Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Ψευδείς ισχυρισμούς διασπείρει το ΠΑΣΟΚ


Η οικονομία εξακολουθεί να αποτελεί πεδίο πολιτικής διαμάχης, με το ΠΑΣΟΚ να επανέρχεται χθες και μέσω του εκπροσώπου Τύπου να υποστηρίζει ότι η Ελλάδα έχει δυσκολίες να δανειστεί χρήματα.
Σε υψηλούς τόνους ήταν η απάντηση του Κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος χαρακτήρισε αστήρικτα τα όσα υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ, καλώντας το να επανορθώσει για τα όσα διαδίδει σε βάρος του τόπου. «Πρέπει να σταματήσει τη διασπορά ψευδών ισχυρισμών που βλάπτουν τα εθνικά μας συμφέροντα» τόνισε ο κ. Ευ. Αντώναρος, ο οποίος δήλωσε και τα εξής:
...
"...Ελπίζω τα όσα είπε σήμερα (σ.σ. χθες) ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για δήθεν «δυσκολία της Ελλάδας να δανειστεί» να αποτελούν μια απλή επιπολαιότητα και όχι συνειδητή πρόθεση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βλάψει τα συμφέροντα της χώρας. Η Ελλάδα ούτε είχε ποτέ, ούτε έχει την παραμικρή δυσκολία να καλύψει ως χώρα τις δανειακές της ανάγκες. Η δανειοληπτική ικανότητα της χώρας μας δεν αμφισβητείται από κανένα. Όλα τα πρόσφατα δάνεια - αντίθετα με ό,τι συνέβη αλλού στην Ευρώπη - υπερκαλύφθηκαν. Η ηγετική ομάδα του κ. Παπανδρέου πρέπει να αντιληφθεί επί τέλους ότι δεν έχει το δικαίωμα να ελεεινολογεί με ανευθυνότητα σε βάρος της χώρας, σε βάρος όλων μας. Ακόμη και ο ακραίος λαϊκισμός έχει όρια..."

1 comments:

  1. Βρε ελεεινή σκατόφατσα, αντί να ασχοληθείς με την πολιτική της κυβέρνησης, μόνο προπαγάνδα κάνεις. Τι μας νοιάζει εμάς τι λέει το ΠΑΣΟΚ και γενικά η αντιπολίτευση; Η Ελλάδα και βέβαια μπορεί να δανείζεται όσα θέλει και από όπου θέλει. Το πρόβλημα δεν είναι από πού θα δανειστεί, αλλά με ποιο επίτόκιο θα δανειστεί, άχρηστε προπαγανδιστή, που έτσι που πάτε θα χρεώσετε και τα δισέγγονα των σημερινών Ελλήνων. Άει στο καλό σου, κάθε φορά που σε βλέπω ή σε ακούω μου έρχεται να κάνω εμετό, σκατόφατσα του κερατά!
    Γερμανοηπειρώτης/Φραγκφούρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή