Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Βενιζέλος μόνος ψάχνει κυρίες για να ..."αυτοκτονήσουν"

Ακόμη ψάχνει υποψηφίους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς του λείπουν γυναίκες (λόγω ποσόστωσης) αλλά έχει και κενά σε αρκετές περιοχές.

Και αυτό γιατί δεν υπάρχουν πρόθυμοι να στρατευθούν σε έναν αγώνα... αυτοκτονίας, μια και εκ των προτέρων γνωρίζουν ότι δεν θα εκλεγούν. Την ίδια ώρα ο κ. Βενιζέλος επιχειρούσε δήθεν να μάθει τι κλίμα συνάντησαν στην περιφέρεια στελέχη του...
ΠΑΣΟΚ (λες και δεν ξέρει) και παρουσιάζει τα πρώτα σποτ, που μοιάζουν με one man show και παραπέμπουν στον Ιούνιο.

Στην αυριανή συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής θα πάει πάντως επιμένοντας σε «δύο συν δύο» ντιμπέιτ.

Χθες σε συνεδρίαση της Γραμματείας Εκλογικής Επιτροπής τούς μίλησε ακόμα για το πόσο «σημαντική και επιβοηθητική» βρήκε τάχα την επιστολή του ο κ. Μπαρόζο σε τηλεφώνημά τους, ενώ επιχείρησε να προσπεράσει το θέμα Τσοχατζόπουλου, κρυπτόμενος πίσω από την ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά.

Με το δίλημμα της κυβερνησιμότητας θα πορευθεί προς τις εκλογές ο Ευ. Βενιζέλος -χωρίς να εγκαταλείπει και το «Ελλάδα εντός ή εκτός ευρώ»- καθώς παρακολουθεί έντρομος τις δημοσκοπήσεις να φέρνουν το ΠΑΣΟΚ πολύ κάτω από το 20% και δέχεται εισηγήσεις να χρησιμοποιήσει πιο δραματικούς τόνους και να απευθυνθεί σε όλους για μια διακυβέρνηση «ικανή να σε βγάλει από την κοιλάδα των δακρύων». «Ζητώ ψήφο για να συγκροτήσω κυβέρνηση εθνικής ανόρθωσης» είναι το μότο που θα χρησιμοποιήσει ο κ. Βενιζέλος.

Για τους υποψήφιους, κυρίως γυναίκες, καθώς το ΠΑΣΟΚ δυσκολεύεται να πιάσει την ποσόστωση, αλλά και τα κενά σε Αρκαδία, Ροδόπη, Κοζάνη, Μαγνησία κ.λπ., που πρέπει να συγκεντρωθούν ως απόψε, ερωτήθηκαν οι παρευρισκόμενοι, ενώ πολλοί χρεώθηκαν με τις απαιτούμενες κρούσεις. Κλήθηκαν μάλιστα να καταθέσουν προτάσεις -ο καθένας ξεχωριστά- για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Επικρατείας. Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται ως την Πέμπτη, ενώ σήμερα ο κ. Βενιζέλος θα μιλήσει στους υποψηφίους της Α' και της Β' Αθήνας και της Αττικής. 
Στις περιοδείες του θα επισκεφθεί όλες τις περιφέρειες, ξεκινώντας την Πέμπτη από τη Νέα Σμύρνη, σε Κρήτη, Ιωάννινα, Κοζάνη και αργότερα στην Πελοπόννησο. Οι πρωτοκλασάτοι πρέπει να δηλώσουν τις ημερομηνίες που μπορούν, ώστε να επισκεφθούν μεγάλες πόλεις, καθώς συμφώνησαν στην ανάγκη «ζωντανής επικοινωνίας με τον κόσμο».

Μαριτίνα Ζαφειριάδου

1 comments:

  1. Γιά να αποκατασταθεί η τιμή του ''μπουρδέλου η Βουλή'', ψήφισε Τζούλια!!

    Η Ομογένεια ψηφίζει και στηρίζει ομαδικά, Τζούλια Αλεξανδράτου..
    Επειδή στην Βουλή, γνωστή και ως ''το μπουρδέλο'', συνέρχονται διεφθαρμένοι κρατικοδίαιτοι, δουλοπρεπείς ''καραγκιόζηδες'' και λαμόγια, που ψηφίζουν τα μνημόνια χωρίς να τα έχουν διαβάσει (με εξαίρεση τον ''λεφτά υπάρχουν γιά σάουνες και γυμναστήρια στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ'', GAP που αδυνατεί να διαβάσει και να γράψει στα ελληνικά)... Επειδή η Βουλή της παραγραφής, ασυλίας, ατιμωρησίας ντροπιάζει την Δημοκρατία. Επειδή μόνο η Τζούλια μπορεί να αποκαταστήσει την χαμένη τιμή του ''μπουρδέλο η Βουλή'' της νεο- ελληνικής Απατεώνα Κλεπτοκρατίας... 'Ηδη στο εξωτερικό δημιουργήθηκαν επιτροπές στήριξης της Τζούλιας. Την Τζούλια Αλεξανδράτου υποστηρίζει σθεναρά και το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ).
    Βαλε Τζουλια στη Βουλη, να πηδήξεις και εσύ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή