Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Σε offshore γραμμένη η θαλαμηγός του Καμμένου;

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Καμμένος αναγκάστηκε να διακόψει την ομιλία του και να κατέβει από το βήμα εξαιτίας της συμπεριφοράς του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέβηκε στο βήμα αλλά έκανε το λογαριασμό χωρίς τον ξενοδόχο, αφού από κάτω ο Άδωνις Γεωργιάδης κρατούσε στα χέρια ένα μεγάλο χαρτί και το έδειχνε προς τον... Παναγιώτη Καμμένο.

Κάποια στιγμή, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας άρχισε να γελάει ασταμάτητα με αποτέλεσμα ο Πάνος Καμμένος να διακόψει την ομιλία του.

"Τι είναι αυτό που κρατάς σαν πάπυρο στα χέρια σου, Άδωνι;" ρώτησαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

"Είναι τα χαρτιά της θαλαμηγού του Παναγιώτη Καμμένου που το έχει γραμμένο σε offshore εταιρεία" απάντησε εκείνος και στην αίθουσα έγινε της κακομοίρας.

Ο Παναγιώτης Καμμένος πήρε τους βουλευτές του και αποχώρησε παρά τις συμβουλές του Αντιπροέδρου της Έδρας Γιώργου Καλαντζή να παραμείνει.

3 comments:

  1. αν είναι αλήθεια κοίταξε να δει που τελικά ο ΛΑΟΣ Είναι Σοφός ,,, λέγοντας,
    απο μικρό... η τρελό... πολλές φορές μαθαίνεις την αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν μπορώ να χωνέψω ρε Γιαννιώτη τί ψύχωση είναι αυτή που έχεις συνέχεια με τον Καμμένο! Αντί να τον συγχαρείς επειδή είναι η μοναδική δεξιά φωνή απο την πρώην ΝΔ που σήκωσε φωνή διαμαρτυρίας στο μνημόνιο, στην Μέρκελ, στην δολοφονία του Ελληνικού λαού στον σχιζοφρενή με το πριόνι Σαμαρά που βγήκε μεγαλύτερος προδότης και ψεύτης ακόμα και απο τον ΓΑΠ τον έχεις παραλάβει στο βρισίδι σαν να είναι αυτός το μοναδικό πρόβλημα της Ελλάδας σήμερα!
    Λυπάμαι ειλικρινά γιατί παλιότερα σε εμπιστευόμουνα σε όλα έκανα λάθος τόση αγάπη για τον Σαμαρά ούτε στο Antinews, όσο για την Ζήμενς μάλλον κλείνεις τα μάτια και τα αυτιά σε όλα όσα ακούγονται έντονα για τον Σαμαρά χωρίς να έχουν διαψευστεί ποτέ απο κανέναν!
    Σε κάθε περίπτωση Καλές γιορτές σου εύχομαι λόγω των ημερών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε,

      Όλα όσα γράφεις για τον Σαμαρά, συμφωνώ απολύτως. Αν νομίζεις όμως "πολεμάω" τον Καμμένο όπως λες και στηρίζω τον Σαμαρά, σημαίνει πως δεν παρακολουθείς τις καθημερινές αναρτήσεις. Ρίξε μια ματιά και θα αναθεωρήσεις σίγουρα. Μια και αναφέρεσαι στο Σαμαρικό Antinews, θα διαπιστώσεις ότι ουδέποτε αναδημοσίευσα δικό του θέμα, επειδή απλά κατάντησε ...γραφείο τύπου της ΝΔ και ειδικά του Σαμαρά. Και όχι τυχαία έχω να σου πω. Αυτόν τον ρόλο ΔΕΝ μπορώ να τον παίξω...

      Καλή σου μέρα
      gianniotis

      Διαγραφή