Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Αίσχος! Κομμουνιστικό δηλητήριο σε μαθητική παρέλαση από τον συριζαίο Δήμαρχο Χαλανδρίου! (βίντεο)

Μετά τις προσβολές στην μνήμη των Ιερών Νεκρών του 40' από τους κυβερνώντες Σαμαρά, Βενιζέλο, οι οποίοι επεχείρησαν να μετατρέψουν μία Εθνική Επέτειο σε πρόσκληση εθνοπροδοσία, ήτοι πρόσκληση σε στήριξη της προδοτικής συγκυβέρνησης, ήρθε και η κομμουνιστική πρόκληση - προσβολή.


Ο γνωστός συριζαίος Δήμαρχος Χαλανδρίου, Ρούσσος, προσπάθησε να χύσει το κομμουνιστικό δηλητήριο στην Ελληνική Νεολαία. Έτσι αντί για τα εμβατήρια του Ελληνικού Στρατού, επέλεξε να βάλει ως μουσική, το σοβιετικού ρυθμού, εμβατήριο της «Σουλτάνας» Βελουχιώτη και των υπόλοιπων σφαγέων του Ελληνισμού.

Έτσι προσπάθησε να υποβάλλει την Ελληνική Νεολαία στα «ιδανικά» της εθνοπροδοσίας, της γονυκλισίας στον ξένο παράγοντα και της απανθρωπιάς, που πρεσβεύει ο ύμνος του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ, που προκάλεσε πολλαπλάσιες πληγές στην Ελληνική Κοινωνία από ότι η κανονική κατοχή, κατά τον Συμμοριτοπόλεμο.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά η επίκληση του συγκεκριμένου ύμνου είναι και ανιστόρητη, πέραν των άλλων, αφού οι κομμουνιστές εκείνη την εποχή όχι μόνο δεν πολέμησαν ενάντια στους επίδοξους κατακτητές της Πατρίδας μας, αλλά υπονόμευσαν και την προσπάθεια των υπολοίπων Ελλήνων.

Θυμίζουμε την σχετική επιστολή Ζαχαριάδη: 
«Ενάντια στη θέληση του λαού ο Μεταξάς έκανε και κάνει τον πόλεμο ενάντια στην Ιταλία σα μια επιχείρηση αντιλαϊκή-πλουτοκρατική-καταχτητική-φασιστική-ιμπεριαλιστική. Ο λαός είναι αποφασιστικά ενάντια σ' ένα τέτοιο πόλεμο. ...Έξω απ' αυτά, η Ελλάδα δεν έχει καμμία θέση στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο ανάμεσα στην Αγγλία και Ιταλία-Γερμανία» 
(πηγή: «Ν. Ζαχαριάδη-Συλλογή Έργων», έκδοση Κ.Ε. του ΚΚΕ).

Οι σφαγείς του Ελληνισμού θα έπρεπε να κρύβονται στο άκουσμα των εμβατηρίων της 28ης Οκτωβρίου και όχι να τους δίνεται η επιλογή να την προσβάλλουν βάζοντας τα σοβιετικού ρυθμού εμβατήριά τους. 
Θα διενεργηθεί άραγε ΕΔΕ για αυτή την καταφανέστατη προσβολή της Εθνικής Μνήμης;

5 comments:

  1. Απορώ με τους συγκεκριμένους δασκάλους των παιδιών - μαθητών.

    Κανείς τους δεν γνώριζε ότι αντί για τα εμβατήρια του Ελληνικού Στρατού, η μουσική που ακουγόταν ήταν σοβιετικού ρυθμού και δη το εμβατήριο της "Σουλτάνας" Βελουχιώτη;

    Κανείς τους δεν είχε τ' αρχίδια να πάρει τους μαθητές του απ' την παρέλαση και να φύγει;

    Έλεος...
    Όχι άλλος ανθελληνισμός!!!

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ. ΘΑ ΡΗΜΑΞΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΛΕΓΑΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Π.Χ. ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΩ ΘΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ ΤΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ [ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ] ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Πάρε ακόμα λίγη θολοκουλτούρα από προοδευτικά αποβράσματα.

    https://www.youtube.com/watch?v=QB_zgEjkM7E#t=81

    Ένας ΕΛΛΗΝΑΣ εισαγγελέας δεν υπάρχει ρε γμτ μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είπαμε να είσαστε εργαλεία του συστήματος όπως στην κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου.
    Αλλά εσείς ακόμη και το 2014 νομίζετε πως ο Λαός κοιμάται ακόμη.
    Έμμεσα και πονηρά στηρίζετε ακριβώς αυτό που δήθεν πολεμάτε ,δηλαδή τον τσίπρα και τον οπορτουνισμό .
    Κρίνετε τον Σύριζα ως Αριστερό,έναν αριστερό που τον δέχθηκε ακόμη και ο πάπας!!!!!
    Ο ρόλος σας είναι Φασιστικός,Ναζιστικός και εξυπηρετεί ακριβώς αυτό που εξυπηρετεί και ο δήμαρχος χαλανδρίου,ο οποίος δέν έγινε δήμαρχος με ψήφους Κομμουνιστών αλλά οπορτουνιστών του Ανταρσύα.
    Ποτέ δέν θα καταλάβετε πως το προσωπικό σας συμφέρων μπορεί να εξυπηρετηθεί άριστα και μέσο του συλλογικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...Ανατρίχιασα ρε φίλε 5 Νοεμβρίου 2014 - 1:28 π.μ. Κυρίως με τα "θρησκευτικά" αντανακλαστικά του ηγέτη σου mr. Tsipras. Ο άνθρωπος έχει δηλώσει πως είναι άθεος και από τη μιά μόλυνε με την παρουσία του Άγιο Όρος και από την άλλη βρέθηκε στο κονκλάβιο της παγκόσμιας παιδεραστείας.
    Α, και κάτι άλλο...
    Το ότι βλέπεις το (υβριστικό) προς ημάς σχόλιό σου -φάτσα κάρτα- δείχνει και το πόσο "φασίστες είμαστε...
    Στις μάνδρες οικοδομών πωλείται και ...τσίπα!
    Καλή σου μέρα "προοδευτικέ" μου σταλινιστή.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή