Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ο μεγάλος μας ύπνος! (άρθρο-φωτιά)

Η φωτογραφία είναι από τον πρόσφατο αγώνα Σερβίας - Αλβανίας, που έγινε στην έδρα της Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Αλβανοί φονταμενταλιστές επιτέθηκαν στους Σέρβους παίκτες, αφού πρώτα ξεφτίλισαν την τιμή της Σερβίας, περιφέροντας στο γήπεδο τον χάρτη της Μεγάλης Αλβανίας!

Οι πειναλέοι του Χότζα, οι αρρωστημένοι σφαγείς με τα καλάσνικοφ, τα αποβράσματα των αλβανικών πυραμίδων, οι χαϊδεμένοι του εγχώριου πουταναριού, έφτασαν πλέον να γίνουνε οι "γαμάω και δέρνω" των βαλκανίων.

Χάρη στον Μεγάλο μας ύπνο [ή τη μεγάλη μας προδοσία... βλ. κι' εδώ

1. Η Ελλάδα κομματιασμένη...


Στον χάρτη που σας δίδω εδώ από κάτου φαίνεται η κομματιασμένη Ελλάδα, βάσει των διεκδικήσεων που έχουν αρχίσει να προβάλουν οι τούρκοι, οι σλάβοι, οι βούλγαροι και το ξαναμένο αλβαναριό...
Σκυλιά και προδότες χαράσσουν πλέον τη μοίρα μας κι εμείς συνεχίζουμε τον μεγάλο μας ύπνο...

Όπως μπορείτε να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια [αν τα έχετε ανοιχτά] το αλβαναριό οραματίζεται μια "Μεγάλη Αλβανία"που θα κατέχει όλη την Ήπειρο και ένα κομμάτι της Μακεδονίας, ενώ οι σλάβοι των Σκοπίων και της Σόφιας, ορέγονται να διαμοιραστούν το υπόλοιπο της μακεδονικής γης.
Η Θράκη φυσικά προορίζεται για τους Τούρκους...
Οι ελληνόφωνοι υποταχτικοί της πολυπολιτισμικής γρεκίας, δεν φαίνεται να ξυπνάνε ούτε με τόσο βαριές καμπάνες, που ηχούν φρικαλέα πάνω από τα χαλάσματα της ιστορίας τους.Συνεχίζουν τον Μεγάλο τους ύπνο, ενόσω γύρω τους άλλοι τους γράφουν το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους.
Κι αυτοί οι αποκοιμισμένοι των τούρκικων σήριαλ, εφησυχάζουν τις συνειδήσεις τους, βαπτίζοντας τις καμπάνες που τους προειδοποιούν, ως τάχα μου θεωρίες συνωμοσίας!
Αλλά δεν περνάει καν από το χειραγωγημένο μυαλό τους, γιατί οι θεωρίες συνωμοσίας να έχουν πάντα στόχο την Ελλάδα?
Είδε κανείς ποτέ έναν τέτοιο χάρτη με μια διαμελισμένη Βουλγαρία?
Κυκλοφόρησε ποτέ η ότι θα κομματιαστεί η Τουρκία?
Κυκλοφόρησαν οι Έλληνες εθνικιστές χάρτες με ενσωματωμένα κομμάτια της πρώην Γιουγκοσλαβίας ή της παλιάς μολδοβλαχίας ή της ανατολίας?
Γιατί λοιπόν τα ανδρείκελα των ευρωαμερικανοσιωνιστών, έχουνε πάρει γραμμή και προαναγγέλουν τον διαμελισμό της Ελλάδας?

Γιατί απλούστατα όλο το διεθνές σκυλολόι γνωρίζει αυτό που δεν είναι διόλου θεωρία συνωμοσίας, πως η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στα χέρια δωσίλογων και τουρκεμένων και χυμάει να κόψει κομμάτι της... 

2. Δώσε συ δουλειά στον Αλβανό...

Λοιπόν, το αλβαναριό φαίνεται πλέον να έχει ξεφύγει!
Στον αγώνα Σερβίας - Αλβανίας "σήκωσαν" τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι με δεμένη πάνω του τη σημαία της Μεγάλης Αλβανίας. Αυτήν δηλαδή που βλέπετε στη φωτό από πάνου κι εξόν από την Ήπειρο κι ένα κομμάτι της Μακεδονίας, περιέχει και το κοσσυφοπέδιο!
Οι Σέρβοι, που δεν κυβερνιώνται από προδότες σαν και τους δικούς μας, ξεσηκώθηκαν και στο γήπεδο έγινε χαμός.
Σαν να μην έφτανε αυτό, οργανωμένες ομάδες Αλβανών εθνικιστών άρχισαν τις εφόδους και τις απειλές εναντίον Ελλήνων, σε χωριά της Βορείου Ηπείρου, στέλνοντας ταυτόχρονα και μιαν ειδοποίηση στους αποκοιμισμένους ελληνόφωνους της ινδογρεκίας, για το τι μέλλει γενέσθαι, όταν η αλβανική μπότα θα πατήσει στα χώματα της παλαιάς Ελλάδας...
Κι αν είχαμε να κάνουμε μοναχά με τον αλβανικό εθνικισμό, κανένας μας δεν θα ανησυχούσε.Μια ρωμαλέα Ελλάδα, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από ορδές κατσαπλιάδων, που έτσι και γνώριζαν ότι εδώ πέρα υπάρχουν Έλληνες, δεν θα τολμούσαν να πειράξουν ούτε τρίχα της κεφαλής των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου [ή της Νοτίου Αλβανίας, αν θέλετε...]
Το θλιβερό είναι ότι μέσα στον Μεγάλο μας ύπνο, εμείς οι ίδιοι αναζωπυρώσαμε και συντηρούμε τον μεγαλοϊδεατισμό του αλβαναριού. 
Εμείς οι ίδιοι καλοδεχτήκαμε στη χώρα μας τους πειναλέους του Χότζα, εμείς οι ίδιοι ανοίξαμε τα σύνορα μας στα αποβράσματα του σκανδάλου των αλβανικών πυραμίδων, εμείς οι ίδιοι χάνουμε εκατομμύρια ευρώ κάθε ημέρα που διαφεύγουν στις αλβανικές τράπεζες και προπαντός εμείς οι ίδιοι δώσαμε αφορμή στο αλβαναριό να μιλάει ανοιχτά για τους Έλληνες, πως είμαστε λαός δειλών, πούστηδων και κερατάδων!
Στη γειτονιά μου, που αποκαλείται πλέον μικρά Τίρανα, οι αλβανοί λέγουν μεταξύ τους,πως στην Ελλάδα έρχεσαι για να βρείς: "ευρώ,ψωμί και μουνί"
Πουτάνες της Ευρώπης μας θεωρούν και όχι άδικα.
Γιατί εσύ ο ίδιος που δίνεις δουλειά στον Αλβανό, για να σου χτίσει τη μάντρα, για να σου μερεμετίσει το σπίτι, για να σου βάψει τα κάγκελα, εσύ ο ίδιος είσαι που βάνεις την υπογραφή σου για να κομματιαστεί η Ελλάδα.
Και να'τανε μοναχά το αλβαναριό?
Εδώ ανοίγουμε πόρτες και πόδια για να μπει στη χώρα μας η πέμπτη φάλαγγα του Ισλάμ.
Εδώ, έχουμε φτάσει μετά από 300 χρόνια τουρκοκρατίας, να ανοίγουμε πάλι την κερκόπορτα στον τούρκο, μπάζοντας τον μέσα στις οθόνες του σπιτιού μας!

Αν και όταν θα ξυπνήσουμε ποτέ από τον Μεγάλο μας ύπνο, θα παριστάνουμε τους έκπληκτους για τα τείχη που χτίσανε γύρω μας και για τις σημαίες μας, που θα τις βλέπουμε ποδοπατημένες στο χώμα, μαζί με την ελευθερία μας.
Αλλά τότε θα είναι πολύ αργά... . 

3.Ακόμα και τον τούρκο, ρε Έλληνες?

Στην ανατριχιαστική φωτό, που σας δίδω εδώ από κάτου, βλέπετε τι είδους μεταχείριση επιφυλάσσουν οι Τούρκοι στους Κούρδους υποτελείς τους...

Η Τουρκία ως γνωστόν, αφού συνέβαλε τα μέγιστα στον εξοπλισμό και στην ισχυροποίηση του Δ΄χαλιφάτου [ΙΣΙΣ] στρέφεται τώρα ανοιχτά εναντίον των Κούρδων αμάχων, βομβαρδίζοντας τα χωριά τους!Η ίδια μοίρα περιμένει και όλους τους αποχαυνωμένους γκιαούρηδες, που στρώνονταιμπροπστά στον καναπέ τους για να παρακολουθήσουν τούρκικα σήριαλ.Μετά από 300 χρόνια βασανιστηρίων, παιδομαζώματος, παλουκωμάτων ανασκολοπισμών, σταυρώσεων και μυρίων βασάνων, η πολυπολιτισμική γενιά του συριζα και του ανταρσυα, ανοίγει πόδια και χέρια για να υποδεχτεί τον Τούρκο, μέσα στα ίδια της τα σπίτια!
Τη γνωστή καραμέλα περί αδελφωσύνης των λαών" που¨πιπιλάνε οι μετανοστολάγνοι και οι φανατικές του Οθωμανικού δικαίου [και των δύο φύλων] ας πάνε να την πουν στα σύνορα Τουρκίας Συρίας και στους τρελαμένους του χαλιφάτου, που κόβουν ανθρώπινα κεφάλια, με τη ευκολία που θα τσάκιζαν ένα δεμάτι πράσα... , 
Η φαντασίωση τους για έναν όμορφο, αγγελικό κόσμο όπου όλοι οι λαοί θα ζουν αδερφωμένοι θα γίνει ο εφιάλτης της δικής μας πραγματικότητας, μετά από κάμποσα χρόνια...

4. Ο Μεγάλος μας ύπνος

Δεν ξέρω τίποτα πιο εμετικό, στα παγκόσμια χρονικά της προπαγάνδας, από τη σαπουνόπερα "ταμάμ" του Αντέννα.
Οι μεγιστάνες των ΜΜΕ που τρώνε και πίνουν από το αίμα του εξαθλιωμένου πόπολου, βάλθηκαν να του κατασκευάσουν μια γοητευτική imago του καλού "γείτονα' μας Τούρκου, προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για την αδράνεια των ελληνόφωνων μαζών, όταν ένα κομμάτι της Ελλάδας θα παραχωρηθεί στους πρώην κατακτητές μας.

Μελετημένη στις λεπτομέρειες της η σαπουνόπερα, ώστε να περνάει το μήνυμα: Τούρκος-Έλληνας αδερφός" αλλά και να συμφιλιώνει τις ελληνόφωνες κυρίες, με την φρίκη της μαντίλας, προπορεύεται από την ημισέληνο και τον μουεζίνη, που πλέον έχουν πατήσει πόδι για άλλη μια φορά το πόδι τους στα εδάφη μας.
Χάρη στον Μεγάλο μας ύπνο, οι εντολοδόχοι της διεθνούς γραβατοπειρατείας επιχειρούν την εκ νέου κατάκτηση της Ελλάδας, έχοντας αυτή τη φορά στο βαρύ πυροβολικό τους, αντί για ουγγαρέζικες μπομπάρδες, τους μηχανικούς ελέγχου του Νου, που διαλύουν τις μνήμες των Ελλήνων και φτάνουν να μεταλλάξουν την πραγματική εικόνα ενός από τους πιο βάρβαρους κατακτητές, στην ειδυλλιακή φαντασίωση του "αγαθού τούρκου" της διπλανής πόρτας.

Κι ας είναι νωπές οι μνήμες από τον διωγμό των Ελλήνων της δεκαετίας του 50
Κι ας είναι ακόμα ζεστό το αίμα των σφαγιασμένων της Σμύρνης, του Πόντου και της Αρμενίας.
Βυθισμένοι στον Μεγάλο μας ύπνο, δεν είμαστε καν ικανοί να δούμε σε εφιάλτη, τον Τούρκο κατακτητή να μας αλυσσοδένει ακόμα μια φορά.
Αντιθέτως απολαμβάνουμε τη γλυκιά ονείρωξη του "τούρκου αδερφού', που μας δίνει μια [τηλεοπτική] διέξοδο στα προσωπικά, οικογενειακά και σεξουαλικά μας αδιέξοδα...
Το τι θα συμβεί όμως όταν ξυπνήσουμε, δεν θα μας το πουν οι μισθοφόροι της προπαγάνδας. Μας το λέγουν τώρα οι σφαγιασμένοι χριστιανοί της Συρίας κι οι εσταυρωμένοι των Κούρδων μαχητών, που όμως έχουν το θάρρος και την πίστη. να μάχονται για την ελευθερία τους...

panusis

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου