Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Η «εκτακτη» ειδησι...




Και όμως η επιστολη αλληλεγγυης των «φανταρων**» και η «αρνηση των να εκτελεσουν εντολες των ανωτερων τους» δεν είναι «εκτακτη»ειδησις.

Για καποιον που διαβαζει καθημερινα τον φιλειρηνικο και δημοκρατικο Ριζοσπαστη, γνωριζει καλως ότι:


http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=16/12/2008&id=10461&pageNo=10&direction=1

  • Οι ανακοινωσεις των λεγομενων συντονιστικων των μαθητων, ταυτιζονται με τις προαναγγελλομενες ανακοινωσεις του Ριζοσπαστη δηλαδη του ΚΚΕ..
  • Οι ανακοινωσεις των φοιτητικων συλλογων , ότι δηθεν οι γενικες συνελευσεις αποφασισαν καταληψι είναι προαναγγελθεισες δημοσιευσεις του Ριζοασπαστη.. Ενώ γενικες συνελευσεις εχουν να γινουν στο Πολυτεχνειο από την εποχη της Χουντας, όταν τα αμφιθεατρα ησαν γεματα..Τωρα οι σταλινικοι βριζοντας απειλουντες αποτρεπουν κάθε φοιτητη που θα ηθελε να συμμετασχει σε μια δημοκρατικη διαδικασια.
  • Οι ανακοινωσεις Ενεργων Πολιτων, ( που είναι «συμπτωματικως» παντοτε οι αριστεροι, οι υπολοιποι ειμαστε οι δυσκοιλιοι).
  • Οι ανακοινωσεις της επιτροπης για την ειρηνη και την υφεσι, εχουν παντοτε γραφη πρωτα στον Ριζοσπαστη και μετα από την μυωπικη αυτή επιτροπη..
  • Οι ανακοινωσεις του Δασκαλου από τα Τζουμερκα, των Καθηγητων για τα «παιδια» των συλλογων γονεων και κηδεμονων Αθηνας , όλα αυτά ειναι Διοικητικα συμβουλια χωρις ενεργα μελη που αντι αυτων συνεδριαζουν τα συντονιστικα του Ριζοσπαστη/κκε..
  • Οι ανακοινωσεις του σωματειου των ναυτεργατων, των Στεφενσον όλα ένα θεατρο .

Μια υποκρισια…

Που κανεις δεν θελει να αποκαλυψη. Στην Ελλαδα το τελευταιο κομμουνιστικο παραμορφωμα της Ευρωπης..

Αν υπαρχει μια «ευγενης» αμιλλα με τα καλοπαιδα του κου Ααλαβανου αυτό οφειλεται στον αιωνιο φοβο του κκε να χαση την πρωτοκαθεδρια στη διαλυσι της Ελλαδος και του Δημοκρατικου καθεστωτος.Έτσι ο μονος αντιπαλος του ΚΚΕ είναι ο καχεκτικος κος Ααλαβανος και το αντιστροφον.Ολοι οι αλλοι είναι ειτε φιμωμενοι ( η πλειοψηφια) και ανυπαρκτοι αφου δεν υπαρχει οργανωσις δεν υπαρχει εκπροσωπησι στον τυπο και στα μεσα, που φιλοξενουν , ως ομογαλακτοι μονο της ανακοινωσεις των «παιδιων»του ΚΚΕ και του κου Καλαβανου, αν δε τις υιοθετουν πληρως..Ειτε χρησιμοι ηλιθιοι..

Συνεπως ποια ειαι η εκτακτη ειδησι?

Ότι το ΚΚΕ εχει αλωσει το συνδικαλιστικο κινημα, ότι το κκε εχει αλωσει τα Μεσα Ενημερωσεως, ότι το ΚΚΕ εχει αλωσει την Παιδεια, ότι το ΚΚε εχει ένα αντιπαλο το διδυμο εαυτο του τον Συριζα?

Ενώ σε πανελλαδικες Εκλογες καθολικης ψηφοφοριας παραμενει ένα ασημαντο ποσοστο..????

Ειδησι θα ηταν ακριβως το αντιθετο..

ΙΑΣΩΝ


**( Οι κομμουνιστες δεν χρησιμοποιουν την λεξι στρατιωτης , εχουν επιλεξει την λεξι «φανταροι» που είναι υποτιμητικη της εννοιας του στρατου, ιδε λεξικο.Βεβαια οταν προκειται για τον Ελληνικο Στρατο...

Οταν προκειται για τον στρατο "αδελφων" χωρων, όπως της Κουβας ή της β,κορεας ή ακομη και της σημερινης ΡΩΣΣΙΑς, τα πραγματα αλλαζουν.Οπως αταν προκειται για τους συντροφους του λεγομενου δημοκρατικου σταρτου. Τοτε μελι, και γλυκοψωμο σταζουν..)

ΙΑΣΩΝ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου