Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Το Boeing "πετούσε σαν μαχητικό για να αποφύγει τα ραντάρ" λέει αξιωματούχος! (βίντεο)

Το μοιραίο Boeing «πετούσε σαν μαχητικό αεροσκάφος», αμέσως μόλις οι αρχές έχασαν το σήμα του, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τα ραντάρ.

Τα παραπάνω ισχυρίζονται ερευνητές του στρατού της Μαλαισίας σχετικά με την εξαφάνιση...

του αεροπλάνου των μαλαισιανών αερογραμμών πριν από περίπου ένα μήνα.

Τα νέα στοιχεία που είδαν το «φως» της δημοσιότητας έρχονται την ώρα που οι έρευνες στον Ινδικό ωκεανό για τον εντοπισμό των μαύρων κουτιών του Boeing συνεχίζονται, εν μέσω φόβων ότι έχουν ξεμείνει από μπαταρία.

Στρατιωτική πηγή ανέφερε την Κυριακή ότι οι απότομες κινήσεις και η αλλαγή πορείας του αεροσκάφους υποδηλώνουν ότι εσκεμμένα ο πιλότος, ή όποιος είχε τον έλεγχο του Boeing, προσπάθησε να αποφύγει τα ραντάρ με σκοπό να το εξαφανίσει.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «Sunday Times», ο αξιωματούχος είπε πως το αεροπλάνο πετούσε κάποια στιγμή σε πολύ χαμηλό ύψος και με ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα για να αποφύγει τα ραντάρ.

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα, τέσσερα ηχητικά σήματα από την περιοχή που διεξάγονται οι έρευνες στο Νότιο Ινδικό, αναπτέρωσαν τις ελπίδες των αρχών για τον εντοπισμό των μαύρων κουτιών του αεροπλάνου.

Δυστυχώς, όμως τίποτα δεν έχει βρεθεί ακόμη και οι ειδικοί ανησυχούν ότι πλέον είναι πολύ αργά, αφού πολλοί εκτιμούν ότι οι μπαταρίες από τα μαύρα κουτιά τελειώνουν ή έχουν ήδη τελειώσει.

Συγκεκριμένα, έχουν περάσει συνολικά 37 ημέρες από την τραγωδία και όπως δήλωσε στην εφημερίδα ένας ειδικός της αεροπορίας, οι μπαταρίες στα μαύρα κουτιά διαρκούν συνήθως 30 ημέρες.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου