Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Ξυπνήστε ...Έλληνες.!

Κάντε "κλικ" στην εικόνα για πλήρες μέγεθος
Εδώ και καιρό φωνάζουμε όλοι οι κάτοχοι ιστολογίων μήπως και ακούσει κάποιος από τους κυρίους της κυβέρνησης, ή έστω των υπόλοιπων κομμάτων, για τα χρήματα τα οποία χαρίζουμε ως Ελλάδα στους "γείτονες" Σκοπιανούς.
Και δεν φωνάζουμε μόνο για τις επιχειρήσεις οι οποίες κλείνουν από την Ελλάδα και φεύγουν προς τα Σκόπια, γιατί εκεί έχει φθηνότερα χέρια εργασίας, αλλά και για τα χρήματα τα οποία δίνουμε από τον κρατικό προϋπολογισμό της Ελλάδας ως στήριξη για την οικονομία των Σκοπιανών.
Λες και η δική μας οικονομία τα έχει λύσει τα προβλήματα της και βοηθούμε πλέον όσους "έχουν ανάγκη". Έλα όμως που από ότι φαίνεται τελικά οι "γείτονες" παρουσιάζουν οικονομική άνθιση ενώ οι δικές μας περιοχές της Βορείου Ελλάδος μαραζώνουν!
Πρέπει να τονίσουμε πάντως ότι από όλα τα κόμματα της βουλής το μοναδικό το οποίο έθιξε το θέμα εξ αρχής ήταν ο ΛΑ.Ο.Σ.
Οι υπόλοιποι απλώς κάνουν ακόμα και σήμερα ότι δεν ακούν.
Δεν τους ενδιαφέρει ίσως ο οικονομικός μαρασμός της Ελλάδος, ως επακόλουθο της άνθισης των Σκοπίων.
Ακόμα χειρότερα....ίσως και να τον επιδιώκουν....!
Επιτέλους κύριοι ενδιαφερθείτε για την Ελλάδα.
Εκτός του προβλήματος των βιομηχανιών που μεταναστεύουν προς τους "γείτονες" με αποτέλεσμα την ζημία της Ελλάδος, υπάρχει και το πρόβλημα της χρηματοδότησης των Σκοπίων καθαρά από χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων πολιτών ως κονδύλια στήριξης, τα οποία είναι αδιανόητο να συνεχίζετε κύριοι να τα χορηγείτε εδώ και χρόνια αν λάβουμε και υπόψη τις σχέσεις των 2 κρατών.
Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσετε να δίνετε κονδύλια από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων πολιτών στους Σκοπιανούς, από τη στιγμή που επισήμως διεκδικούν ένα από τα πιο ένδοξα κομμάτια τη ιστορίας μας και του πολιτισμού μας και εν τέλει διεκδικούν ακόμη και εδάφη.
Αν είναι δυνατόν πια!
Κυβερνήστε για τα συμφέροντα των Ελλήνων κύριοι....όχι για τα συμφέροντα όσων επιβουλεύονται την πατρίδα μας.
Διαφορετικά πηγαίνετε απευθείας να κυβερνήσετε και να εξυπηρετήσετε αυτούς, όχι μέσω Ελλάδας!
http://www.ellinikiafipnisis.blogspot.com/

1 comments: