Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Κεραυνός εν αιθρία στον ΠΑΣ: Αποχή των παιχτών από τη χθεσινή προπόνηση...


Σε μια απόφαση που «ταρακούνισε» τα θεμέλια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, προχώρησαν χθες οι ποδοσφαιριστές του, αφού έκαναν αποχή από την προπόνηση, λόγω μη καταβολής από την διοίκηση των δόσεων, των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου.

Την κίνηση, αυτή οι παίχτες την συζητούσαν εδώ και καιρό και χθες, αφού πρώτα ενημέρωσαν τον προπονητή τους Γκιγέρμο Όγιος (ο οποίος αν και κατάλαβε το δίκαιο του αιτήματός τους στενοχωρήθηκε γι' αυτό που γίνεται), και ακολούθως δεν πραγματοποιήθηκε η προπόνηση.

Από την πλευρά της διοίκησης ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους αρχηγούς και τους ενημέρωσε ότι μέχρι το Σάββατο θα έχει τακτοποιηθεί αυτή η εκκρεμότητα. Ωστόσο τόσο ο πρόεδρος, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, είναι εμφανώς στεναχωρημένα για την ενέργεια των ποδοσφαιριστών, από την στιγμή που η ομάδα είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα και σχεδόν στην Σούπερ Λίγκα, θεωρούν ότι η ενέργειά τους αυτή ήταν βεβιασμένη.

Ο κ. Χριστοβασίλης βάσει νόμου έχει το δικαίωμα να πληρώσει τις δόσεις εξήντα ημέρες μετά την λήξη τους και γι' αυτό θεωρούν στην διοίκηση ότι δεν υπήρχε λόγος να κάνουν αποχή οι ποδοσφαιριστές.

Τα πάντα τώρα στην σχέση εμπιστοσύνη που υπήρχε μέχρι στιγμής μεταξύ διοίκησης και ποδοσφαιριστών, είναι στην κόψη του ξυραφιού, αφού μέχρι τώρα η διοίκηση ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις της προς τους παίχτες.

Χωρίς να θέλουμε να ρίξουμε κάπου ευθύνες γι' αυτό το γεγονός θα πρέπει και οι παίχτες του ΠΑΣ να σκεφτούν, ότι είναι οι πιο καλοπληρωμένοι στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και ότι έχουν εξοφληθεί μέχρι το τελευταίο ευρώ (πλην τους δύο τελευταίους μήνες), την στιγμή που άλλοι συνάδελφοί τους ακόμη και σε ομάδας της Σούπερ Λίγκα κάνουν προσφυγές για να εξασφαλίσουν τα χρήματά τους.

Να σημειώσουμε ότι η αποχή αφορούσε μόνο την χθεσινή προπόνηση, αφού οι παίχτες σήμερα θα ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα του Γκιγέρμο Όγιος, ωστόσο τα υπολείμματα που θα αφήσει αυτή η κίνηση των παιχτών θα είναι έντονα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου