Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Καλή Πρωτομαγιά σε όλους. Έστω και με βροχή...

Κάντε "κλικ" στο τριαντάφυλλο για να ...μεγαλώσει.
Σας εύχομαι να περάσετε ένα όμορφο τριήμερο, και να προσέχετε πολύ στους δρόμους.!
gianniotis

4 comments:

  1. Ευχαριστούμε Γιαννιώτη, αλλά με τον καιρό που κάνει δεν προβλέπεται να βγούμε από το σπίτι.
    Αλέξης Κ.- Κοζάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κκε εκανε την πρωτομαγια προσωπικη του γιορτή λες και οι εργατες ειναι μονο οι κομουνιστες αφου δεν ντρεπονται λιγάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ... λες και οι εργατες ειναι μονο οι κομουνιστες

    Όχι βέβαια.
    Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει.
    Κομμουνιστές είναι μόνο οι εργάτες.
    Οι υπόλοιποι, έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, δεν ξέρουν τι τους συμφέρει να είναι και ψάχνονται.
    Εξαιρούνται βέβαια εκείνοι που είναι με το κόμμα Χ γιατί
    "ήταν και ο παππούς".
    "Οικογένειες με ρίζες" που λέει ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΩΝ ΧΟΙΡΩΝ

    Τις τελευταίες ημέρες εξαπλώνεται και τείνει να λάβει διαστάσεις κοινωνικής υστερίας, η πληροφορία ότι η γρίπη των χοίρων είναι δυνατόν να εξελιχθεί σε πανδημία.

    Ασφαλώς και καλά κάνουν οι τοπικοί και παγκόσμιοι οργανισμοί υγείας που συσκέπτονται για να αποφασίσουν τους τρόπους που θα αντιμετωπίσουν αυτό το δυνητικά παγκόσμιο πρόβλημα.

    Θα ήταν "ευχής έργον" αν οι κοινωνίες και οι πνευματικοί τους ταγοί έδειχναν την ίδια ευαισθησία στις "επιδημίες " που προσβάλλουν την ψυχή και το πνεύμα των λαών , μετατρέποντάς τους σε πειθήνια "ανοιχτά στόματα" που καταπίνουν αμάσητη κάθε είδους καταστροφική ιδεολογία. Τέτοιου είδους πνευματικές επιδημίες έχουν προέλθει από χοίρους οι οποίοι όμως είναι ανθρωπόμορφοι και συνήθως ενδεδυμένοι τον χιτώνα του "εκσυγχρονιστή", του "προοδευτικού", του "ψευτο-αντιρατσιστή", του μαχόμενου την ...ομοφυλοφοβία, του ιστορικού μεταρρυθμιστή-αποδομητή, του χλευαστή κάθε ελεύθερης φωνής, του πιστού της νέας πανθρησκείας, του δήθεν εξεγερμένου φασιστοειδούς κουκουλοφόρου κλπ.


    Αυτοί οι "πνευματικοί ιοί" μεταδίδονται από άνθρωπο σε άνθρωπο και από λαό σε λαό όχι με το φτάρνισμα ή τον βήχα, αλλά με το διάβασμα την τηλεθέαση και την ακρόαση. Χρησιμοποιούν δηλαδή όλες τις φυσικές εισόδους που χρησιμοποιεί ο ανθρώπινος νούς για να παράξει σκέψη, προβληματισμό, πνευματική δημιουργία. Οι φορείς αυτών των "Ιών" είναι ταυτόχρονα οι πραιτωριανοί που προστατεύουν τους ανθρωπόμορφους χοίρους που τους δημιούργησαν, και οι πολλαπλασιαστές αυτής της πνευματικής γρίπης.

    Τα πρώτα σημάδια αυτής της πνευματικής πάθησης είναι η σκληροκαρδία, η λήθη ,ο συμβιβασμός, για να καταλήξει ο προσβεβλημένος ανύποπτος άνθρωπος στην απόλυτη στέρηση του αυτεξούσιου με ένα νου που παράγει θολές και συγκεχυμένες σκέψεις, ανίκανο να αναζητήσει την ελευθερία και να αγωνισθεί γι΄ αυτή.

    Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπισθεί αυτή η σύγχρονη μάστιγα είναι η αφύπνιση ,ο προβληματισμός ,η έρευνα, η πίστη. Όσα δηλαδή οδηγούν τον άνθρωπο στην απελευθέρωση από τα δεσμά των ψευδαισθήσεων της αυτάρκειας, της κοινωνικής ομαλότητας και τελικά της αποξένωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή