Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ ομολογεί την ύπαρξη "πράσινων" ταγμάτων εφόδου! (βίντεο)

Πατήστε για μεγέθυνση 
Κατατοπιστικότατη ήταν η ανάρτηση στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την γελοία εικόνα που παρουσίασε το απόκομμα του μνημονίου στην παπανδρεϊκή εκδήλωση για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ. 
Σας παρουσιάζουμε την πραγματικά συγκλονιστική ανακοίνωση:...

«Οι οπαδοί (αγανακτισμένοι πολίτες - τάγματα εφόδου) του ανθρώπου που το κόμμα του κέρδισε το 2009 τις εθνικές εκλογές με 44% και κατάφερε (!), μετά από δύο χρόνια Πρωθυπουργός, να φέρει την Δεξιά του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη σε συγκυβέρνηση μαζί του, του φώναζαν χθες να έρθει για να διώξει τη Δεξιά!... Ένας ψυχίατρος υπηρεσίας παρακαλώ..».
Η συγκεκριμένη ανάρτηση, δυστυχώς, κατέβηκε μετά από λίγα λεπτά λόγω της παθολογικής αλλεργίας που έχουν οι πασόκοι στην αλήθεια. Έτσι δεν άντεξαν να λένε την αλήθεια για πολύ ώρα και κατήργησαν την ανάρτηση. Η εν λόγω ανάρτηση σε μόλις 55 λέξεις καταφέρνει να συμπυκνώσει δύο πολύ μεγάλες αλήθειες – ομολογίες – εξομολογήσεις του ΠΑΣΟΚ προς όλους τους Έλληνες πολίτες.

Αυτή η συγκλονιστική ομολογία κανονικά θα πρέπει να κινητοποιήσει εισαγγελέα, για διερεύνηση μίας ακόμα πτυχής της εν λόγω εγκληματικής οργάνωσης. Τα παραπάνω τα γνώριζε, φυσικά, ο Ελληνικός Λαός αφού υπήρχαν φωτογραφίες, βίντεο και αδιάψευστες μαρτυρίες για τα τάγματα εφόδου του αντισυνταγματικού τόξου. Όμως εδώ έχουμε μία ομολογίας ύπαρξης και λειτουργίας αυτών των ταγμάτων εφόδου του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα από μία ιστοσελίδα ελεγχόμενη από τον πρόεδρο του κόμματος, Ευάγγελο Βενιζέλο. Αυτό δείχνει γνώση της ηγεσίας της οργάνωσης για την ύπαρξη, λειτουργία και παράνομη δράση των ταγμάτων εφόδου της οργάνωσης.



Σας παραθέτουμε σχετικό βίντεο από το 2010 όπου συγκρούστηκαν τάγματα εφόδου του ΠΑΣΟΚ με τάγμα εφόδου της αριστεράς στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου