Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Το θαύμα της Χρυσής Αυγής

Στη φωτό βλέπετε τον γνωστό ιό της ρυπαρογραφίας κ. Δημήτρη Ψαρρά, μαζί με το εξώφυλλο βιβλίου, που έγραψε ο ίδιος και χρηματοδότησε το Γερμανικό υπουργείο εξωτερικών, μέσα από τη βιτρίνα του επίσης γνωστού Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ... [Βλ. και "Η Μέρκελ χρηματοδοτεί τον Σύριζα και τον Ψαρρά για να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή!"]

Οι Κινέζοι που είναι σοφοί άνθρωποι λέγουν: "Δείξε μου τον εχθρό σου για να σου πω τι αξίζεις!"
Και μόνον να συλλογιστεί κανείς, ποια παγκόσμια τέρατα πολεμάνε τη Χρυσή Αυγή, αρκεί..
για να καταλάβει, τι καινούριο πάει να φέρει στη ρημαγμένη Ελλάδα, αυτό το αμιγώς λαϊκό κίνημα και γιατί πρέπει να θεωρείται θαύμα η συνέχεια της ύπαρξης του...

1. Ποιοι πολεμάνε τη Χρυσή Αυγή

Η Χρυσή Αυγή ξεκίνησε ως φαινόμενο και συνεχίζει να υπάρχει περίπου ως θαύμα. 
Κι είναι πέρα για πέρα αληθινό, πως οποιοσδήποτε πολιτικός σχηματισμός, που θα είχε διωχθεί με τόση λύσσα από το νεοταξίτικο σκυλολόι, με το σύνολο σχεδόν της ηγεσίας του στις φυλακές και τους ψηφοφόρους τους σε διαρκή κοινωνικό αποκλεισμό, θα είχε διαλυθεί από τις πρώτες κιόλας ημέρες αυτού του ανελέητου κυνηγητού.
Η Χρυσή Αυγή όχι μόνον δεν διαλύθηκε κάτω από αυτό το ανελέητο κυνήγι μαγισσών αλλά δείχνει και σημάδια επέκτασης στα λαϊκά στρώματα της Ελλάδας! 
Δεν θυμάμαι κανένα άλλο λαϊκό κίνημα στην Ευρώπη, εξόν ίσως από τους αβράκωτους της πρώτης Ναπολεόντειας περιόδου, που να συγκέντρωσαν εναντίον τους το μίσος των πιο σκοτεινών Δυνάμεων του πλανήτη. 
Σιωνιστές, μασόνοι, αδερφάτα, ισλαμιστές, παπαδαριό, μυστικές υπηρεσίες, παπαγαλάκια, μιζαδόροι, τραπεζίτες, οι πάντες, όλοι, γραμματείς και συριζαίοι, αλυχτάνε σαν σκυλιά μπροστά στο όραμα μιας χούφτας ανθρώπων για έναν πιο δίκαιο κόσμο.

Αρκεί να δει κανείς ποιοι πολεμάνε τη Χρυσή Αυγή, για να καταλάβει το πως επαναλαμβάνεται η ιστορία του Ρήγα Φεραίου, που το κεφάλι του το είχαν επικηρύξει τα πιο ισχυρά κογκλάβια της [τότε] Ευρώπης.
Αν τον καιρό εκείνο μεσουρανούσε το σκοτεινό άστρο του Μέτερνιχ, στις μέρες μας προβάλλει απειλητικό το ακόμα πιο σκοτεινό άστρο της κ. Μέρκελ και των λοιπών πολιτικών εργολάβων της ευρωαμερικανοσιωνιστικής κυριαρχίας. 
Το παράδειγμα του κ. Ψαρρά και του Γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών, είναι χαρακτηριστικό των μεθόδων ελέγχου του νου που εφαρμόζονται στο πόπολο αλλά και των τεράστιων ποσών που ξοδεύονται, προκειμένου να βγει από τη μέση η μόνη πολιτική φωνή που ενοχλεί τα αυτιά της διεθνούς γραβατοπειρατείας.

Ο κ. Ψαρρας είναι ο άνθρωπος που παρέδωσε στις γνωστές κλάπες της "δικαιοσύνης", το πλαστό καταστατικό της Χρυσής Αυγής, ώστε να υφανθεί η κατηγορία πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος επιδιώκει να καταλύσει τη δημοκρατία και ακολούθως να πιάσει άπαντες τους πρωταίτιους της Προδοσίας και να τους κρεμάσει ανάποδα [αμήν και πότε...]
Ο κ. Ψαρρας δεν είναι όμως κανένας τυχαίος δημοσιογραφίσκος.
Συντάκτης στον αμαρτωλό ιό, ανήκει στον χώρο της στρατευμένης προπαγάνδας, που θεωρεί αληθές ότι είναι συμφέρον για το κόμμα [τον συριζα εν προκειμένω]
Οι σχέσεις όμως του συριζα με τα αριστερά άλλοθι της Νέας Τάξεως, είναι άγνωστες μοναχά στο λούμπεν κοινό της δυσλεκτικής Αυγής [όχι της χρυσής...]
Η τελευταία επίσκεψη του κ. Τσιπρανδρέου στον προκαθήμενο της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας και βασικό μέτοχο της Τράπεζας του Βατικανού, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης για τις σχέσεις της ευρωπαϊκής αριστεράς, με τους πιο σκοτεινούς μηχανισμούς της παγκόσμιας επικυριαρχίας.
Αλλοίμονο δηλαδή στους λαουτζίκους, που δίνουνε πίστη σε κάτι σοσιαλφαταούλες, σαν τον Ολανδρέου, που αποκαλεί τους φτωχούς ξεδοντιάρηδες!

Φυσικά ο κ. Ψαρράς και τα λογής φερέφωνα της νεοταξίτικης αριστεράς, δεν κάμουν τίποτα περισσότερο από όσα έχουν ήδη κάμει οι παραδοσιακοί στυλοβάτες της παγκοσμιοποιημένης αρπαχτής, όπως ας πούμε ο κ. Σαμαράς, που βαράει προσοχές όποτε ακούει το όνομα της αμερικανοσιωνιστικής αδελφότητας.
Όλα αυτά τα κερβεράκια των υπομεγιστάνων του Πάπα και των Ρότσιλντ, έχουν αναλάβει εργολαβικά την εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής, υποβοηθούμενα φυσικά από τους επίλεκτους φονιάδες της μοσάντ της ΣιΑϊΕϊ, της ιντέλιτζενς σερβις και δεν συμμαζεύεται.
Και κολλητά στους κορυφαίους γκάγκστερς της οικουμένης, την πέφτουνε σε κάθε τι που τολμά να σηκώσει την Ελληνική σημαία, τα πάσης φύσεως γκαγκστεράκια, από τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, ίσαμε τους ρουφιάνους των ΜΚΟ.
Αν στον καιρό του Ρήγα, είχαν συνασπιστεί εναντίον του όλες οι καμαρίλες των ευρωπαϊκών μοναρχιών, στις μέρες μας έχουν μαζωχτεί εναντίον της Χρυσής Αυγής, τα πάσης φύσεως σκυλολόγια αμερικής, ευρώπης και σιωνισμού, για να εμποδίσουν άλλη μια φορά τους παρηκμασμένους ελληνόφωνους, να ακούσουν έναν καινούριο θούριο [που θα τους χαλούσε τα πολυπολιτισμικές τους φαντασιώσεις] Το αν κάποιοι Έλληνες ανοίξουν τα αυτιά τους και τα μάτια τους, ώστε να καταλάβουν τι κρύβεται πίσω από τις διαδοχικές χρυσαυγιάδες του καθεστώτος, είναι ζήτημα του αν αυτός ο δύσμοιρος λαός διαθέτει ακόμα τη ζωϊκή και πολιτισμική ενέργεια που απαιτείται, για να παραμεινει στο προσκήνιο της ιστορίας Το θαύμα της Χρυσής Αυγής απλώς δείχνει τον δρόμο. Το πρόβλημα είναι ότι τα θαύματα συμβαίνουν μία μονον φορά αλλά δεν επαναλαμβάνονται...
Εσώφυλλο από το βιβλίο του ιογενούς κ. Ψαρρά, όπου φαίνεται καθαρά 
η χρηματοδότηση του από το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών, 
μέσω του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ.
Οι Γερμανοί επικυρίαρχοι της Ελλάδος, παίζουν τα ρέστα τους; 
στην εξόντωση της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι οι μόνοι... 
2. Που οφείλεται το θαύμα της Χρυσής Αυγής

Δυστυχώς, τα θαύματα στην εποχή μας σπανίζουν. 
Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται ακόμα στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα, μάλλον δεν οφείλεται σε θεϊκή παρέμβαση αλλά σε συγκεκριμένες κοινωνικές και ιστορικές συνθήκες.

Η ξεφτίλα του ΚΚΕ στις εργατουπόλεις της Ελλάδος, όπου κρατικοδίαιτα τσογλάνια, κατάφεραν να κλείσουν ναυπηγεία και βιομηχανίες, για να αβγατίσουν τα συνδικαλιστικά τους προνόμια, αφήνοντας χιλιάδες ανθρώπους άνεργους, ήταν μία από τις παραμέτρους, του "θαύματος" της Χρυσής Αυγής.
Οι άνεργοι του Περάματος, της Δραπετσώνας ή του Κολωνού, είδαν με τα ίδια τους τα μάτια, τι παναπεί αριστερή συνδικαλιστοβουλιμία και με τι μεθοδεύσεις οι εργατοπατέρες παγίδευσαν τους αγώνες των εργαζομένων, για να ζουν αυτοί καλά και τα αφεντικά τους καλύτερα.
Δεν χρειάζεται να πάει κανείς μακριά για να καταλάβει πως οι πάσης φύσεως κωμωδιογράφοι του αριστερού συνδικαλισμού, σαν τον κ. Τσουκαλά, πούλησαν τα κορόιδα, για να εξασφαλίσουν παχυλές αμοιβές και ακόμα παχυλότερα εφάπαξ ή συντάξεις.
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι κανένα κίνημα των σαλονιών, για να ακούει τα κατορθώματα της αριστεράς νομενκλαντούρας και να απορεί: "καλέ γίνονται αυτά στον κόσμο?"Οι χρυσαυγίτες είναι άνθρωποι των λαϊκών στρωμάτων, που τρωνε κάθε μέρα στη μάπα, την πονηριά του αλβανού, τη βία του μαροκινού, το μαχαίρι του αφγανού, την κοροϊδία του αριστερού και τη βουλιμία του αφεντικού.Δεν μαθαίνουν το τι γίνεται στον κόσμο από τις ειδήσεις των οχτώ.Το μαθαίνουν στο πετσί τους.Και δεν χρειάζονται κανένα παπαγαλάκι για να τους πλύνει τον εγκέφαλο, με τα απορρυπαντικά της υπερκαταναλωτικής προπαγάνδας.
Κι εδώ ακριβώς είναι που κολλάνε τα σχέδια της Νέας Τάξης [κι από τα δεξιά και απο τα αριστερά] ώστε να εξαφανίσουν από προσώπου γης τον Μαίανδρο και την Ελληνική σημαία.
Γιατί δεν έχουν απέναντι τους πολιτικάντες και μιζαδόρους, αλλά τη λαϊκή βούληση, ενός κομματιού της Ελλάδας, που αρνείται να πεθάνει.
Και που δυστυχώς για τους μηχανικούς της Νέας πολυπολιτισμικής Τάξης, δεν αγοράζεται, ούτε πωλείται...

Φαίνεται ότι το θαύμα της Χρυσής Αυγής, είναι θαυμαστό μοναχά στην απλότητα του...     

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου