Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Οι ..."αθώοι" επιμένουν σε παραπομπή.!


Ευρεία σύσκεψη, υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, οργανώθηκε στο ΠΑΣΟΚ, κατά την οποία συζητήθηκε η θέση του κόμματος απέναντι στις υποθέσεις με ...οσμή σκανδάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να ζητήσει την παραπομπή του Αριστοτέλη Παυλίδη, ενώ προσανατολίζεται και στην υποβολή αιτήματος για σύσταση δεύτερης προανακριτικής για την υπόθεση του πρώην υπουργού Αιγαίου, με βάση τη δεύτερη δικογραφία που βρίσκεται ήδη στη Βουλή.

"...Στην Ελλάδα κυριαρχεί η ανομία με ευθύνη κυβέρνηση που συντηρεί την σκανδαλολογία και την απαξίωση των θεσμών δικαιοσύνης..." τόνισε ο Γ. Παπανδρέου, συμπληρώνοντας πως "...το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να δει την αναθεώρηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών αλλά δεν αποτελεί άλλοθι για να απεμποληθούν για τις ευθύνες της κυβέρνησης..."

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ...σύντροφος Αλ. Αλαβάνος ο οποίος, μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι τα στοιχεία για την υπόθεση Παυλίδη δεν επιτρέπουν να κλείσει ο φάκελος και πρέπει να προχωρήσει η ποινική δίωξη κατά του πρώην υπουργού.
________________________
"...θα μπορούσε..." λέει ο κ. Παπανδρέου, αλλά τελικά "...δεν μπόρεσε..."

2 comments:

  1. Τελικά εγώ γιατί πιστεύω ότι οι Παπανδρέου και Αλαβάνος ηγούνται αγέλης αγγέλων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δικοι σου, οι αειπαρθενοι, μπορεις να εξηγησεις , γιατί
    αρνουντε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή