Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Και δαρμένοι και κλασμένοι [με το αντιρατσιστικό]

1. Με λένε Λευτέρη και δεν είμαι καθόλου καλά…

Να με συμπαθάτε αδέρφια αλλά εμείς τώρα με τον αντιρατσιστικό, είμαστε και δαρμένοι και κλασμένοι.
Διότι, εδώ ισχύει το σοφόν: «απάνω που μας χρώσταγαν, μας πήραν και το βόδι…»
Δεν φτάνει που μας τους κουβάλησαν στη χώρα μας με το έτσι θέλω, δεν τους αρκεί που τους χρησιμοποίησαν ως...
εφεδρικό στρατό για να ρίξουν τα μεροκάματα, δεν τους είναι αρκετό που τους επέτρεψαν να εποικίσουν τα κέντρα των πόλεων μας, δεν τους ικανοποιεί που σήμερα ζητάνε τεμένη και σαρίες, αλλά θέλουν να μας τους κάμουν κι αφεντικά στην ίδια μας τη χώρα.Σαν να λέμε δηλαδή: «δώσε θάρρος στον χωριάτη, να σ’ ανέβει στο κρεβάτι»
Μάλιστα!
Κι αποπάνου, θέλουν να μας βουλώσουν τα στόματα.
Να μην μπορούμε δηλαδή να πούμε ελεύθερα, ούτε τον καημό μας.
Γιατί λέει, έτσι και σου ξεφύγει κακή κουβέντα για «λαθρομετανάστη» [όπως τους λέγαμε πριν από το αντιρατσιστικό] θα λογιστεί ότι «κάμεις κήρυγμα μίσους!»
Ποιο μίσος, ρε?

Εδώ έχωμε καταντήσει να λιγοστεύουμε οι Έλληνες κάθε ημέρα. Κι όπως πάει το πράγμα, σε μερικά χρόνια, όσοι θα είμαστε εμείς, θα είναι και οι αλβανοκογκολέζοι. Κι άντε συμμάζεψε τους, μετά…
Μίσος είναι αυτό?
Απλή λογική είναι.
Απλές και σταράτες κουβέντες ενός έθνους που αρνείται να πεθάνει.
Ποιο μίσος?
Μίσος έχουν αυτοί για εμάς, που έρχονται και κατουράνε στα σκαλοπάτια μας.
Άκου μίσος!

Κι ύστερα, είναι κήρυγμα μίσους να πεις τον λαθροθήρα, λαθροθήρα?
Είναι κήρυγμα μίσους να αποκαλέσεις αυτόν που σου διαβάζει λάθρα την εφημερίδα, λαθραναγνώστη?
Είναι κήρυγμα μίσους να γυρίσεις και να πεις σ αυτόν που παίρνει μάτι τις γάμπες της γκόμενας σου: «σιγά ρελαθρομπανιστήρα!»
Κι άμα αυτά δεν είναι κηρύγματα μίσους, γιατί είναι κήρυγμα μίσους να πεις τον λαθρομετανάστη, λαθρομετανάστη και τον λαθρέποικο, λαθρέποικο?
Δεν κατάλαβα?
Τους ζήτησε κανείς να έρθουν και να μας κατσικωθούν με το έτσι θέλω στις πλατείες μας και στις γειτονιές μας και να συμπεριφέρονται σαν αγάδες στο σαράϊ?
Λαθραίοι ήσαντε και λαθραίους πρέπει να τους λέμε!
Τα νοήματα των λέξεων δεν έχουν ούτε μίσος ούτε αγάπη, παρά μόνον ψέμα κι αλήθεια…
Εξόν και αν ο αντιρατσιστικός τους, τιμωρεί τις λέξεις.Αλλά, άμα τιμωρείς τις λέξεις, τότε τιμωρείς τις ιδέες. Κι άμα τιμωρείς τις; ιδέες, σε λένε απλά τύραννο και τύραννος είσαι. 
Γι αυτό σας λέω αδέρφια… Με λένε Λευτέρη και δεν είμαι καθόλου καλά. Γιατί αυτοί, όπως το πάνε, θα με βάνουν να αλλάξω και όνομα.
Για να μην τους θυμίζω την ελευθερία που μας στέρησαν…
Ναι-ναι!
Γιατί όποιος στερεί την ελευθερία στον άλλον, στερεί πρώτα απ όλα ένα κομμάτι από τη δική του ελευθερία.
Πρώτα υποδουλώνεται ο αφέντης και μετά ο δούλος… 
Θα με θυμηθείτε στο επόμενο αντιρατσιστικό, που θα συνταχθεί από αλβανοκογκολέζους, για να προστατεύσει το υπό εξαφάνιση είδος των ελληνοφώνων…
2. Τα 38 ντολμαδάκια

Με λένε λοιπόν Λευτέρη και δεν είμαι καθόλου καλά! Και τώρα που θα περάσουνε και τον αντιρατσιστικό, θα είμαι ακόμα χειρότερα.
Κι όχι τίποτε άλλο, θα τον περάσουνε λέει με τις ευλογίες των παπάδων.
Εντάξει! Δεν μου κάμει καμία εντύπωση.
Αυτοί ρε, πηδιούνται με μελαμψούς επιβήτορες στα στέκια της αγίας Φωτεινής και της Αγίας Άννης. Ούτε τις αγίες δεν σέβονται, θα σεβαστούν την ορθοδοξία?

Αλλά ακόμα πιο πολύ για μούτζες, είναι τα 38 ντολμαδάκια της Νέας Δημοκρατίας, που τσίνισαν τάχα μου για το αντιρατσιστικό.
Και τι τους πείραξε?
Ότι δεν αναγνωρίζεται λέει η γενοκτονία των Ποντίων!
Ενώ το γεγονός ότι ενοχοποιούνται οι Έλληνες έναντι των αλλοδαπών δεν τους πείραξε.
Κι ότι δίνεται το δικαίωμα στον πάσα ένα «λαθροεισβολέα» [όπως τους λέγαμε πριν από το αντιρατσιστικό] ούτε κι αυτό τους πείραξε.
Κι ότι περιμένουν μιλιούνια στις ακτές της Τουρκίας για να μπουκάρουν στη χώρα, ούτε κι αυτό τους ενόχλησε.
Τους πείραξε μοναχά ότι δεν αναγνωρίζεται η γενοκτονία των Ποντίων…
Επειδή προφανώς υπάρχουν πολλοί Πόντιοι ανάμεσα στους ψηφοφόρους τους.
Λες και ήταν δύσκολο στον κάθε αθανασίου να τους κάμει το χατήρι.
Τόσο καραγκιόζηδες!
Διότι αδέρφια μου το όλο κόλπο στο αντιρατσιστικό δεν είναι ούτε οι Πόντιοι, ούτε οι Αρμένηδες. Σιγά τώρα που νοιάζονται οι σφαγείς των λαών, αν θα αναγνωριστεί μια γενοκτονία παραπάνω.
Η ουσία είναι η αντικατάσταση των ευρωπαϊκών λαών.
Όλοι μας, άγγλοι, γάλλοι, πορτογάλλοι, είμαστε στο πρόγραμμα να αντικατασταθούμε από απρόσωπες και πειθήνιες αφροασιατικές μάζες.Για να έχουν τα αφεντικά της οικουμένης φτηνούς εργάτες για τα εργοστάσια τους και φτηνές πουτάνες για τα μπουρδέλα τους.
Γι αυτό σας λέγω αδέρφια. Δεν έχωμε γλιτωμό. Θα μας φάνε οι ρεπούσηδες και οι τσιπρουλιές.
Όλο το καθεστώς – μα όλο, από καρατζαφέρη ίσαμε κωνσταντίνου, έχουν συνυπογράψει την ευθανασία της Ελλάδας και την αντικατάσταση τουθ λαού των Ελ΄΄ηνων.
Δεν τους βλέπετε?
Πρώτη έγνοια και πρώτο μέλημα τους, είναι το πώς θα βολέψουνε τους αλβανοκογκολέζους. Κι όλα τα κανάλια τους, από το ξημέρωμα ίσαμε τα μεσάνυχτα, κάμουν προπαγάνδα, κρυφή ή φανερή, για να τους αποδεχτεί ο Έλληνας.
Λες κι εμείς οι Έλληνες έχουμε τίποτα προηγούμενα εναντίον τους!
Ο Έλληνας αδέρφια μου ξεσηκώνεται [αν ξεσηκώνεται] όχι επειδή μισεί τους άλλους λαούς αλλά επειδή απλά και μόνο θέλει να προστατεύσει τον κόσμο του.Το σπίτι του, τα μνημεία του, τις παραδόσεις του, τον τρόπο ζωής του, τον πολιτισμό του και την αξιοπρέπεια του.Όπως ο Οδυσσέας, που όταν γύρισε στο σπίτι του και βρήκε τους μνηστήρες να του τρώνε το βιος του, τους καθάρισε μέχρι τον τελευταίον.Όχι επειδή τους μισούσε [σιγά μην είχε τίποτα να ζηλέψει ο ήρωας της Τροίας από κάποιον αντίνοο]Τους σκότωσε, επειδή και μόνον ήθελε να προστατεύσει τον κόσμο του.Κι αυτή την πράξη δικαιοσύνης, τα λυγκόρνια του αντιρατσιστικού τη βαφτίζουνε «κήρυγμα μίσους!»Εμ’ βέβαια, πως αλλιώς να αντιπαλέψουνε τις ιδέες, παρά με διπλή γλώσσα και ενοχοποίηση των ίδιων των εννοιών.Τις ιδέες τις αντιπαλεύεις με ιδέες. Αν όμως έχεις στερέψει από ιδέες, δεν σου μένει τίπτε άλλο παρά οι αντιρατσιστικοί και οι φυλακές.
3. Δηλώσεις μετανοίας

Από εμάς τους Έλληνες λοιπόν, όσοι απομείνουμε, μας περιμένουνε οι φυλακές κι οι εξορίες…
Πάλι δηλώσεις μετανοίας μας βλέπω να υπογράφουμε.

Παραδείγματος χάριν…
  • Αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας τον ρατσισμό και τας παραφυάδας αυτού…
  • Ομνύω εις το όνομα της αγίας και ομοουσίου τριάδος, των ευρω-αμερικανο-σιωνιστικών αφεντικών ότι, όπου βλέπω μουσουλμάνο θα σκύβω το κεφάλι και θα του κάμω δρόμο να περάσει.
Όπως έκαμαν οι ραγιάδες στον καιρό της τουρκοκρατίας!
  • Υπόσχομαι ότι ποτέ πια δεν θα ξανακούσω Ζαμπέτα και δη το παράνομον [πλέον] «Ο σκύλος ο αράπης, ο ταμ-ταμ-ταμ…»
Όπως δεν άκουαν Θεοδωράκη στον καιρό των συνταγματαρχών.
  • Ορκίζομαι και διαβεβαιώνω την αγίαν εξουσίαν ότι από τούδε και στο εξής, δεν θα βγάνω άχνα έτσι και δω αλβανοκογκολέζο να μου κατουράει την εξώπορτα και προπαντός δεν θα πω ούτε «αχ!» έτσι και μπουκάρουν στο σπίτι μου καλασνικοφόροι αλβανοί κι αρχίσουν να πηδάνε με τη σειρά τις κόρες μου, τη γυναίκα μου, τη μάνα μου και τη γιαγιά μου.
Αντιθετως θα τους δώκω και τη διεύθυνση της αδερφής μου…
  • Τέλος, ομνύω εις το όνομα της ανεξαρτήτου ελληνικής δικαιοσύνης, που αφήνει ελεύθερους τους μεγαλοαπατεώνες ώστε να οργανώνουν χλιδάτα πάρτυ στη Μύκονο, ότι από σήμερα κιόλας, θα είμαι όπως με θέλει το καθεστώς.
Έναν ευνουχισμένο αρσενικό, που κουνιέται όταν δεν φυσάει, που καταναλώνει μοναχά υγιεινές τροφές, που συναινεί να τον αντικαταστήσουν με κάποιον «παράτυπο» μετανάστη, που του γουστάρει η αισθητική του αλβαναριού, που δεν του καίγεται καρφί επειδή οι αφγανοί καταλαμβάνουν τη μία πλατεία μετά την άλλη, που συμμετέχει σε παρελάσεις τριχωτών νταμ ντε κομπανί, που παρακολουθεί ανελλιπώς πρετεντέρη, που αναστενάζει όταν του πηδάνε τη γυναίκα, μαζί με όλο του το σόι και που τέλος πάντων, είναι ένας καλός, αντιρατσιστής, βολικός και υπάκουος ευρωπαίος…

Αυτά ορκίζομαι και υπογράφω δήλωσιν μετανοίας, ώστε να χρησιμοποιηθεί εις το μέλλον για την σύνταξιν του πιστοποιητικού μου κοινωνικών φρονημάτων [όχι τίποτε άλλο αλλά έχω και ένα παιδί, που μπορεί αύριο να ζητήσει διορισμό στο δημόσιο…] 
Α, και κάτι ακόμα…Όταν θα έρθει η ώρα [πολύ σύντομα] να βρείτε μπροστά σας τον Πακιστανό δικαστή ή τον Αλβανό μπάτσο, μπορεί και να θυμηθείτε πόσο βαρύ ήταν το έγκλημα σας, να συναινέσετε σ’ αυτόν τον πολυπολιτισμικό κόσμο που μας ετοιμάζουν…
panusis

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου