Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Με άσφαιρα πυρά κατά Παυλίδη, συνεχίζει την κατάθεσή του ο κ. Μανούσης ενώπιον της προανακριτικής.


Συνεχίζεται και σήμερα Πέμπτη ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής η κατάθεση του εφοπλιστή Φώτη Μανούση για την υπόθεση Παυλίδη.
Καταθέτοντας την Τετάρτη στην επιτροπή, ο κ. Μανούσης –σύμφωνα με πληροφορίες - χαρακτήρισε "ζούγκλα" τους διαγωνισμούς των άγονων γραμμών.
Φέρεται επίσης να δήλωσε πως "αν δεν έδινες λεφτά, δεν έπαιρνες άγονη γραμμή".
Σύμφωνα με πληροφορίες κατηγόρησε τον πρώην υπουργό ότι κρατούσε τους φακέλους των διαγωνισμών στη ντουλάπα του γραφείου του.
Για τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε σε βάρος του ο κ. Παυλίδης, ο εφοπλιστής φέρεται να είπε ότι έγινε με εντολή του Μεγάρου Μαξίμου και ότι τη συνέταξε ο γενικός γραμματέας του υπουργικού Συμβουλίου Αργύρης Καρράς.
Το απόγευμα της Πέμπτης έχουν κληθεί να καταθέσουν στην επιτροπή, η υπάλληλος του λογιστηρίου του εφοπλιστή Αικατερίνη Αναγνωστοπούλου και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Κώστας Ζαχαράκης.
Να θυμίσουμε ότι ο κ. Μανούσης σε δύο διαδοχικές καταθέσεις ενώπιον του κ. Ντογιάκου, υποστήριξε ότι την περίοδο 2006-2007 έδωσε (για λογιαριασμό του κ. Παυλίδη) "περίπου" 100.000 ευρώ μετρητά και άλλα "περίπου" 800.000-900.000 ευρώ σε επιταγές στον κ. Ζαχαρίου στη διάρκεια επισκέψεων του τελευταίου στα γραφεία της «Saos Ferries» επί της οδού Ελαιών στη Νέα Κηφισιά.
--------------------------
Κύριε Μανούση,
όταν πρόκειται περί χρηματισμού δημοσίων προσώπων, η λέξη "περίπου" και όχι "ακριβώς" σε σχέση με το ποσό, αποδυναμώνει τους ισχυρισμούς σας περί της αληθείας των καταγγελιών σας.
Αυτή η λέξη προφανώς δεν ελήφθη υπόψιν από τον κ. Ντογιάκο, ώστε να σας ζητήσει περαιτέρω διευκρινίσεις και αποδεικτικά στοιχεία.
Η λέξη "περίπου" θα θέσει την υπόθεση στο αρχείο.
G.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου