Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Οι αντιρατσιστές και οι λαθρομετανάστες ως "ταξικά αδέρφια"

Ένα σκηνικό, το οποίο διαδραματίστηκε πριν από λίγες εβδομάδες, αν και πέρασε «στα ψιλά» του καθεστωτικού τύπου, είναι ενδεικτικό της εξάπλωσης της «πολιτικής ορθότητας» που έχει επιβληθεί στην κοινωνία, με μια συνεχή προσπάθεια επιχείρησης τρομοκράτησης και πειθαναγκασμού του Ελληνικού Λαού. Μια άποψη του ανεξάρτητου βουλευτή Βασίλη Καπερνάρου σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές ήταν αρκετή, προκειμένου να ενεργοποιήσει τα εξαρτημένα αντανακλαστικά τόσο των παρευρισκομένων βουλευτών του «συνταγματικού τόξου», όσο και των διαφόρων συνοδοιπόρων δημοσιογράφων. 
Να τι ακριβώς είπε ο Καπερνάρος: 
“Να απαντήσω, για τα «αδέλφια» μας, τους λαθραίους μετανάστες. Δεν μπορείς να βάλεις στις αγροτικές φυλακές τον Αλγερινό, ο οποίος στατιστικά, αν ρωτήσετε σε όλες τις φυλακές, θα σας πουν ότι είναι ο πιο επικίνδυνος κρατούμενος και στη συνέχεια είναι ο Μαροκινός και μετά ο Γεωργιανός. Οι Αλβανοί μπροστά τους είναι αγγελούδια”.
Κάποια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θεώρησε ως «ρατσιστικό ξέσπασμα» (!) τα όσα υποστήριξε ο Καπερνάρος, ο οποίος κατέληξε λέγοντας τα εξής: «Αν θέλετε, μπορείτε να πάρετε στο σπίτι σας τα αδέλφια σας, τους λαθρομετανάστες». Ιδιαίτερα αυτό το τελευταίο σχόλιο ήταν που «άγγιξε» τις… ευαίσθητες χορδές των τόσο πονόψυχων αντιρατσιστών. Πριν αναφερθούμε πιο ειδικά πάνω σ’ αυτό το σχόλιο, πρέπει να τονίσουμε ότι ο Καπερνάρος είναι «τυχερός» που τα είπε αυτά ως ανεξάρτητος βουλευτής και όχι ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Πέρα από το γεγονός ότι θα ήταν ήδη προ πολλού κατηγορούμενος (το πιθανότερο και έγκλειστος) για «συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης», θα «επιβάρυνε» ακόμη πιο πολύ την θέση του με μια τόσο «εμπρηστική» ομιλία, η οποία ασφαλώς θα προστίθετο στο κατηγορητήριο.

Επανερχόμενοι στο τελευταίο σχόλιο του Καπερνάρου, θεωρούμε ότι εκεί βρίσκεται όλος ο κεντρικός πυρήνας της ενόχλησης, της δυσαρέσκειας και της οργής των πάσης φύσεως αντιρατσιστών. Η προτροπή να πάρουν «τα ταξικά τους αδέρφια», δηλαδή τους λαθρομετανάστες, στο σπίτι τους είναι το αγκάθι που σπάει την φούσκα του κάλπικου αντιρατσισμού των καλοβολεμένων διεθνιστών. Μια προτροπή, η οποία πολιτικά εκφράστηκε για πρώτη φορά από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, και δεν αποτελεί τίποτα άλλο από την αποτύπωση της επιθυμίας εξ ολοκλήρου των Λαϊκών στρωμάτων για απεγκλωβισμό από την υποχρεωτική συγκατοίκηση στις συνοικίες τους με τους λαθρομετανάστες. Κάποιος ανενημέρωτος γύρω από την σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα και κυρίως για την ψυχοσύνθεση των διεθνιστών της απανταχού αριστεράς και των κοσμοπολιτών του φιλελευθερισμού, είναι πολύ πιθανόν να παραξενευόταν από την οργισμένη αντίφαση καλοκάγαθων ανθρωπιστών, στους οποίους δόθηκε η ευχή να ζήσουν αρμονικά και ευτυχισμένα, μαζί με τους πολυαγαπημένους τους λαθρομετανάστες. Ή μήπως, τελικά δεν είναι ευχή αλλά πρόκειται για μια εντελώς δυσάρεστη και τρομακτική προοπτική;

Πριν από λίγο καιρό φρόντισε ο ίδιος ο Τσίπρας να δώσει την δική του ερμηνευτική απάντηση στο ερώτημα αυτό. Ο «αντιρατσιστής» αυτός αποδείχθηκε πολύ υποκριτής τελικά στις δήθεν ανθρωπιστικές του ευαισθησίες. Με μια συμπεριφορά, η οποία θύμιζε την γνωστή ανεκδοτικού περιεχομένου ρήση «δεν είμαι εγώ ρατσιστής, οι άλλοι είναι μαύροι», το κακομαθημένο αυτό πλουσιόπαιδο (και σύντροφος πλέον στο ίδιο μετερίζι της… ταξικής πάλης με την Γιάννα Αγγελοπούλου και τον κανακάρη της), φρόντισε να κάνει μια παραλλαγή της συγκεκριμένης ρήσης, με το να φροντίσει «να ξαποστείλει» από την περιοχή που μένει (και σε ακτίνα εκατοντάδων μέτρων) κάθε λαθρομετανάστη, με την συμπαράσταση -εννοείται- της αστυνομίας.

Για να είμαστε ειλικρινείς, θα ήταν άδικο να επιρρίψουμε τις όποιες ευθύνες και το ανάθεμα για την υποκριτική αυτή στάση αποκλειστικά και μόνο στον Τσίπρα. Όλη «η φάρα του» (για να δανειστούμε και μια έκφραση που χρησιμοποιεί ο Μπουτάρης) θεωρεί ότι οι λαθρομετανάστες έχουν μόνο δικαιώματα και προβλήματα προς επίλυση και γι’ αυτό πρέπει να τοποθετηθούν υπεράνω των Ελλήνων. Να ανοίξουν, επομένως, τα σύνορα και να εισέρχονται σωρηδόν όλοι οι λαθρομετανάστες υπό το πρόσχημα του πρόσφυγα. 
Όλα αυτά, όμως, πρέπει να συμβαίνουν αποκλειστικά και αυστηρά μόνο στις φτωχές Λαϊκές συνοικίες των Ελλήνων το Γένος και όχι φυσικά στα δικά τους πολυτελή σπίτια και στις ανάλογες περιοχές που διαμένουν.
Γι’ αυτό και η τόσο ενοχλητική ρήση «όσοι θέλουν λαθρομετανάστες να τους πάρουν στα σπίτια τους και να τους φροντίζουν με δικά τους έξοδα», με όσες παραλλαγές κι αν ειπωθεί (όπως η πιο πρόσφατη εκδοχή του Καπερνάρου), χτυπάει πολύ άσχημα στην υποκρισία και την ψευτιά που χαρακτηρίζει τους καλοβολεμένους αντιρατσιστές. Στην ουσία μισούν κάθε τι το Ελληνικό και επιζητούν με κάθε τρόπο να βαφτίσουν ως «ρατσισμό» και «ξενοφοβία» οποιαδήποτε αντίθετη άποψη πάνω στο καυτό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Γι’ αυτό, άλλωστε, συναινούν στις απαράδεκτες ηθικά και νομικά πολιτικές διώξεις που εξαπέλυσε η κυβέρνηση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θεωρώντας ότι θα απαλλαγούν από τον μοναδικό Φορέα συσπείρωσης και αντίστασης του Ελληνικού Λαού, ο οποίος θέλει να κάνει πράξη το σύνθημα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου