Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Καταγγελία κακοποίησης από αστυνομικούς...


Κακοποίηση από αστυνομικούς καταγγέλλει 22χρονος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος υπέβαλε μήνυση.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ο 22χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας για απείθεια, άρνηση δήλωσης στοιχείων και εξύβριση αστυνομικών.
Ο νεαρός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Η υπόθεση παραπέμφθηκε να εκδικαστεί από Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο το Σάββατο, οπότε εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο 22χρονος, αλλά τελικά ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης και παράλληλα από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για διερεύνηση της υπόθεσης.
Στο μηνυτή δόθηκε ιατροδικαστική παραγγελία εξέτασής του.

2 comments:

  1. Η αλήθεια εί9ναι ότι στην Ελλάδα κανένας δε σέβεται την αστυνομία, γιατί ίσως κι αυτή να δίνει το δικαίωμα να κακοχαρακτηρίζεται, πολλές φορές από υπερβολές ή χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ας ήταν εδώ στη Γερμανία το φιλαράκι αυτό να κάνει τις μαγκιές του με το "μπάτσοι γουρούνια κτλ" και θα καταλάβαινε από πρώτο χέρι τι σημαίνει να θίγεις την προσωπικότητα του συνανθρώπου σου και ιδιαίτερα αν είναι και αστυνομικός. Στην Ελλάδα έχουν ξεφύγει τα πράγματα και η κυβέρνηση αυτή, όπως και οι προηγούμενες, είναι ανίκανη να βάλει κάποια σειρά. Κρίμα στους Έλληνες, που θέλουν μάλιστα να ισχυρίζονται ότι είναι και απόγονοι της μεγαλύτερης, παγκόσμια, πολιτιστικής κληρονομιάς. Τίποτε δεν τιμούν και δε σέβονται πια, ούτε τον εαυτό τους!!!
    Γερμανοηπειρώτης/Φραγκφούρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή