Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Έξω οι "φασίστες" μέσα οι "φασίστες"

Διαδηλώσεις αλληλέγγυων κατά του ρατσισμού κ.α. διαβάζει κανείς στα ΜΜΕ με απορία.
Η ξενοφοβία περιορίζεται με προπαγανδιστικό αλλά και ετσιθελικό αποκλεισμό μιας ομάδας από μια άλλη ομάδα αναρωτιέται κανείς:
Αναρωτιέται κανείς εάν τα κατατρεγμένα παιδιά μεταναστών και προσφύγων έχουν δικαίωμα στην παιδεία. 
Και βέβαια έχουν όπως και κάθε παιδί σε όλο τον πλανήτη. 
Το να καταδικάζεις όμως ένα σύνολο ανθρώπων, είτε είναι "φασιστοειδή" είτε παραπληροφορημένοι είτε δολίως προκαλούντες με αποκλεισμό, είναι και αυτό "φασισμός".
" Φασισμός" λοιπόν στον "Φασισμό". Έξω οι"φασίστες" μέσα οι"φασίστες".

Μόνο που έτσι μπερδεύονται οι έννοιες και χάνουν το νόημα και οι λέξεις, δείχνοντας τον λειτουργικό αναλφαβητισμό μιας κοινωνίας και την στοχευμένη πόλωση. 
Η Εκάλη και το Κολωνάκι σαν χώροι ενοικίασης και αποθήκευσης ανθρώπινων ψυχών είναι ακριβοί κατ' επέκταση η γκετοποίηση και περιθωριοποίηση περιοχών τύπου Περάματος είναι για την αλληλέγγυα κοινωνία μας αποδεκτή. 

Εάν κάναμε ένα γκάλοπ όπου τα παιδιά που κατοικούν στην Εκάλη πρέπει να παρακολουθούν τα μαθήματα τους στα αλληλέγγυα πλαίσια εναρμονισμού των πολιτών της χώρας, οι πρώτοι που θα αντιδρούσαν θα ήταν οι γονείς της Εκάλης.  
Αλλά βέβαια η στοχευμένη στρέβλωση των ΜΚΟ αποκλείει "φασιστικά" τους "φασίστες".

Οι "φασίστες" της Εκάλης βλέπεις, νομοθετούν γλυκά στοχεύοντας και περιθωριοποιώντας πληθυσμιακές οντότητες αδιαφορώντας για την φέρουσα ικανότητα μιας περιοχής, η μιας ομάδας με κοινωνική συνοχή.
Η στόχευση είναι η διακριτή πόλωση μιας ομάδας απέναντι στην άλλη στο όνομα της ευγονικής που εξυπηρετεί το υπάρχον σύστημα.
Τα παιδιά σαν εργαλείο προπαγάνδας ήταν, είναι, και θα είναι πάντα στην αιχμή χειραγώγησης της κοινής γνώμης και οι Γκεμπελιστές το ξέρουν.
Εκείνο που κάνουν είναι το να δημιουργούν κοινωνικό αυτοματισμό και να στρέφουν την μια ομάδα απέναντι στην άλλη.

Η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός από επιδοτούμενους "αλληλέγγυους" και σπονσοραρισμένους "μη ομοφοβικούς" δεν δίνουν σε κανένα το δικαίωμα να προσβάλει-απομονώνει τον άλλον.
Όλοι έχουν δικαίωμα γνώμης ακόμα και εάν εκφέρονται στρεβλά. 
Τα νομοθετήματα φτωχοποίησης των υποταγμένων της Βουλής δημιουργούν πολίτες με άνισα δικαιώματα, κοινωνική ανισότητα και στοχευμένη δυσλειτουργία του κράτους.
Και εκεί ο λύκος χαίρεται. 
Τα παιδιά της Εκάλης και οι κάτοικοι της να είστε σίγουροι ότι διασκεδάζουν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου