιστος Σοσιαληστής Καστανίδης φαίνεται πως ξεπέρασε και αυτά ακόμα τα όρια του πραγματικού και με όλη την σημασία της λέξεως "γύφτου".
Όσο δε για την ..."σοσιαληστική" νοοτροπία του, αυτή φαίνεται πως ξεπέρασε και αυτά ταύτα το όρια της απόλυτης ξεφτίλας.
Πατήστε για μεγέθυνση 
Μετά τα - καθώς φαίνεται - μεγάλα φαγοπότια στο ιδιωτικό υπουργείο του Καστανίδη, ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να προμηθευτεί και ένα... πλυντήριο πιάτων, φυσικά με δαπάνη εμού του μαλάκα φορολογούμενου, μιας και ο ίδιος δεν είχε την δυνατότητα να το προμηθευτεί ...ιδίαις δαπάναις.  
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Δημοκρατία", η οποία αποκαλύπτει σχετικό έγγραφο, η παραγγελία αφορούσε τον εξοπλισμό του γραφείου του υπουργού και το κόστος του πλυντηρίου ανερχόταν στα 313,34 ευρώ.
Τη στιγμή που η κυβέρνηση ζητά από τους πολίτες να σφίξουν το ζωνάρι, η κυβέρνηση κάνει περιττά έξοδα, παίρνοντας άλλα 300 ευρώ από τον Προϋπολογισμό, δηλαδή -ξαναλέω- από μένα το μαλάκα.!
Μάλλον τα πιάτα στα Υπουργικά γραφεία είναι τόσα πολλά, που ένα πλυντήριο πιάτων κρίνεται ως "απαραίτητο"...
Bookmark and Share

11 comments:

  1. Γιατί βρίζεις τους γύφτους ρε Γιαννιώτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό τώρα δέν είναι σκάνδαλο?
    Που μας τα χουν πρήξει με τα σκάνδαλα της εξαετίας, εδώ δέν πρέπει να γίνει εξεταστική?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πραιτωριανοί έχουν το "ελευθέρας" από τα αφεντικά να πράττουν κατά το δοκούν. Εμείς τι θα κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωρε μπυρο'μ γιαννιωτη, οι γυφτοι που κοπαναγανε τον κατσαντωνη στα γιαννενα, ηταν αριστοκρατες μπροστα σε τουτον τον λεχριτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Γιαννιώτη,

    για ενημέρωσή σας, σάς πληροφορούμε ότι εκ μέρους του κ. Υπουργού έχει δοθεί εντολή για άσκηση παντός ενδίκου μέσου σε βάρος σας, καθόσον ο κ. Υπουργός δεν πρόκειται να ανεχθεί έτι περαιτέρω και σε καμία περίπτωση προσβολή ή μείωση της προσωπικότητός του.
    Η άμεση διαγραφή του παρόντος άρθρου από το ιστολόγιό σας, θα ληφθεί ως κίνηση καλής θελήσεως εκ μέρους του κ. Υπουργού και θα θεωρηθεί ως μηδέποτε αναρτηθέν.

    Μετά τιμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7 Αυγούστου 2011 6:59 μ.μ.

    Ωραία η πλάκα αλλά την έκανες σε ακατάλληλη χρονική στιγμή κε. Ανώνυμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ ανώνυμε 6:59 μμ.
    Ενημερώστε κι' εσείς με τη σειρά σας ότι ο χαρακτηρισμός του "γύφτου" αποτελεί τίλο τιμής για τον κ. Υπουργό.
    Και σας το λέω ενόρκως και μετά λόγου γνώσεως.
    Λυπάμαι για την παρέμβασή σας.

    gianniotis

    ΥΓ: Αν ενδιαφέρεται ο κ. Υπουργός, και για ...φούρνο μικροκυμάτων, σας παρακαλώ να επανέλθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι λες ρε παπάρα 6:59
    Κάντε αγωγή ρε ξεφτίλες. Θα του "αερίσετε" τον αριστερό δίδυμο αδένα.
    Αν όντως είσαι από το γραφείο του πόντιου και δεν είσαι χαχόλος πρασινορουφιάνος απο εκείνους που γλύφουν στα σκατά των πολιτικών και έχεις τα ούμπαλα, κάνε αγωγή. Να γελάσει κάθε πικραμένος
    Περιμένεις κιόλας να κατεβάσει την ανάρτηση ο Γιαννιώτης
    Τέτοια μόνο πασοκόσκυλα ελεεινά κάνουν Αντε ρε παίξε μπάλα σε κανένα πουλημένο blog ξεφτίλα. ε ξεφτίλα
    Φίλε Γιαννιώτη το ξέρω οτι δεν έχεις την ανάγκη στήριξης κανενός, αλλά οταν διάβασα το σχόλιο "τα πήρα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΣΤΙΣ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΑΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ??? ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝΚΑΛΩΣΥΝΗ ΠΕΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΣΟΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαιρετώ όλους τους φίλους.

    Αγαπητή Σόφη (...βενζινού από Βόλο υποθέτω), σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Πρόκειται για ξαφνική απουσία και τίποτε περισσότερο.

    Αγαπητέ φίλε 12:19 μμ.
    Αυτά τα ανθελληνικά απόβλητα και κυβερνητικά ανδρείκελα στα οποία αναφέρεσαι, την μόνη δύναμη (πέραν της κλεψιάς) που διαθέτουν, είναι να δώσουν εντολή στη google για να σφραγίσουν το ιστολόγιο.
    Η ανάρτηση θα κατέβει μόνο αν ο Μέγιστος Καστανίδης δηλώσει ότι καταχράσθηκε ως "γύφτος" Δημόσιο χρήμα για την απόκτηση πλυντηρίου πιάτων για το ..."φαγάδικο" - γραφείο (του).

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ. ΕΙΜΑΙ Η ΣΟΦΗ Η ΒΕΝΖΙΝΟΥ ΑΠΟ ΒΟΛΟ. ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΚ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΔΩ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.
    ΣΟΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή